Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
U kogo straszy w domu albo sna cosz O DUCHACH, albo sna cosz strasznego ??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

DODAJ DUZO KOMTEN

Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!!

łumnie troche sztraszy ale sze pszyzwytaiłem grunt sze nebac sztrachy łapiom gdy sie ich bać potem one idom dalej :-) pozdro można też spróbować skonsultować sie z kimś powiedzmy w kręgu specjalistów czasem to siedzi po prostu w głowie w formie myśli wyobrazni- to może minąć jak po połknięciu tabletki jeszcze raz pozdrawiam :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

boszzzzz:)))

emocja:
..widzisz i nie grzmisz ;)

emocja:
Smok:
widzisz i nie grzmisz ;)
że co :-) pare byków zrobiłem no co wy :-)

Sygnatura Loli ,jest 2x Boszzz:))))....Lola lucka se wywolaj;)niech Ci dupsko przetrzepie;)Dzieci w przerwach szkolnych sie nudza,polecam skakanke lub dobra lekture;)

Emocja nie pisz tak bo jeszcze na serio lucek przyjdzie i wtedy będzie problem xD ;p Jak już to 3x Boszzz

Pozdrawiam wszystkich...!!!

a czy chodzi o tego lucka co niesie światło? Bo ten to może by ją oświecił, i odpowiedział na wszystkie pytania ;)

Smok:
a czy chodzi o tego lucka co niesie światło? Bo ten to może by ją oświecił, i odpowiedział na wszystkie pytania ;)
Czasem przetrzepanie dupy ,bardziej pomaga;)

oles:
Emocja nie pisz tak bo jeszcze na serio lucek przyjdzie i wtedy będzie problem xD ;p Jak już to 3x Boszzz
Oles ,tak to bywa jak dzieci biora sie za rzeczy o ktorych nie maja pojecia ,a potem placz...

Smok:
Mi chodziło o Lucyfera tzw. Szatana
emocja:
Oles ,tak to bywa jak dzieci biora sie za rzeczy o ktorych nie maja pojecia ,a potem placz...
Płacz i zgrzytanie zębów ;p

Lola007:
Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!!
Ja proponuje: wujek google twoim przyjacielem tam sobie wpisz co tylko chcesz tylko patrz jak to napisałaś

oles:
Płacz i zgrzytanie zębów ;p
i szukanie pomocy ,czasami bezskutecznie;)

dzieki ,Dareczku:*

Czemu taki smutny i mroczny ten awatar? Gdzie te emocje? :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

W tych cudnych oczetach:P;)

niemal zapłakanych :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

he he ,ale jakie sliczne:P

śliczny awatarek serio serio :-) pozdro ja ze swoim próbowałem-niestety

Raptor:
Czemu taki smutny i mroczny ten awatar? Gdzie te emocje? :)
Zgadam się z Raptorem trochę kolorków może? Ja to mam wesoły awatar:D Króliczek ;p Ale czka ładne, lecz trochę przerażające ;p

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.