Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
duchy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Wie ktoś jak się wywoływuje je ???

Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!!

po co ci wywoływanie duchów? nie masz co z czasem robić? Ty naprawdę nie wiesz jakie to jest niebezpieczne i jakie niesie za sobą konsekwencje! ale jak już się uparłaś i znajdziesz "receptę" to życzę powodzenia!

LOL:)))

LOL2 :) Czujność obywatelska to podstawa.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptorku kochany ,przeciez ten temat nie wymaga komentarza;)

sambusiao:
o co ci wywoływanie duchów? nie masz co z czasem robić? Ty naprawdę nie wiesz jakie to jest niebezpieczne i jakie niesie za sobą konsekwencje! ale jak już się uparłaś i znajdziesz "receptę" to życzę powodzenia!
Nie musi szukac recepty ,juz tak usilnym zainteresowaniem zaprasza do siebie byty i istoty,gdy tylko dostatecznie sie otworzy na nie ,moze sie zaczac niezly balagan:)A potem ludzie narzekaja i uzalaja sie na los ,czemu tak w zyciu im sie pieprzy i ze zdziwieniem dochodza co spowodowalo ten balagan...Ale tak bywa ,jak ludzie biora sie za cos ,o czym nie maja zielonego pojecia,bo lenistwo nie pozwala im na zapoznanie sie w temacie.Lepiej zaczac z grubej rury,WYWOLUJMY ale bedzie jazda;)

Lola007:
Wie ktoś jak się wywoływuje je ???
i co nikt nie wie?

Peszzzz:))))

bardzo enigmatycznie, monosylabiczne ale osoohoozi?

Chodzi o pecha:)))W niemieckim ,wymawia sie pesz:)))ma lola pecha ,gdyz receptury nadal niema;)

Jak to nie ma:O lola potrzebne ci będzie: lusterko(koniecznie!!!!!) duży gar warzecha dużo drewna woda święcona jad węża 10 ususzonych much 1 jaszczurka magiczne ziele potocznie nazywane trawą szczypta ziemi z grobu niedawno pochowanego miotla jak już będziesz miała wszystkie potrzebne rzeczy rozpalasz w pełnie ogrone ognisko, kładziesz na nigo kocioł wlewasz wode święconą i reszte żeczy za wyjątkiem trawy(pamiętając przy tym rzeby mieć przy sobie cały czas lusterko) gotujesz to wszystko jakieś pół godziny, często mieszajączdejmujesz kocioł czekasz aż sie wystudzi. zdejmujesz ubranie pożądnie sie tym mazidłem smarujesz wśiadzas na miotłe i i gonisz na około ogniska wołając abrakadabra czyjego ducha dzis spotkam?? mówie ci efekt 100%

Zapomniałaś dodać, że to wszystko należy zrobić przy pełni Księżyca, na rozstajach dróg. Poza tym OK ;)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

motylek:
Jak to nie ma:O lola potrzebne ci będzie: lusterko(koniecznie!!!!!) duży gar warzecha dużo drewna woda święcona jad węża 10 ususzonych much 1 jaszczurka magiczne ziele potocznie nazywane trawą szczypta ziemi z grobu niedawno pochowanego miotla jak już będziesz miała wszystkie potrzebne rzeczy rozpalasz w pełnie ogrone ognisko, kładziesz na nigo kocioł wlewasz wode święconą i reszte żeczy za wyjątkiem trawy(pamiętając przy tym rzeby mieć przy sobie cały czas lusterko) gotujesz to wszystko jakieś pół godziny, często mieszajączdejmujesz kocioł czekasz aż sie wystudzi. zdejmujesz ubranie pożądnie sie tym mazidłem smarujesz wśiadzas na miotłe i i gonisz na około ogniska wołając abrakadabra czyjego ducha dzis spotkam?? mówie ci efekt 100%
Trzeba jeszcze glowa uderzac w sciane,proszac by ziarenko wrocilo na miejsce;)

Darku pełnia była, ale brak skrzyżowania;p emocjo obawiam sie, że nawet to nie pomoże:)

ostatnio w wannie położyłem korek na mokrym i śliskim chciałem przesunąć siłą woli że niby po śliskim to łatwiej i się uda i wiecie co? nie udało się :-((((((((((

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

kiepski magik z Ciebie;)

oj bo źle sie do tego zabraleś;p spróbuj mojego przpisu tylko jak już będziesz na miotle to krzycz abrakadabra korkowi dam rade;D

zbyszek123:
ostatnio w wannie położyłem korek na mokrym i śliskim chciałem przesunąć siłą woli że niby po śliskim to łatwiej i się uda i wiecie co? nie udało się :-((((((((((
Podobnie by było, gdyby zabierać się do naprawy silnika nie mając pojęcia o jego budowie ani zdolności w majsterkowaniu :) Albo gdyby dać blondynce windowsa do zainstalowania ;) Niektórzy z czuciem takich rzeczy i z odpowiednią uwagą się rodzą i tego nie tracą z biegiem lat. Inni albo są na to zablokowani albo zapominają... czyli niemal wszyscy. PS. mi też się nigdy nie udało, choć próbowałem wiele razy. Za to inne mniej spektakularne doświadczenia (choć bardziej praktyczne) się udały :) To wynika też z podejścia. Jak się za bardzo chce i się człowiek wysila i niecierpliwi to raczej nic z tego. Jak się podchodzi bez oczekiwań i na luzie, to zwykle wychodzi samo z siebie. Pewnie chodzi o stan akceptacji a nie o ciężką pracę żeby się coś udało (tj. pełne zaakceptowanie nowej rzeczywistości, w tym wypadku nowego położenia korka w czasoprzestrzeni :) ).

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Korek nie istnieje :) A tak na poważnie, to: http://www.kos.alpha.pl/pdf/Przyklad_deir1.pdf

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Do tego typu ćwiczeń woli na koncentrację i sterowanie ruchem lepiej sobie kawałka papieru skleić w rulonik rurkę o sporej średnicy dwa paski na górze przykleić na krzyż od brzegu do brzegu. Tam w ten krzyżyk papierowy wbija się szpilkę lub igłę robi środek obrotu i to można sobie postawić na czymś wysokim cienkim. To może być butelka jeżeli taki duży rulonik skleimy, lub cokolwiek innego. I to jest całkiem dobrze łożyskowane na tej szpilce i to możemy sobie miedzy rękoma kręcić. Trzeba uważać bo to czułe jest nawet na nasze dmuchanie. Na początku kiedy miałem lat kilkanaście to mi się całkiem dobrze udawało a potem ta zdolność odeszła. To że to się potrafi kręcić i nawet w tę stronę którą się chce to może być wynik jakiś ładunków powstających między dłońmi a papierową rurką. Najważniejsze żeby się kręciło.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.