Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
witam:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118

chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??

Zwariowalas???????????????

mój głos: ja mam na ten temat zdanie. ale nie wiem czy mam je mówić czy nie. niech ktoś zdecyduje za mnie. Żeby potem w razie czego było na niego, że mi powiedział co mam robić. (to mówiłem ja z lewej) kochana wariateczka, jak wybierzesz czy być ze ''swoim'' czy z ''byłą miłością'' daj znać. to jest bardzo trudny wybór. wczorajsza miłość czy dzisiejszy chłop. ucałowania. (to mówiłem ja z prawej)

Smoku ,awansowales na wrozke;)

Ciężko udzielić lepszej rady od tej, którą zaoferował Smok :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

emocja:
Smoku ,awansowales na wrozke;)
WOW, a czy będę musiał nosić te obcisłe gacie lub transparentne sukieneczki które mało co zakrywają?

bedziesz musial jeszcze zgolic wasa:P

...przede wszystkim ogolić nogi!!

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

o nie, nie, nie!!! Proszę! Litości. Nie będę już pisał farmazonów obiecuje słowo przykładnego katolika, tylko nie wąsy i broda. O ja nieszczęsny co ja narobiłem! I jeszcze te nogi...

Raptor:
przede wszystkim ogolić nogi!!
wrecz wskazane ,jak chce w kieckach chodzic;)
Smok:
o nie, nie, nie!!! Proszę! Litości. Nie będę już pisał farmazonów obiecuje słowo przykładnego katolika, tylko nie wąsy i broda. O ja nieszczęsny co ja narobiłem! I jeszcze te nogi...
skoro na slowo katolika,wiec to bluznierstwo,awans musi zostac przyjety,nie ma odwolania;)Juz nawet w prezencie kupilam Ci depilator do nog;)Na wasach sie nie znam ,fecet jests wiec sobie poradzisz;)

dzieki za odp..moze i wydaje sie to dosc glupie pytanie..ale dla mnie dosc wazne..chodzilo mi oto ze jestem z facetem mam z nim syna .ale bedac z nim mysle o kims innym nie potrafie dac mu tyle milosci ile potrzebuje..nie wiem co robic??w mej glowie jest caly czas inny mezczyzna.

Wariateczka22,teraz juz bez zartow.Powiedz mi skoro Ty nie wiesz ,to kto ma wiedziec?Czy karty maja Cie wyreczyc?Co zmieni odpowiedz kart?Skoro z tym z ktorym jestes ,nie czujesz sie szczesliwa ,to zakoncz ten zwiazek,bo podtrzymywanie takiego ukladu (dla dobra dziecka) jak to czesto sie robi,to dla mnie najwieksza glupota.

Hmm to nie tak emocjo szczęscie nie szczęście.. wariateczko karty nie pomogą znajdx odpowiedz w sobie. nie jest to takie łatwe, ale uwierz mi da sie i racja katy w niczym nie pomogą. powodzenia!i zgadzam sie z emocją dla dobra dziecka nie robi sie nic..dla dobra dziecka szukaj swojego dobra

emocja ma racje. powiem ci tak jak to mi ktoś kiedyś doradził: posłuchaj wewnętrznego głosu. PS.nie chcę się chwalić ale ja mam takie aż dwa, więc wiem co mówię!

Smok:
PS.nie chcę się chwalić ale ja mam takie aż dwa, więc wiem co mówię!
To juz wiemy kochane Smoczysko ,lewy i prawy:))))

chce wiedziec jak sie potoczy moj zwiazek

zwiazalam sie z marokinczykiem, mowi, ze kocha chce byc ze mna a teraz nagle zniknal, tel nie odpowiada, jego brat powiedzial, ze pojechal do niemiec, pomoz, jestem zdesperowana, jak to sie zakonczy

Niet nie jest to kwestią szczęścia to jest troche tak bardziej zakręcone:) a skoro sami sobie generujemy swoje szczęście więc jest to kwestią nastawienia,przedetm było ok nagle źle a jest wsumie tak samo a gdzie indziej jest lepiej bo jest inaczej:p (bardzo uproszczone)nie umniem tego lepiej wytłumaczyć:) i dlatego też mówie żeby wsuchała sie w siebie:) ps.ja mam jeden , ale jak chce go słuchać to i krzyczeć potrfi.

stella:
a teraz nagle zniknal,
daje to do myslenia nie sądzisz???

wariateczka22:
..nie wiem co robic??
Moja rada rozpedz sie i jebnij o sciane Moze to pomoze:)

Wina tuska
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.