| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| witam:) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118 |
|
chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??
|
|
|
mój głos:
ja mam na ten temat zdanie. ale nie wiem czy mam je mówić czy nie. niech ktoś zdecyduje za mnie. Żeby potem w razie czego było na niego, że mi powiedział co mam robić. (to mówiłem ja z lewej)
kochana wariateczka, jak wybierzesz czy być ze ''swoim'' czy z ''byłą miłością'' daj znać. to jest bardzo trudny wybór. wczorajsza miłość czy dzisiejszy chłop. ucałowania. (to mówiłem ja z prawej)
|
|
|
Ciężko udzielić lepszej rady od tej, którą zaoferował Smok :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
|
...przede wszystkim ogolić nogi!!
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
o nie, nie, nie!!! Proszę! Litości. Nie będę już pisał farmazonów obiecuje słowo przykładnego katolika, tylko nie wąsy i broda. O ja nieszczęsny co ja narobiłem! I jeszcze te nogi...
|
|
|
|||||
|
dzieki za odp..moze i wydaje sie to dosc glupie pytanie..ale dla mnie dosc wazne..chodzilo mi oto ze jestem z facetem mam z nim syna .ale bedac z nim mysle o kims innym nie potrafie dac mu tyle milosci ile potrzebuje..nie wiem co robic??w mej glowie jest caly czas inny mezczyzna.
|
|
|
Wariateczka22,teraz juz bez zartow.Powiedz mi skoro Ty nie wiesz ,to kto ma wiedziec?Czy karty maja Cie wyreczyc?Co zmieni odpowiedz kart?Skoro z tym z ktorym jestes ,nie czujesz sie szczesliwa ,to zakoncz ten zwiazek,bo podtrzymywanie takiego ukladu (dla dobra dziecka) jak to czesto sie robi,to dla mnie najwieksza glupota.
|
|
|
Hmm to nie tak emocjo szczęscie nie szczęście..
wariateczko karty nie pomogą znajdx odpowiedz w sobie. nie jest to takie łatwe, ale uwierz mi da sie i racja katy w niczym nie pomogą. powodzenia!i zgadzam sie z emocją dla dobra dziecka nie robi sie nic..dla dobra dziecka szukaj swojego dobra
|
|
|
emocja ma racje. powiem ci tak jak to mi ktoś kiedyś doradził: posłuchaj wewnętrznego głosu.
PS.nie chcę się chwalić ale ja mam takie aż dwa, więc wiem co mówię!
|
|
|
|||
|
zwiazalam sie z marokinczykiem, mowi, ze kocha chce byc ze mna a teraz nagle zniknal, tel nie odpowiada, jego brat powiedzial, ze pojechal do niemiec, pomoz, jestem zdesperowana, jak to sie zakonczy
|
|
|
Niet nie jest to kwestią szczęścia to jest troche tak bardziej zakręcone:) a skoro sami sobie generujemy swoje szczęście więc jest to kwestią nastawienia,przedetm było ok nagle źle a jest wsumie tak samo a gdzie indziej jest lepiej bo jest inaczej:p (bardzo uproszczone)nie umniem tego lepiej wytłumaczyć:) i dlatego też mówie żeby wsuchała sie w siebie:)
ps.ja mam jeden , ale jak chce go słuchać to i krzyczeć potrfi.
|
|
|
|||
|
|||
Wina tuska |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |