Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 571 | 572 | Następna strona

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Vitaj Igorze, widzę że w końcu jesteś, więc przenoszę swoje prośby do nowego wątku ;-) Chciałabym prosić o pomoc... Czy ja i mój znajomy z pracy będziemy razem? Czy mamy realne szanse na budowanie wspólnej przyszłości? Czy powinnam cierpliwie czekać czy też podjąć jakieś działania? Pozdrawiam serdecznie Nadmieniam, że wspieram ludzi którzy są w potrzebie, zarówno zawodowo, jak i prywatnie ;-)

ZAKLĘCIA angela2013 Wczoraj o 23:35 Tarot kartami II Monety odradza takie spotkania ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nicze Wczoraj o 23:13 Jak w życiu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze, chciałabym się dowiedzieć czy i kiedy urodzę jeszcze dziecko? Pozdrawiam

ZAKLĘCIA gizunia1978 Wczoraj o 22:35 Tarot kartą III Kije mówi, że działanie dyplomatyczne doprowadzi zamiary po twojej myśli do końca ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA miwiki Wczoraj o 21:05 Tarot kartą VI Kijów mówi, że możesz co prawda z tego tytułu zostać narażona na publiczny afront ale tak na razie jest dla ciebie najlepiej i najzdrowiej. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monika Wczoraj o 20:13 Tarot kartą Królowa Mieczy mówi, uważaj by nie przeholować. Pozdrawiam Igor ps. lepsze zmiany niż ich brak ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Niunia84 Wczoraj o 14:02 Na razie nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ewelek Wczoraj o 12:15 Tak jeśli zgodzisz się by podstawą związku były namiętności. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA fajka Wczoraj o 09:50 Kiedyś ci menele bardzo ci pomogą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, ja już się troszkę pogubiłam, bo zadałam pytanie gdzieś około 900 strony ;) Ale w takim razie ponowię prośbę ;) Czy jeszcze mam o co walczyć, jeśli chodzi o nas (ja 26.04.1980, on 12.09.1982), i czy mogę temu "typowi" jeszcze jakoś pomóc. Pozdrawiam serdecznie!

Witam Chciałabym sie dowiedziec co mnie czeka w niedalekiej przyszłości. Zaczynam teraz nowy etap w zyciu i boje sie troche czy wszystko poukłada sie tak jak bym chciała

ZAKLĘCIA stefaniaharper 37 minut temu Tarot kartą VIII Monet mówi, że niema o co walczyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Gwiazdeczka20 4 minuty temu Tarot kartami Rycerz Monet i VII mieczy mówi, że ułoży się jeszcze lepiej niż myślisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziekuje Igorze. Mam jeszcze jedno pytanie: Co z moja miłościa? Czy bede jeszcze szczesliwa z jakims chlopakiem, a jezeli tak to kiedy?

ZAKLĘCIA mirex 8 sierpnia, 00:01 Tarot kartami IV Kije i Sprawiedliwość VIII mówi, że kierujesz się w życiu źle ukierunkowanym umysłem, zresztą całkiem niepotrzebnie, teściowa domu do grobu nie weźmie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Gwiazdeczka20 3 minuty temu To niespodzianka od losu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

"Tarot kartą Królowa Mieczy mówi, uważaj by nie przeholować." ale czy one mowia ze bedzie raczej pozytywnie czy negatywnie?

ZAKLĘCIA monika 2 minuty temu http://www.youtube.com/watch?v=05IbTF69ki8 Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą