| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 11 września- POCZATEK III WOJNY ŚWIATOWEJ | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 380 |
|
Wszyscy zauważyliśmy rozwój wypadków od tego czasu.
Wiele wypłyneło na wierzch, wiele się zdarzyło- dziś znalazłem takie stwierdzenie jak w tytule w necie na stronie
http://www.pinfo.pl/911/default.aspx
jeśli nieodpali
wpisać w przeglądarkie "pozytywne informacje" i wybrać z menu- 11 września
ładnie szybko zwięzle krótko i na temat.
ale nie w tym rzecz
tu spływa łezka
żal tych istnień które wtedy zgineły
chce byśmy się skupili na tym co potem się wydarzyło
co dziś
i co jutro się wydarzy
iluminaci,wojny,pandemie-świńska grypa,zamachy i przewroty,szczepienia i grozba ludobujstwa,chipy i cała reszta
BO NIESTETY-11 września TO DOPIERO POCZATEK
być może najwiekszej zbrodni przeciwko ludzkości
KONIEC tej histori-TO ARMAGEDON
być może zgodnie z przepowiedniami
rządy przez 42 miesiące antychrysta tuż przed zagładą świata
a potem powrót do zródła prawdy, do życia w zgodzie z naturą-ale tylko dla tych co wytrwali z własną wiarą w zgodzie z prawdą i naturą- być może 2012 rok będziezwięczeniem, kresem, armagedonem i początkiem nowego czy o to biega
temat częściowo myśle, że jest kontynuacją poprzedniego mojego tematu w wersji orginalnej tytuł-
"wolność a racjonalizm....dokąd to prowadzi"
było pytanie-być może jest odpowiedz
III WOJNA ŚWIATOWA
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Na moje oko, ona już trwa.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
jestem średnio religijny
ale czy
|
|||
|
Ostatnio wprowadziłem nową zasadę, jeśli temat zaczyna się kręcić wokół 666, antychrysta, czy jakiegokolwiek innego systemu wierzeń, to zmieniam źródło na takie, w którym nikt nie pierdoli od rzeczy. Mam tego dość, zajmowanie czasu (śmieciami z książki, którą napisali ci sami, co brani są za antychrysta), nie w tym rzecz. Nawet do strony grypa666 jakoś mnie nie bardzo ciągnie z uwagi na niesmaczną aluzję :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
niechogzi o pierdolenie i o 666
|
|
|
myśle o tym jak o wielkiej metaforze
poza tym mam co do TEGO TEMATU KREACJONISTYCZNE PODEJŚCIE
to niemusi tak wyglądać jak to sobie wyobrażamy
to wszystko składa się w jedną całość
wszyscy jak trybiki machiny kręcimy system w którym o dziwo żyje się i faktycznie lepiej
system ten wygląda jak symbioza
jak jemioła podczepiona pod drzewo
sęk w tym co jest co
w którym momencie system rozrośnie się do postaci drzewa a my do postaci jemioły
|
|
|
Subiektywne odczucie.
Najczęściej poruszajacy te tematy nie zauważają że kręcą się wokół tematów i sugestii niewiele wnoszących wnoszących.
Ktoś nałożył taki schemat żeby coś takiego się samo spełniało.
I inni nieswiadomi manipulacji w tym kierunku podoążają jak stado baranów.
A ktoś musi być od tego z daleka.
Żeby mógł dostrzec prawdziwe rzeczy które wokół nas się dzieją a nie rzeczywistość sugerowaną.
Religia i takie pierdoły są do zajecia czymś umysłu większości i Raptor ma tego przesyt.
Wczoraj też obejrzałem sobie jakiś film 90 minut fabularny ładne zdjęcia tylko będący zupełną głupotą w sensie nic nie wnoszący i ograniczajacy umysłowo do jakiś tam przygłupich schematów myślowych.
To jest typowa polityka żeby nic odkrywczego taki indoktrynowany nowego podejścia nie wymyślił.
http://www.youtube.com/watch?v=iWn5AYsAQl0&feature=related
Bzdura film, ale jak ktoś ma coś innego oglądać to niech sobie to przeleci.
Dla Ciebie Zbychu ten film może być.
Moralnie całkiem przyzwoite sprawy sugeruje i zamiast do kina to tu sobie można obejrzeć.
Temat świńskiej hrupy, no jest coś jest bardzo poważnego szykowane
ale czy społeczeństwo jest świadome tego pójdzie na to szczepienie jak na żeź i jeszcze samo będzie chciało.
bo tak jest nakrecane.
Ale też zależy to od wielu okolicznościi nie wiadomo kiedy się to uda albo nie uda.
Martwienie się na zapas jest szkodliwe dla martwiacego się.
To nie musi wyglądać tak jak sobie wyobrażamy bo ktoś nam specjalnie narzucił schemat. A to że wszystko jest ze sobą związane to inna sprawa.
|
|
|
Ja ten filmik obejrzałem w ramach poszukiwania czegoś z sensem o przyszłości.
Tytuł przepowiednia niby dobrze rokuje.
Natomiast nic tam nie było poza czymś moralizatorskim wpisanym jednak w kontekst że usiłowano robić raj na Ziemi ale znalazły się zawsze siły które to zniszczyły.
Pokazuje że rola kościoła jest średnia w tym wszystkim.
Ale nie poszli na całość że hierarcha kościelny ma wszystko za nic i nie musi stawać w niczyjej obronie.
Dla przeciętnych zjadaczy cheba film wykazuje że pod pozornie spokojną powierzchnią rzeczywistości coś się jednak dzieje ale i tak mamy zostać przy tym co jest.
Czyli przysypianie z dobranocką.
|
|
|
no wlasnie
wydaje mi sie to niejest tak jak nas nauczomo
mówiąc o tym nacinamy się na tych co są w początku takiego stwierdzenia i ja to rozumiem
|
|||||||
|
|||
|
poza tym wywód daleko od tematu
wiec
|
|||
|
Nadmiar dobra wtłaczanego na siłę powoduje zawsze efekt odwrotny.
|
|
|
w tym sęk, że w tej materi łatwo o pomyłki
które ciężko naprawić
za wszystko trzeba słono zapłacić
a niezapłacą Ci co ciągają za sznórki tylko my wszyscy
np...nikt nie chce brać odpowiedzialności za szczepionki
|
|
|
|||
|
Chodzi o to, że nadmierna kontrola, zakazy i chęć ustrzeżenia "ode złego" powodują, że dany delikwent, gdy dostanie wolną rękę, to dopiero głupieje i rozrabia.
Ja od dziecka mogłem właściwie robić co chciałem i nie przechodziłem później ani "okresu buntu", ani mi nie odbijało, jak np. pojechałem na jakiś obóz, a znam dorosłych, którzy jak gdzieś wyjadą, to im hamulce puszczają i że w pobliżu nie ma nikogo, kto ich zna, to dopiero "wariują".
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Według mnie cicha wojna 3 zgadzam sie już trwa,między chinami i usa,tylko że najpierw stany chcą wykończyć irany,pakistany itp bo to sojusznicy chin na szlaku handlowym od ponad 50 lat,więc powoli sie coś tam dzieje,to nie takie proste,jeżeli uderzą na chiny to ruszy też japonia bo ma zyski z fabryk w chinach,a rosja to kawał terenu z militarją cąłkiem dużą wiec nawet jak postawią u nas tarcze anty przeciwko rosji to i tak to im duzo nieda,ale widać chłopaki z usa kombinują jak szachista,a to kryzysy spowodowane bankiem który jak domino wali inne banki na pysk,i duzo innych sztuczek,populacja jest zajebiscie duza niema co ukrywac, trzeba czystke zrobic,a co do antychrysta kiedys przepowiednia była ze papież będzie murzynem to koniec świata, ale czy do końca było założenie że to musi być papież hmmm może to być też prezydent usa obama jest czarny i jako 1 ciemno skóry wczesniejsi prezydenci to biało skórzy więc..,czy cos sie szykuje mozliwe ,ale ze po jakimis boom bedzie zgoda znaturą raczej wątpie,będzie totalny obóz i nadzór już teraz jest jedno wielkie więzienie tylko tego nikt niewidzi ze jest zamknięty w systemie państwa i globalnego rządu,prawa itp,później może być tylko gorzej na czele tych ludzi co to planują to tylko chcą z siebie zrobic faraonów i byc na banknotach.
|
|
φίλος κόσμος |
|
DIĘKI ;-) TO NARESZCIE KONKRETY
STANY MAJĄ TYLKO OK 300 000 000 OBYWATELI
I TO RÓŻNEJ NACJI WIĘC W WYPADKU DZIAŁAŃ I III WOJNY ŚWIATOWEJ RÓŻNIE MOGŁO BY BYĆ
CHINY COŚ K MILIARDA
CHINY SĄ NA DZIEŃ DZISIEJSZY WŁAŚCICIELEM OK 1,8 BILIONA DOLARÓW Z CZEGO OK 1,5 BILIONA PORZYCZONE STANOM-ZA DZIESIĘĆ LAT ICH DŁUG MOŻE BYĆ PORÓWNYWALNY Z PROBLEMAMI AFRYKI
CORAZ WIĘCEJ MÓWI SIĘ O MIĘDZZYNARODOWEJ WALUCIE I ODSUNIĘCIU DOLARA OD WŁADZY-WIĘC STRACĄ POZYCJE
DOLAR SPADNIE NA ŁEB NA SZYJE A STANY ZOSTANĄ Z WIELKIMI DŁUGAMI
EUROPA TEŻ K 2 BILIONÓW POSIADA-SPRAWA PEWNIE PODOBNA CHOĆ TO PRAWIE BLIZNIAKI WIEC DUPKI SOBIE LIŻĄ
A ZA OK 15-20 LAT CHINY PRZEWYŻSZĄ POD KAŻDYM WZGLĘDEM STANY- MILITARNYI I TECHNOLOGICZNYM
ONI MAJĄ MAŁO CZASU NA DZIAŁANIA-POWOLI PRZESTALIBY SIĘ LICZYĆ NA ŚWIECIE
A TO IMPERIALNYM STANOM NIEWSMAK
ŚWIŃSKA GRYPA MA SZANSE TEN PROBLEM ZAŁATWIĆ
WIECIE O CO BIEGA JUŻ?
ALE WYDAJE MI SIĘ TO TYLKO JAKO JEDEN Z CZYNNIKÓW
WIĘCEJ MOŻE SIĘ DZIAĆ
JEŚLI KTOŚ INACZEJ UWAŻA LUB COŚ WIĘCEJ WIE CZY SIĘ DOMYŚLA- ZAPRASZAM
|
|
|
a i na Caps Lock uważajcie! rzecz to straszna!
A tak w ogóle to witam po wczasach ;)
|
|
|
Witam :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
jej-żebym wiedział ze po wczasach smoku bedziesz to i czcionkie bym zmniejszył :-)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 380 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |