Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rasy Obcych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 92

Proszę,powiedzcie mi i opiszcie jakie są dokładnie rasy kosmitów,którzy są naszymi sprzymierzeńcami a którzy naszymi wrogami :) [%sig%]

Mysle ze naszymi sprzymierzencami sa napewno rsay zajmujace sie zbiorem puszek oraz butelek!!!

Podstawowe i majace dla nas znaczenie: Szaraki, nordycy, jaszczory Nastepnie tak jakby drugoplanowe: Pomaranczowi, orionoidzi, kasjopeanie, plejadianie, Ra, Ci od wielkiej stopy (juz nie pamietam jak sie nazywali)....oraz setki innych ktorych nie wymienie, bo nie znam ich nazw:P:P

Zaprenumeruj sobie Polski magazyn UFO i kup sobie kilka starszych numerow - wiele tematow ktore poruszasz bylo przedstawianych. UFO ma witryne, chociaz niezbyt czesto aktualizowana, to jednak ze spisem artykulow.

Wiem że obcy są jedni dobrzy a jedni źli. I pisało kiedyś na jakiejś stronce że badania w czasie uprowadzeń ufo to jedno a badania wojskowe to drugie. Lecz nie wiem sam do końca jak to jest i nie chciał bym napewno spotkać wkurzonego kosmite hihi.

Pewnie dzielą się na kosmitów kochającyh naturę, odbierajcych wiadomości antenkami wzbogaconymi o ekstrakty z owoców i warzyw oraz myślących wbudowanymi do nosa mikroprocesorami o wysokiej częstotliwości. Silniejsza rasą są Ci od natury, bo mimo ze są głupi to długo żyją, a ci madrzy jak wysmarkają swój móżdzek to po nich :P Kto mi uwierzył?? To jest moja koncepcja na temat zycia pozaziemskiego

Brawo!!! Popieram, Railie!!!!!!! Chociż UFO przedstawia się w bardziej poważy sposób. Ale BRAWO DLA RAILLIE!!!!

Ja Ci niestety jakos nie wierze...:D

ja znam najbardziej ciekawa rase kosmitow - nazywaja sie smieszna nazwa ziemianie. sa pogubieni we wlasnych pragnieniach i przyziemnych zachciankach. podzielili swa planete sztucznymi liniami podzialu geograficznego i spoleczno-mentalnosciowego, aby nie byc szczesliwymi. w tym tez celu raz na cztery lata z najgorszych splecznie srodowisk wybieraja sobie garstke ludzi ktorzy beda sprawowac nad nimi tyranie wmawiajac im, ze to nie jest tyrania i odbierajac im za to cala kase. potrafia jednak robic wspaniala sztuke i kryja na dnie swych serc najpiekniejsze uczucia. no, ale niedlugo nadchodzi ich czas na przebudzenie. a cialo ludzkie i w ogole cala Ziemia jest tak zaprojektowana by pomiescic w sobie swiadomosci najprzerozniejszych gatunkow. dlatego (nie liczac powloki cielesnej) wiele z ras zamieszkujacych wszechswiat chodzi dokola Ciebie na ulicy w ludzkich cialach (z reszta nic o tym nie wiedzac, bo matryca energetyczna Gai zaklada zapomnienie miejsca swojego pochodzenia).

Poszukuję osób, które mialy kontakty z istotami pozaziemskimi. Gwarantuję anonimowość i bezpieczeństwo. Pozdrawiam. TRILINI CZOJ Odpowiedzi wysyłajcie na adres: sekoe@op.pl

Pytanie powinno być chyba nieco inne - czy rasy pozaziemskie istnieją?

Z tego co przypominam sobie z prasy światowej i z przglądu internetu najbardziej grożni są reptoidolidzi(jaszczury),mają najwyższą transcedentalną superinteligencję i podobno sterują permanentnie paramentalnie rozwojem społeczno-kulturalno-ekonomicznyn wszystkich ewoluujących ludzkich społeczeństw,Rzay USA i Rosji utrzymują z jaszczurami stałe robocze kontakty - tylko jeszcze nie wiadomo który model sharmonizowanego rozwoju dla całej ludzkości zostanie niedługo wybrany czy amerykański czy zmodyfikowany wariant socjaldemokratyczny wprowadzany teraz w putinowskiej Rosji znany pod kryptonimem"CCCP-II"(ZSRR-II).Może wy transcendentalnie przeczuwacie ktore elementy zbliżającego się milowymi krokami "superrozwoju"ludzkości zostaną przez jaszczurów odpowiednio zmodulowane i wprowadzone parapsychologicznie do schematu ewolucji ludzkich społeczeństw?

Skądże to robocie masz te ściśle tajne informacje ??

osobiœcie mam trochę bardziej optymistycznš wersję rzeczywistoœci. ci tzw. jaszczurowie nie sš wcale złš rasš. przynajmniej z ich punktu widzenia. to co robiš dla nas wydawać się może złe i pewnie takie właœnie jest, ale dzięki temu szybciej się rozwijamy. zostajemy, że tak powiem zrzuceni w głębokš wodę i musimy się bardzo szybko nauczyć pływać. efekt tego szybkiego rozwoju będziemy mieli prawdopodobnie w 2012 roku; to niekoniecznie musi być zagłada większoœci ludzi, ale po prostu przemiana (czyli również koniec starego œwiata). ludzie sš w stanie się wyrwać spod władzy jaszczurów... i wyrwš się :) uwierzcie w to i cieszcie się tš nowinš, bo w ten sposób sami się do tego przyczyniacie! pamiętajcie, że radoœć i uœmiech na codzień to szerzenie pozytywnych wibracji. im więcej nas będzie wykazywać ten stan, tym większy wpływ będzie on wywierał na innych - tych smutnych, pesymistycznie nastawionych. aha, jaszczury żywiš się po prostu naszymi negatywnymi emocjami (lęk, depresja, smutek, itp) i dlatego starajš się wywołać m.in. strach przed końcem œwiata i całš masę innych nieciekawych rzeczy. życzę wam, żebyœcie wszyscy otworzyli oczy i ujrzeli olbrzymie szczęœcie jakim zostaliœmy obdarowani :D uœmiechnijcie się ;) * przesyłam œwietlane pozdrowienia!!! *

Czy wy naprawdę wierzycie w te wszystkie rasy?? Ja jestem w stanie uwierzyć jedynie w szaraki, bo sš jakieœ dowody na ich istnienie. Z pewnoœciš istniejš jeszcze inne cywilizacje i co za tym idzie odmienne rasy ale czy sš jakieœ dowody? Czy te jaszczury nie zostały po prostu wymyœlone? Nie należę do tych, którzy wyœmiewajš się z wiary w istoty pozaziemskie, sama jestem przekonana, że oni istniejš... ale te wszystkie rasy, które wymienił Master16: jaszczury, nordycy, pomarańczowi itp. Czy to nie jest tylko czyjaœ fantazja? Opisy tych wszystkich ras (na które napotkałam się w internecie), to brzmi jak bajka, nawet nie since-fiction tylko zwykła bajka dla dzieci. Czy sš dowody na istnienie tych ras...?

Żadna rasa nie ma prawa nas najechać, z pewnoœciš istnieje takie kosmiczne onz , które ma tam pewne prawa. Najazd na tak nierozwiniętš planetę spowodowałby pewnie jakieœ konsekwencje dla tamtej rasy. Pisze sobie to tak jakbym akceptował istnienie innych ras, no cóż musiałbym być strasznym niedorozwojem, żeby tego nie robić. Hmmm ktoœ się obraził? Cóż taka jest prawda, bo jak można powiedzieć, że tylko na ziemi wykształciło się życie? To œwiadczy jednynie o ograniczonoœci. Przyjdzie czas, że niektórzy obudzš się z rękš w nocniku. nara

zeti: w sumie to nie ma żadnych materialnych dowodów na istnienie życia poza Ziemiš. ale zastanów się logicznie. czy nie wydaje ci się œmiesznym poglšda, że w całym wielkim wszechœwiecie (naprawdę WIELKIM!!!) istnieje tylko jedna (rozwinięta) rasa? tak naprawdę sšdzę, że kosmos wręcz tętni życiem :) o gadach wspominajš m.in. Plejadianie w swoich przekazach. oczywiœcie wszystkie te przekazy możesz uznać za zmyœlone. to już twoja sprawa. ja sšdzę, że trzeba zmienić naszš postawę. zamiast żšdać dowodów na coœ, lepiej samemu zastanowić się, czy istniejš jakieœ ANTYdowody (czyli coœ, co powie, że dane zjawisko - np przekaz - jest fałszywy).

Pewien naukowieć obliczył że we wszechœwiecie może być setki tysięcy a nawet miliony cywilizacji.Zycie we wszechœwieci jest tak samo zróżnicowane jak na ziemi i nie istnieje jeden schemat kosmity. wiadomo też że nie powinien być mniejszy od psa ani większy od słonia, mieć 2-8 kończyn i pare palców.przy takiej liczbie cywilizacji prawdopodobnie któreœ sš bardzo podobne do nas a inne nie.Podobno najbardziej zbliżeni sš nardycy co ich widział Georg Adamski.

Te rasy ingerujš w życie ludzi i w sprawy na ziemi: JASZCZURY- złe, próbujš przejšć władzę na ziemi, służš sobie SZARAKI- pomocnicy jeszczurów, spełniajš ich polecenia, nie majš duszy NORDYCY- dobrzy, pomagajš ludziom, wysocy, jasne włosy

Oczywiœcie jeszcze inni, niebezpoœrednio.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 92
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.