| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Miałem kontakt z jednym z nich | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
|
Strzelałeś do niego?
Wiem głupie pytanie, ale to byłaby moja reakcjia.
I hate them!!!
|
|
|
Autor: seba (---.rybnet.pl)??? on jest z Rybnika. (ja zresztą tesh)
|
|
|
A ja mam kontakt! Nawet nie jeden ale 3 i to w jednym pokoju! Niestety jeden się ostatnio zepsuł a tata nadal nie chce go naprawić :(
Tak w ogóle jestem z Żor :D
|
|
|
Jestem 14 letnim chłopcem i uważam ,że posiadam dar od kismitów.
Może mi nie wierzycie ale, przychodzą do mojej głowy rórzne informacje.
Widzę sceny, które mogą się wydarzyć na prawdę.
Potrafię jedną formułką sprawić aby moja rzeczy się sprawiły.
Rysuje rzeczy, które wciąrz są te same i co dziennie je rysuje.
Są to liść, kratki, oko ptaka i koła.
Proszę wytłómacie mi co to morze być.
Wydaje mi się, że obcy chcą mi przekazać jakąś informacje.
Proszę napiście odp. na waszej stronie bo ja nie mam poczty elek.
|
|
|
Jestem 14 letnim chłopcem i uważam ,że posiadam dar od kismitów.
Może mi nie wierzycie ale, przychodzą do mojej głowy rórzne informacje.
Widzę sceny, które mogą się wydarzyć na prawdę.
Potrafię jedną formułką sprawić aby moja rzeczy się sprawiły.
Rysuje rzeczy, które wciąrz są te same i co dziennie je rysuje.
Są to liść, kratki, oko ptaka i koła.
Proszę wytłómacie mi co to morze być.
Wydaje mi się, że obcy chcą mi przekazać jakąś informacje.
Proszę napiście odp. na waszej stronie bo ja nie mam poczty elek.
|
|
|
Napisałeś że masz 14 lat i posiadasz dar od kosmitów - czemu tak uwazasz??
Napisałeś też że widzisz sceny które mogą się wydażyc naprawde -opisz te "sceny"
Jaką formułką możesz sprawić aby to wszystko się sprawdziło??-ponownie czemu tak sądzisz?
Piszesz też że codziennie rysujesz ten sam ?obraz? - powiedz coś więcej o tym
Raczej nikt z tąd niewytłumaczy Ci tego wszystkiego ale wydaje mi się że napewno sprubujemy:) mam nadzieje że zrozumiesz że większość uczestników tego forum podejdzie sceptycznie do tego -nieznamy Cię, zamało podałeś szczegułów-napisz coś wiecej ....
|
|
|
Spróbuj w nocy świecić latarką po niebie. W jakimś innym temacie ktoś napisał,że to działa-może cię porwą :)
|
|
|
SĄ : ALE CZY TO NIE LUDZIE NAM TO ROBIA I CZY TA JASNOŚC (...)MOŻE TO BÓG CHCE Z NAMI ROMAWIAĆ !!! PODOBA MI SIĘ KWISTIA WIARY !!
|
|
|
No popatrz a ja grałem z Yeti w pokera!
Myślicie, że musiał być mądry co? A skąd ciągle przegrywał!!!
=D
|
|
|
t.c. kazdy czlowiem widzi kawalek przyszlosci ... to juz jest wrodzone... a jak bys mial dar od ufo to po co oni by ci mieli go dac wogule ? zeby co ? wedlug mnie to kosmici sie nie chca ujawniac za bardzo
|
|
|
ja z kolei mam wrazenie ze byłem wzięty. jak byłem may sniło mi sie ze londuje statek przed moim domem. sen byl bardzo realistyczny.... potem przez kilka nocy nie moglem spać {dodam ze sen sen nie był straszny} budziłem sie itp raz nawet obuziłem sie mając wrazenie ze mnie cos podnosi.... moze bym sie poddal kiedyś zabiegowi hipnowy ale z dródgiej strony boje sie prawdy...
pi9sze to dla tego tylko zeby uswiadomic ze problemy tego chłopaka {14-to latka) nie są jedyne
|
|
|
pamietam go z zewnacz.... ze londował.. był duzy i ciemny... cyba czarny i miał kolotowe siwatla ale nie tak jak choinka... porozmieszczane w kilku punktach... i byłszczący był- jaby z blyszczacego metalu. i był pałaski taki jak 2 spodki pod fizirzanke połączone ze sobą i miał nogi na ktorych londiował... najsmieszniejsze jest własnie to ze opis jest tak jak wydlądał najzeyklejszy opis 'ufa' (;p) a jednak mowie. wydaje mis ei ze sie to naprawde wydazyło
|
|
|
a ja mam w szafie ufoka, bo kiedys obudzielm sie okolo 3 rano i zobaczylem ze wychodzi z szafy wlasnie z jakas absurdalna rura od prysznica z ktorej lal sie czysty fluor(dlatego sasiad z dolu jest teraz lysy) no to wstalem, szybko podbieglem i zamknelem go w tej szafie. Po okolo 2 tygodniach(!!) oslabl z wyczerpania (slychac bylo pusty odglos typu: czaszka-sciana) No i teraz trzymam go w prowizorycznej chlodni w piwnicy i domowej roboty radioteleskopem wymuszam okup (sygnal puszczam narazie w kierunku Andromedy)
Coz zobaczymy jakie beda efekty
pozdr.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |