| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
To już drugi wpis tej samej osoby.
Książka się słabo sprzedaje? Potrzeba reklamy?
|
|
|
Teoretycznie bron jest ale nie dziala jak trzeba, to sie mazylo adolfowi hitlerowi ale nic z tego nie wyszlo
|
|
|
ujważam że do zniszczenia naszej ziemi,nie potrzeba żadnej broni.wystarczającą bronią jest ludzka głupota.to tyle.
|
|
|
Mam pytanie... czy ktoś może mi jasno i logicznie wytłumaczyć co to jeste ten HAARP??? Bez urazy Gośka, ale twój wywód do jasnych i logicznych NIE należy!
|
|
|
Cordy sam sie staraj poznac lepiej te bron HAARP-a. Nikt Ci przeciez tego nie broni. Przeczytaj sobie moze : Kontrola Umyslu - Raport Naruszenia Praw czlowieka W USA
http://www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm
Jezeli Ci sie nie otworzy, to napisz: maryla@iinet.net.au Wysle Ci go, bo mam skopiowany.
|
|
|
ermmmm........ znaczy nie kce być wredny ale:
1. nie znalazłem żadnego z wymienionych artykułów w archiwach prasowych .......
2. cytaty są podane w takiej formie , że mogą odnosić się do wszystkiego
3. wnioski są absolutnie niepewne i oparte na bardzo słabych przesłankach ...........
4. pisałaś, że ma coś wspoolnego z Rosją ......... nie wyglada na to zupelnie .........
5. proponuję obejrzeć nagłówki (nie zmuszam do czytania .... nikomu takiej krzywdy nie zrobię )innych txt z tej stronki....... ze sobie pozwole zacytowac
*** Chrystus - Stalin, albo utajone, krwiożercze oblicze Pana Naszego Jezusa Chrystusa ***
*** Wildstein widzi u Michnika i Kiszczaka świńskie ryje ***
*** Ruskie wpierniczają kartofelki i sobie chwalą ***
nio jezeli ktos nadaje tej stronie pozory bycia poważną to ja dzękuję.........
wygląda to jak stronka o Lesie Witkowice ...... najpierw kilka głodnych kawałqw na temat jak nam przykro ze tam byl nasz kolega a potem pod artykułem linki do fun from hell ............ jak by to powiedziec grzecznie .... gosiu .........przesadzasdz .......... aaa i poszukam jeszcze raz opisu gosi jaki wczoraj wyczesałem na innym forum ...... o tym jak haarp jej kostkę powiększał i nogi wydłużał .......
żenada sioszczyczko poprostu żenada ............
chyba się nie powstrzymam ..... tak nie powstrzymam się napewno ........
czy spuźniający się okres, rozwolnienie, reumatyzm ,brak wody w kranach i zepsutą drukarkę również przypiszesz "ich experymentom z hrapciem ?"
[%sig%]
|
|
|
Arqyle wszystko mozna osmieszyc, a najczesciej siebie. Baw sie dobrze !
|
|
|
Polecam raczej oficjalną stronę programu badawczego HAARP:
http://www.haarp.alaska.edu/
|
|
|
Z tej ich oficjalnej strony, to wynika, ze oni postawili anteny i kompletnie niczym sie nie zajmuja, a juz bron Boze czyms zlym. Czytalam forum na ich stronach, to wynika z odpowiedzi, ze oni tam siedza i pilnuja tych anten. Na Alasce rzad amerykanski firmuje sie HAARP-em. Przeciez HAARP to jest prywatna firma, ktora ma wiele labolatoriow i jest dotowana przez rzad amerykanski tak jak przez prywatnych sponsorow, ktorzy moga miec wiekszy wplyw na ta firme jak rzad amerykanski. Sama tez zarabia pieniadze. Ta Alaska, to jest dobra atrapa !!!
|
|
|
ciekawi mnie ile kosztuje 1 razowe odpalenie tylu hektarów anten nadawczych ...........
zalozmy ze mogą sprawić , że wypadnie ci dysk gosiu za pomocą hrapcia
to koszt takiej operacji jest niewspółmiernie wysoki do wynajęcia 1 dresika z kijaszkiem, USA jako kraj nastawiony na zyski nie robi takich rzeczy ........ prędzej ktoś kogoś odstrzeli ,wybuchnie bomba albo poprostu zniknie jeżeli poprzednie argumenty cie nie przekonały to może przemoowi do ciebie ekonomia ..........
[%sig%]
|
|
|
Gośka, innymi słowy twierdzisz że HAARP to wcale nie anteny na Alasce tylko coś zupełnie innego i znajdującego się w innym miejscu? No to powiedz nam CO i GDZIE?
|
|
|
Mnie bardzo interesuje, co sie dzieje w Area51 w Nevadzie. Dlaczego od dziesiatkow lat to miejsce jest objete tak scisla tajemnica. Pas ochronny tego miejsca to az 12 km. w kolo. Sa zdjecia tego miejsca zrobine z samolotow. Z tego co czytalam na ten temat, to pracownicy mieszkaja tam na stale. Wiem tez, ze kazdego dnia laduje tam wielki samolot. Prawdopodobnie z zaopatrzeniem. To miejsce w Ameryce jest wyizolowane od dziesiatkow lat i nikt jakos nie moze sie dowiedziedziec, co tam faktycznie sie robi. Podobno budowano tam jakies samoloty, ale przeciez w koncu samolot to nie moze byc tajemnica, bo wczesniej czy pozniej gdzies bedzie latal i bedzie widoczny. Ta sprawa jest dla mnie otwarta.
Jezeli chodzi o dzialalnosc HAARP-a i jego wydatki na badania, to tak jak napisalam wczesniej, finansuje to rzad amerykanski, prywatni sponsorzy i na pewno pewne uslugi sprzedaja. W Ameryce podatek od sprzedazy [polski VAT] jest juz bardzo dawno. Reszta swiata ma ten podatek wprowadzony stosunkowo niedawno. Poniewaz juz w tej chwili wszyscy podlegamy w duzym stopniu globalizacji, to nie jestem pewna, na co ten podatek na calym cywilizowanym swiecie jest zbierany.
Jest wiele tajemnic i wiele niejasnosci. Nawet wiele nazw ma czesto podwojne znaczenia.
Jezeli chodzi o moja noge, to teraz juz cala noge mam grubsza. Wiele razy powiekszali mi ja w kostce tylko i pozniej mi cos sciagali przez piete, co bardzo bolalo, ale kostka przybierala normalny ksztalt. Teraz juz powiekszyli mi nie tylko kostke, ale cala noge mi pogrubili. Mam dwie rozne nogi w tej chwili.
|
|
|
ta amerykańska broń to odpowiedż ta trwające od końca lata pięćdziesiątych eksperymenty psychotroniczne Rosji,która według stanu wiedzy na połowę lat dziewięćdziesiątych jest leaderem w PSI-WARS zaś ostatnio rosyjskie programy
psychotroniki stosowanej uległy bardzo poważnemy przyśpieszeniu i zwiększeniu nakładów finansowych z budżetu Rosji na tą strategiczną branżę.Przypominam sobie
liczne wątki z prasy światowej o wielokrotnym wślizgiwaniu się rosyjskich szpiegów parapsychologicznych w zasoby tajnych laboratoriów wojskowych kompleksu militarno-przemysłowego USA,CIA,NSA i Pentagonu ,o zespole urządzeń "HAARP rosyjski "zlokalizowanych na południe od Magadanu nad Morzem Ochockim i o bombardowaniu ważnych amerykańskich aglomeracji przemysłowo-uslugowych jak Baltimore czy Cincinnati negatywnym promieniowaniem o niskiej częstotliwości a także o próbach nagłego łamania "spokoju duszy",standardowego rozsądku i pewności siebie i psychiki i tym samym - powodowania długotrwałego rozstroju nerwowego u pilotów amerykańskich przelatujących w licznych misjach zwiadowczych nad rosyjskimi krążownikami atomowymi i lotniskowcami atomowymi Rosji najnowszej generacji typu"Kijev"oraz"Tbilissi".Pilotów oślepiano raz różnokolorową raz białą,oślepiającą,zmodyfikowaną pod budowę i kształt biologiczny gałki ocznej; - ,tajną co do charakteru fali świetlnej,wiązką zmodulowanego przerażliwie ostrego światła laserowego,wysyłaną z pokładów rosyjskich"ustrojstv".Miało to szczególnie miejsce poczas ich wielu nocnych lotów zwiadowczych ,szczególnie w rejonie Morza Śródziemnego gdzie ciągle pływa rosyjska Flota Czarnomorska,ktorej głowną bazą jest Sebastopol i Symferopol na Krymie.Ciekawe czy największe w świecie czasze radarowe do łączności z załogowymi wojskowymi stacjami kosmicznymi 'znajdujące się się w Foros koło Evpatorii(Eupatorii) na Krymie zostały ponownie przekazane przez Ukrainę matuszce Rosji i reaktywowane w pełni technicznie.Zbudowano je tam do śledzenia lotu i lączności oraz czynności kontrolnych ruchu wielkich rosyjskich promów kosmicznych o kryptonimie "BURAN"(Burza śnieżna)(ciężarem i kubaturą dwukrotnie większych od amerykańskiego promu kosmicznego"Challenger"),których pierwsze loty eksperymentalne przeprowadzono w latach 1988 i 1989,jeszcze przed ostatetcznym rozpadem ZSRR.
|
|
|
Rosyjski program nazywal sie SCALAR. Z tego co wiem, to Rosjanie zaprzestali zabawy z ta bronia w latach dziewiecdziesiatych. Wtedy wielu naukowcow rosyjskich przeszlo do pracy w USA. Moim zdaniem nie dogonili Ameryki i dlatego skapitulowali. USA zawsze miala wiekszy dostep do wynalazkow Mikolaja Tesli, poniewaz on mieszkal i dzialal w Ameryce przez wiele lat i ztego okresu wiekszosc jego wynalazkow zostala ukryta przez Ameryke do dzisiaj. Tego rodzaju bron wlasnie dziala w oparciu o jego wynalazki, ktore sa fenomenem do dzisiaj. W 1998 roku rosyjska Duma wystapila do USA o zaprzestanie uzywania broni HAARP. Ameryka oczywiscie to zignorowala. Kiedys zajmowali sie tego rodzaju bronia tez Niemcy, ale chyba po przegranej wojnie im to wszystko zabrali. Tak Rosjanie jak i Amerykanie. Nikt nie chce glosno dzisiaj na ten temat mowic, bo kazdy popelnial grzechy uzywajac tej broni. Przeciez prace nad ta bronia zaczeto juz w 1900 roku. W tej chwili jest ona w pelnym rozkwicie.
Proponuje te linki:
http://www.subversiveelement.com/MkArmsRace.html
http://www.prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm
|
|
|
Gośka może byś coś znalazła, w australijskich portalach czy literaturze "new age" oraz ufo,coś ważnego lub szokującego o aktualnym stanie rosyjskich wojsk PSI i o wojnie psychotronicznej?
|
|
|
smieszne to i tragiczne. Jutro ide do lekarza i jak mu powiem o tym czyms to wysle mnie do wariatkowa ;) Rozumiem ze mozna wierzyc w UFO i takie tam ( sam w to wierze ) ale sa pewne granice (smiesznosci). Nie wiem czy ten tekst to zart czy pisalas to powaznie, ale chyba tak. Nie obrazaj sie i nie denerwuj ale dla mnie to co piszesz jest smieszne. Ludzie przeciez nie mozna wierzyc we wszystkie bzdury ktore ktos gdzies napisal i wymyslil.
Pozdrawiam
|
|
|
sam jesteś niedouczonym wariatem Macieju,masz po prostu kurzy móżdżek
|
|
|
o jeza ............ kochani moi .............. więc jeszcze raz i potem juz nie będę karmił trolli ........ haarp może jedynie i tylko i wyłącznie podgrzewać górne warstwy atmosfery ......... to może zrobić niezły mess ale nie w waszych głowach ............ za mess w głowach powinniście winić polmos albo najbliższego dealera :P
druga sprawa jedno razowe użycie tego czegoś wiąże się z gigantycznymi kosztami ...... naprawdę jeżeli "oni" chcą żeby wam spuchła noga to poprostu przychodzi duży tępy pan z młotkiem i łamie wam ją w 30 miejscach ........ to tańsze jest i skuteczniejsze a jak mają was do wariatkowa wysłać to spokojnie nawet ja mogę wam coś do kawy wsypać ;)
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |