Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
karty tarota
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

mam pomysł... piszcie jak widzicie klejne karty w tarocie, widziciwe albo je czujecie.. Moje ulubione to: Moc Kapłanka -Żyje na granicy świata ludzi i przyrody. Wiedza jest w niej, intuicyjnie poznaje świat.

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

popieram pomysł wątku :) pierwszą kartą w której się zakochałam w jednej z najpiękniejszych talii na świecie jest Eremita- "nie lubi być oświetlany ale sam oświetla sobie drogę". Pikna :)

"jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc wieczne dobro czyni"

Serdecznie zapraszam do sklepu !!!

www.synergia.sklep.pl

Już biegnę. A po ile ziemniaki? :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Przekaz OSHO ZEN: Gdy odnalazłeś prawdę w sobie, nie masz już czego szukać w całej egzystencji. Prawda żyje przez ciebie. Otwierasz oczy, to ona je otwiera. Zamykasz oczy, to prawda je zamyka. To wspaniała medytacja. Jeśli zrozumiesz, jak to działa, nie musisz niczego robić, cokolwiek czynisz, jest czynione przez prawdę. Idziesz - to prawda idzie, śpisz - to prawda odpoczywa; mówisz - to prawda przemawia; milczysz - to prawda milczy. To jedna z najprostszych technik medytacyjnych. Stopniowo wszystko dzięki niej reguluje się, a potem nie trzeba żadnej techniki. Gdy jesteś uzdrowiony, odrzucasz medytację, lekarstwo. Żyjesz wtedy jako prawda: żywy, promienny, zadowolony, szczęśliwy, sam z siebie będąc pieśnią. Całe twe życie staje się modlitwą bez słów, a raczej stanem bycia w ciągłej modlitwie, wdziękiem, pięknem, które nie należy do tego światowego życia, promykiem światła wnikającym Stamtąd w ciemność naszego świata. Komentarz do karty Wewnętrzny Głos nie przemawia słowami, lecz bezsłownym językiem serca. Jest jak wyrocznia mówiąca tylko prawdę. Gdyby miał twarz, byłaby ona podobna do twarzy w centrum karty: --> czujna, --> obserwująca, --> gotowa przyjąć ciemność i światło, co symbolizują dwie dłonie trzymające kryształ. Kryształ symbolizuje jasność wynikającą z wyjścia poza wszelkie dualizmy. Wewnętrzny Głos umie też cieszyć się, gdyż zanurza się głęboko w uczucia i wyłania się z nich, by wzbić się wysoko ku niebu, niczym dwa delfiny tańczące w wodach życia. Poprzez pół-księżycową koronę połączony jest z kosmosem. Jego połączenie z ziemią symbolizują zielone liście na kimonie okrywającym postać. W życiu każdego człowieka bywa tak, że zbyt wiele głosów zdaje się nas ciągnąć w tę czy tamtą stronę. Samo zamieszanie w tych sytuacjach jest wołaniem o poszukiwanie ciszy i potrzeba koncentracji na wnętrzu. Tylko wtedy zdołamy usłyszeć swą własną prawdę. http://www.osho.com

ten opis jest niesamowity.. Osho wiedział jak czytać karty !

czy w dniu dzisiejszym dojdzie do mojego i józefa spotkania, liczę na nie, ale mam obawy czy dojdzie do niego? i jeszcze jedno, czy on chce być nadal ze mną, czy to może już koniec, bo jakoś ostatnio mnie unika,czuję to..

aneta

Nie dojdzie, bo pomylisz miejsca spotkania ;P Bądź bardziej uważna.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol, śmiało, podaj adres żeby się dziewczyna nie zgubiła :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

hahaha......śmieszne,to miała być strona do wróżb..? zgadza się...? a dziewczyna spotkała się i nie zabłądziła...pozdrawiam

aneta

no to super, że sie sptkała:)!! ale czy konieczne było zadawanie takiego pytania?

och u mnie często dochodzi do takich sytuacji.Wszystko jest zapięte na ostatni guzik i wielkie rozczarowanie.. zależało mi na tym spotkaniu, bo te nasze relacje były już mocno pod napięciem...pewnie wpadłam w panikę...gdybyśmy wtedy się nie spotkali i nie porozmawiali pewnie by juz nie było dalszych spotkań. A ja już jakies tam porażki przeszłam ....i tak mi zostało.

aneta

ZERWAŁ ZE MNĄ.....!!!PRZEŻYJE TO?CZY KTOŚ ZECHCE MI POWRÓŻYĆ....?WRÓCI...?

aneta

Jednak zbłądziłaś. Daj sobie już spokój.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

NIE WIEM CZY MAM KUPIC MIESZKANIE Z MOIM CHŁOPAKIEM. CZY BRAC KREDYT I CZY WSZYSTKO SIE Z TYM JAKOS ULOZY ..POMOZE KTOS??

A JA ZJADŁEM NA ŚNIADANIE TARTE BURAKI CZY KTOŚ WIE CO Z TEGO WYJDZIE?!! HELP! POMOCY PS. DOBRY WĄTEK WYBRAŁEM? BO W TYTULE BYŁO COŚ ZACZYNAJĄCEGO SIĘ NA ''TAR...''?

nie wiem jakie auto wybrać BMW czy może Audi? może ktoś mi powróży ? czym będzie mi się lepiej jeździło;D? P.S. Smok wyjdzie Ci tą stroną co powinno;D zobaczyłem to właśnie w kartach;D

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

aneta1:
ZERWAŁ ZE MNĄ.....!!!PRZEŻYJE TO?CZY KTOŚ ZECHCE MI POWRÓŻYĆ....?WRÓCI...?
Po prostu tak musiało być...Porozmawiaj z Olą ;) ona podobne ma problemy,"czy przeżyje to czy nie" .Uważam ,że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki ... uważaj bo tam jest silny nurt!!!

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Mi sie bardziej podoba audi:) Dziwne smaki masz Smoku, tarte bułki to ja używam do panierki:P

Raczej nie będziemy miały o czym gadać, bo zwyczajnie on ze mna nie zerwał tylko to ja mu co nieco powiedziałam tzw prawde w oczy. Niektórzy sa wrażliwi :(

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.