Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
CZYNNIK PSI
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Prawie codziennie oglądam ten film na Tele5 i bardzo mi się podoba, pomijając fakt, że jest trochę naciągany. W ogóle aktorzy są cool(Matt Preager-the best;)). Ale czy to co oni przedstawiają jest prawdziwe? Ja nie wiem. Piszcie, piszcie:) I o co chodzi z tymi 4 seriami?

Ten serial tak mi się zdaje jest oparty na faktach autentycznych.

No właśnie, ale to jest trochę niesamowite, jak na procesach sądowych pojawia się ufo : good i notgood, dobre i złe. Albo jakieś tak przejście, zapomniałam jak to się nazywa. No taki łuk triumfalny, tyle że przenosi w czasie i przestrzeni. To jest tak dziwne, że wydaje mi się nieprawdziwe. Ale chciałabym żeby jednak były truth.;)

No bo część z tego to jest truth. Na przykład o tej, Stopie Wielkiej.

Psi Factor dramatizes stories inspired by the actual case files of the Office of Scientific Investigation and Research (OSIR), a privately funded research organization that has been in operation for over twenty years. The OSIR is comprised of over 3000 scientists and researchers who investigate all manner of paranormal and unusual phenomena that exists in our world, including incidents of telekinesis, telepathy, ghosts, poltergeists, alien abductions, reincarnation and time travel. Nie chce się mi tego tłumaczyć powiem tyle, że pisze tu że film jest oparty na aktualnych sprawach, które się toczą w istniejącej organizacji zajmującej się badaniem zjawisk paranormalnych oto strona OSIR http://www.osironline.org/ Oczywiście nie wiem na ile te historie są zmyślone, a na ile prawdziwe. Jest to jednak serial telewizyjny, raczej przygodowy. narka

No dobra, ja anglika się uczę 5 lat, ale nooooo, nie wiem, czy sobię poradzę na takiej ang. str. ale wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aha, to:Psi Factor dramatizes stories inspired by the actual case files of the Office of Scientific Investigation and Research..." znam na pamięć, bo od dawna to oglądam i jak się zaczyna wygłupiamy się z bratem i recytujemy całość...:)

Ale byłam na jakiejś innej stronie i nieźle się ubawiłam, bo gralam z Elsingerem w kółko i krzyżyk i ja wygrałam...Blądynką* jestem nic co głupie nie jest mi obce...:) *Nie jestem blondi tylko szatynką, ale to metafora. A może porównanie?

Myślę, że coś w tym wszystkim jest. Podobno prawda zawsze leży po środku.

Oby Rosjanie używając czynnika PSI rozmiażdżyli USA na drobną miazgę,należy sie to Amerykanom.Oni są za pewni siebie.Cały świat pracuje na nich.Ich stopa życiowa to efekt dodrukowywania inflacyjnych dolarów i niebotycznych deficytów handlowych.

Dobra jest kilka cool stron angielskich o Czynniku Psi. Jedną z nich jest:http://www.psiberific.com/. Na serio fajowa. Wprawdzie, ten kto nie zna zbyt dobrze anglika, nie wyciągnie niczego ciekawego z tej stronki***, ale pobawić się można. Np. są muzyczki ze wszystkich 4 serii, fajowe gry(kółko i krzyżyk, box in, krzyżówka, zapytaj Franka itd.) i super zdjęcia. Gorąco polecam. ***Właściwie ja też nie jestem expertem od j. ang, ale wszystko zrozumiałam, więc skoro ja sobie poradziłam, inni też mogą!!!:)

fakt jest autentyczny, dlatego, ze jest faktem te "łuki triunfalne" to portale pozdro

OOOOOOOOOOOOOOOOOo wlasnie o to mi chodzilo!!!!!!!!!:)))))))))))))))))

w miesiacu listopadzie cofnalem sie do tylu w swoich zainteresowaniach i chce zapytac, czy ponizszy fakt jest faktem autentycznym ;););) : czy te portale o ktorych mowisz to relatywistyczne "drogi na skroty" przez zwinieta czasoprzesrzen, czy chodzi Ci o tunelowanie kwantowe? a moze o cos jeszcze innego?

O... przejściu do innego wymiaru- do świata umarłych. I poniekąd też droga na skróty, chociaż nie bardzo. Chodzi o to że jak wrzucili tam(w USA) hmm pomarańczę to to znależli ją przez przypadek w Rosji. No a teraz coś z innej beczki: MAM PROŚBĘ. OD NIEDAWNA MAM SWOJEGO BLOGA. PLIIIIIIIIIS WEJDZCI NA NIEGO I WPISZCIE PARĘ KOMENTÓW. TO TAKA LITTLE REKLAMA... Proszę, nie żądam od was wiele!!! :)

A no i adres: natalia_cool_girl.blog.tenbit.pl

Twórcą danych o tematyce EEMS jest Łukasz, Marek Klupieć Wszystkie dane zostały zapisane do 30.11.2003 Szczególne podziękowania dla osób Bez których nie udałoby mi się dojść tak daleko. DZIĘKI!!! Podsumowanie wiedzy na temat EEMS EEMS - jest to skrót danych mający na celu wykorzystywanie wiedzy o Energii Elektro Magnetyczno Świetlnej. Oto skróty dotyczących wyżej wymienionych danych: PTP - dane o teleportalu czasoprzestrzennego. TPW - dane o teleportalu wymiarowego. G - dane o grawiterze-antygrawiterze. PS - dane o polu siłowym. Te - dane o teleportalu masy. K - dane o pauzerze zatrzymującym masę. MC - dane o Molekulatorze cząsteczek świetlnych masy. EEMS1 - dane o broni energioelektromagnetycznoświetlnej. SK - dane o krystalizacji świetlnej. L - dane o regeneratorze magnetyczno świetlnym masy. Me - dane o mutacji energetycznej masy. Ppm- dane na temat perpetum - mobile, czyli zimnej fuzji suchej i mokrej. Historia danych typu EEMS. Pierwsze dane na temat EEMSA powstały w 1998.04., były one związane z teleportalem. Niestety okazały się tylko pomocniczymi danymi. Drugie podejście pomału przypominało już obecne dane EEMS: K zostały zapisane.Około 13.45 20,02,2001 PTP zostały skonstruowane 27, 01, 2001 TP zostały zapisane 04.45 07, 02, 2001 L zostały napisane 45 07, 02, 2001około 03-02, 2001 MC zostały zapisane około 22.05 04, 03, 2001 PS zostało zapisane 23.46 25, 03, 2001 TP zostało zapisane 17.06 31, 03, 2001 Me zostało zapisane 22.50 04, 04, 2001 SK zostało zapisane.50 04, 04, 2001Około 2001, 04 EEMS1 został zapisany około 2000, 01 Trzecie podejście ogólnie poprawne: PTP1 zapisane 2001,06,19 PTP2 zapisane 2001,06,20 TPW zapisane 2001,06,21 G zapisane 2001,06,28 Te zapisane 2001,06,28 Mc zapisane 2001,06,28 CZWARTE podejście. Notatki poprawnie zapisane: PTP1 zapisane 2001,06,30 PTP2 zapisane 2001,06,30-07,04 TPW zapisane 2001,07,04 G zapisane 2001,07,04 Ps zapisane 2001,07,04 Te zapisane 2001,07,04 K zapisane 2001,07,04 Mc zapisane 2001,07,04 EEMS1 zapisane 2001,07,04 Sk zapisane 2001,07,04 L zapisane 2001,07,04 Me zapisane 2001,09,10 Ostateczne dane przepisane z notatek do komputera zostały 23.11.2003 Obecnie są dopisywane 2004-11-19 PTP Dane na temat teleportalu czasoprzestrzennego. Występują dwa rodzaje podróży w czasie. Pierwszy rodzaj polega na załamaniu czasoprzestrzeni wraz ze zmianą przestrzeni przez masę PTP1. Drugi polega na załamaniu czasoprzestrzeni bez załamywania przestrzeni przez masę PTP2. Jeżeli jesteśmy w przeszłości lub przyszłości i przemieścimy się z jakiegoś miejsca np.X do drugiego np.Y to po powrocie do teraźniejszości znajdujemy się w miejscu Y. NOTATKI PTP: Nasze słońce pod postacią wytwarzanego światła dociera do nas. A więc jeżeli chodzi tu o prędkość światła to promień taki jest promieniem padanym do nas w dzień(promienie słoneczne) i w nocy (promienie słoneczne padające na przeszkodę tworzące cień). Z tym, że prędkość światła liczymy w przebytej drodze czasu 1 sekundy ziemskiego czasu z tym, że same światło zmienia swą odległość względem nas, ponieważ się poruszamy po orbicie zmieniając przebytą drogę promienia do nas. Latem jesteśmy bliżej światła a zimą lub wiosną bądź jesienią promień światła nie zmienia swej prędkości, lecz odległość. Wniosek Ciepło, dzień i noc, pora roku zależy od położenia naszej planety tak jak i podróż w czasie. Jeżeli chcę przenieść się w czasie i w wybrane prze zemnie miejsce na planecie muszę znać położenie tej planety w danym przebytym kiedyś lub przebytym dopiero czasie. Podróż w czasie zależy od położenia naszej planety. Czyli można zapisać to tak: Ziemia, droga ziemi - X1=X2 Czas - T1= T2 Miejsce, punkt - P1=P2 Jeżeli masa, czyli ja znajduje się w miejscu X1 w czasie T1 w miejscu P1 np. w domu 17.04.03 W swoim pokoju. O godzinie 22,37 czasu polskiego. Można przebyć podróż w czasie najkrótszą droga w podróży w czasie będzie w miejscu X2 w czasie T2 w miejscu P2 np. w domu 17,04,04 lub 17,04,02 w pobliżu swojego pokoju o godzinie 22,37 czasu polskiego. X1 T1 P1 - T1 ------------------------------------- s3 X2 T2 P2 - T2 Wówczas skok w czasie będzie prosty nie będzie potrzebna podróż po kosmosie do naszej planety tylko z naszej planety do naszej planety nieco młodszej lub starszej. Pamiętać trzeba, aby w miejscu, z którego się przenosimy do przeszłości lub przyszłości nie było to miejsce zagrażające naszemu życiu. Pamiętać trzeba także o przestrzeganiu zasad nie zmieniać miejsca pobytu podróży, czyli nie niszczyć przeszłości, ponieważ przyszłość ulegnie zmianie na gorsze lub lepsze czasy nawet dotyczy to podróży do przyszłości. Wzór notatki: X1 + T1 + P1 = X2 + T2 (~`P1 = P2) notatka z dnia 17,04,2003 Przeszłość Teraźniejszość Przyszłość ---------- 000000 ++++++++++ -------------------------------------------------------------------------- --------------------------- czasoprzestrzeń s3 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ----------------------------------- --------------------------- Droga Droga Przejście czasoprzestrzenne tworzy się z dwóch czasów, przeszłego i przyszłego, które nachodząc na siebie tworzą tak zwaną odwrotność wymiernej konstalacji siatki czasoprzestrzennej dzieląc się od siebie za pomocą drogi, którą mierzymy w czasoprzestrzeni nazywaną jednostką czasu T. Natomiast tak naprawdę to jednostka sekundy świetlnej, dlatego że czas mierzymy w drodze świetlnej a nie w sekundzie, czyli &#8222;s&#8221; tylko w drodze świetlnej m/s. A więc (czas)T= TS(czas świetlny) Przeszłość to odwrotność czasoprzestrzeni nazywanej przyszłością. Oddzielając między sobą przeszłość i przyszłość została jakby wprowadzona teraźniejszość. Bez któregoś z czasów przeszłego, przyszłego lub teraźniejszego zostanie zachwiana równowaga czasoprzestrzenna i dlatego czasoprzestrzeń wraz z wymiarami została by zniszczona. Pamiętać trzeba o tym, że tak na prawdę jednostka czasu to: T= s = m/s A to, dlatego że odliczamy czas według promienia świetlnego padającego do nas a więc miejsce "X" słońce jest stałym położeniem a nasza ziemia jako "Y" zmienia swoje położenie a więc czas dla nas ulega zmianie przez położenie naszej planety. Przez to, w momęcie podróży w czasie do przeszłości lub przyszłości nie jest taki sam np. dzisiaj jest godzina 14.30 a za miesiąc o tym samym czasie czas ulegnie zmianie w praktyce np. 14.31. Natomiast w teorii dla wszystkich czas jest ten sam ze względu na umowną jednostkę czasu &#8222;s&#8221; a nie &#8222;s/m&#8221;. Według notatek jednostką umowną jest &#8222;s&#8221;, lecz w praktyce &#8222;m/s&#8221;. Po przez wyrzej wymienione dane są dwie energie; Energia masy i Energia czasoprzestrzenna: Em=M*C2= g*m2/s2 energia dla masy Ec=M*VC = g*m2/s2 energia dla czasu Em*Ec*s3 = g2*m4/s4 * s3 = g2*m4*s wymiar TPW TPW =g2*m4*s/2 (nie dzielimy czasu, który jest czasoprzestrzenią) grawitacja Wychodzi, więc prawda, że energia czasoprzestrzenna wraz z energią masy tworzy wymiar z czasem. Jaka kolwiek pojawi się energia masy w czasoprzestrzeni to zostaje uziemiona. Wychodzi na to, że zależy to od energi a do tego czasoprzestrzeń działa na energie jak pułapka usiedlając ją i dodając czas. Ze wzorów wynika że po dodaniu energi w czasoprzestrzeni Wychodzi: g*s2 (po redukcji) pułapka - pauzera. Lecz trzeba pamiętać że czasoprzestrzeń posiada sama w sobie czas t=s tak zwany znak umowny a więc wychodzi nam dokładnie g*s3 masa w czasoprzestrzeni. Po podsumowaniu wynika że: tworząc teleportal potrzebna jest następująca jednostka: E*ptp/s3 = m*c2 * m (vc)2 / E*s3 = g*s W tym nasza grawitacyjna g*s * (m/s)2 = g*s3 Wynika to, że wzór jest jeden na każdy czas. Przeszłość i przyszłość tworzy teraźniejszość ze wzoru: (Dla przeszłości m/s i przyszłości m/s z tąd wzięła się grawitacyjna do kwadratu) Em*ptp / Ec*s3 * (m/s)2 = g*s3 dla teraźniejszości. Wniosek: Jednostka energi masy wraz z danymi do podróży w czasie załamując energie czasową w czasoprzestrzeni dając odpowiednią grawitacyjną dla przeszłości (m/s) i przyszłości (m/s) tworzy nasz czas teraźniejszy Przeszłość > Teraźniejszość < Przyszłość Czas jednak podróży z przeszłości lub przyszłości do teraźniejszości nigdy nie jest taki sam w praktyce (rzeczywistości). Tak samo jak nie zgada się dzień lub miesiąc z którego się przenosimy do jakiego trafiamy w praktyce. Jest to jednak wynik nie zastosowania żadnego mechanizmu sprzętowego. Tylko zastosowanie odpowiedniego działania biologicznego w naszej czasoprzestrzeni gdzie wybór do jakiego czasu i (przeszłego czy przyszłego) miejsca (daty) zależy od wytworzonego odpowiedniego przejścia czasoprzestrzennego przez naszą naturę i odpowiedni ruch układu galaktycznego wpływający na wybór losowy skoku w czasie. Ze względu na nieznanie jeszcze określonych jednostek związanych z czasoprzestrzenią. Po prostu brak przeprowadzonych odpowiednich na dzień dzisiejszy doświadczeń prze zemnie. Tylko odpowiednie doświadczenia i wiedza są wstanie pomóc w realizacji tworzenia urządzenia do skoku w czasie w wymierzony dzień i czas. Na obecny dzień 2004-03-08 mogę jedynie kierować się tym co wiem z przeżytych skoków w czasie i wiedzy teoretycznej z książek, lecz dzięki temu jestem coraz bliżej rozwiązania. W dużym stopniu jednak potrzebuję wyników doświadczeń na które mnie nie stać ponieważ nie posiadam odpowiedniej ilości pieniężnej i sprzętowej (pomiarowej). Wychodzi na to że mam racje co do tworzenia się przejścia czasoprzestrzennego biologicznego nie zależy to wyłącznie od jednej strony czasu lecz od 3 rzeczy punktowych które są potrzebne do podróży by osoba podróżująca nie uległa &#8222;Me&#8221; tylko ze spokojem i bez obaw mogła przenieść się w czasie. Rysunek nr1. Rysunek nr.1 opisuje uproszczony schemat czasowy, który przedstawia jak zachowują się czasoprzestrzenie między czasowe z ustawieniami ogólnymi pola magnetycznego. Kolejne moje założenie że czasoprzestrzeń zależy od pola magnetycznego potwierdziło się. Została potwierdzona teoria grawitacyjna polegająca na tym że: nasza planeta krąży do okoła orbity wokół słońca wraz z odpowiednim ruchem obrotowym wokół własnej osi a księżyc jest naszą orbitą; powoduje odpowiedni magnetyzm ziemi i tak zwane załamania czasoprzestrzenne nazywane prze zemnie załamaniem czasoprzestrzennym biologicznym. Czyli matka natura sama tworzy przejście w czasie w odpowiednim dla niej czasie i miejscu. PtpI i PtpII w przełorzeniu na prędkość energi świetlnej przez drogę przebytą odliczając czas. Aby móc podróżować w czasie należy uzyskać prędkość energii świetlnej, która jest równoznaczna z prędkością światła podniesioną do potęgi drugiej. PTP= M * (VC)2 * T = g * m4 / s3 Prędkość Energi świetlnej [PTP&#8217;] = VEC / D * T = m/s * g * m3/s3 / m * s = m4/s4 * s / m = m4/s3 * 1/m = m3*g / s3 Podróż masy w czasie, z TERAŹNIEJSZOŚCI DO PRZYSZŁOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni bez zmiany przestrzennej. PTP&#8217;a = VEC/D * Tx DEFINICJA: Jeżeli masa uzyska prędkość energii świetlnej która jest równoznaczna z prędkością światła podniesioną do potęgi drugiej, poruszając się nadal z wyżej wymienioną prędkością przekraczając drogę odliczając czas &#8222;x&#8221;. Masa załamie czasoprzestrzeń bez zmiany przestrzennej; według wzoru: PTP&#8217;a = VEC/D * Tx = m/s * g * m3/s3 / m * sx = m4/s4 * sx / m = m4/s3 * 1/m = m3*g / s3x PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZYSZŁOŚCI Z TERAŹNIEJSZOŚCI. Podróż masy w czasie z PRZYSZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni bez zmiany przestrzennej. WZÓR OGÓLNY: PTP&#8217;b = VEC/D * (-) ( Tx + Ty ) DEFINICJA: Jeżeli masa uzyska prędkość energii świetlnej która jest równoznaczna z prędkością światła podniesioną do potęgi drugiej, poruszając się nadal z wyżej wymienioną prędkością odliczając czas przebytej drogi z teraźniejszości do przyszłości &#8222;x&#8221;. Dodając czas pobytu w przyszłości &#8222;y&#8221; zostanie załamana czasoprzestrzeń bez zmiany przestrzennej; według wzoru: PTP&#8217;b = VEC/D * - ( Tx + Ty ) = m/s * g * m3/s3 / m * - ( sx + sy ) = m4/s4 * - ( sxy ) / m = m4/s3 * 1/m = m3*g / s3xy PRZENIESIEMY SIĘ DO TERAŻNIEJSZOŚCI Z PRZYSZŁOŚCI. (DROGA POWROTNA). Podróż masy w czasie z TERAŹNIEJSZOŚCI DO PRZESZŁOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni bez zmiany przestrzennej. WZÓR OGÓLNY: PTP&#8217;c = VEC/D * ( - Tx ) DEFINICJA: Jeżeli masa uzyska prędkość energii świetlnej, która jest równoznaczna z prędkością światła podniesioną do potęgi drugiej, poruszając się nadal z wyżej wymienioną prędkością odliczając czas ( - x ) Zostanie załamana czasoprzestrzeń bez zmiany przestrzennej; według wzoru : PTP&#8217;c = VEC/D * ( - Tx ) = m/s * g * m3/s3 / m * ( - sx ) = g * m4/s4 * ( - sx ) / m = g * m4/ ( - s3x ) * 1/m = m3*g / ( - s3x ) PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZESZŁOŚCI Z TERAŹNIEJSZOŚCI. Podróż masy w czasie z PRZESZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni bez zmiany przestrzennej. WZÓR OGÓLNY: PTP&#8217;d = VEC/D * ( Tx - Ty ) DEFINICJA: Jeżeli masa uzyska prędkość energii świetlnej, która jest równoznaczna z prędkością światła podniesioną do potęgi drugiej, poruszając się nadal z wyżej wymienioną prędkością odliczając wynik obliczenia ( Tx - Ty ) gdzie &#8222;Tx&#8221; to dane ze wzoru PTP&#8217;c a &#8222;Ty&#8221; to czas pobytu w przeszłości gdzie w czasie podróży Zostanie załamana czasoprzestrzeń bez zmiany przestrzennej; według wzoru : PTP&#8217;d = VEC/D * ( Tx &#8211; Ty ) = m/s * g * m3/s3 / m * ( sx - sy ) = g * m4/s4 * ( sx - sy ) / m = g * m4/ s3xy * 1/m = m3*g / s3xy PRZENIESIEMY SIĘ DO TERAŹNIEJSZOŚCI Z PRZESZŁOŚCI. POWRUCIMY Z PRZESZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI PAMIĘTAJĄC, ŻE WYNIK ( sxy ) NIE MOŻE BYĆ UJEMNY LUB ZEROWY. Podróż masy w czasie z PRZESZŁOŚCI DO PRZYSZŁOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni - bez zmiany przestrzennej. WZÓR OGÓLNY: PTP&#8217;e = VEC/D * ( Tx - Ty + Tz ) DEFINICJA: Jeżeli masa uzyska prędkość energii świetlnej, która jest równoznaczna z prędkością światła podniesioną do potęgi drugiej, poruszając się nadal z wyżej wymienioną prędkością odliczając wynik obliczenia ( Tx - Ty + Tz ) gdzie &#8222;Tx &#8211; Ty&#8221; to dane ze wzoru PTP&#8217;d a &#8222;Tz&#8221; to czas dalszej podróży (z przeszłości do teraźniejszości + przyszłości) do przyszłości według wzoru: PTP&#8217;e = VEC/D * ( Tx - Ty + Tz ) = m/s * g * m3/s3 / m * (sx -sy + sz ) = g * m4/s4 * sxyz / m = g * m4/ s3xyz * 1/m = m3*g / s3xyz PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZESZŁOŚCI Z PRZESZŁOŚCI. Podróż masy w czasie z PRZYSZŁOŚCI DO PRZESZŁOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni bez zmiany przestrzennej. WZÓR OGÓLNY: PTP&#8217;f = VEC/D * - ( Tx - Ty + Tz ) DEFINICJA: Jeżeli masa uzyska prędkość energii świetlnej, która jest równoznaczna z prędkością światła podniesioną do potęgi drugiej, poruszając się nadal z wyżej wymienioną prędkością odliczając wynik obliczenia - ( Tx + Ty + Ty ) Gdzie - ( Tx + Ty ) To dane ze wzoru PTP&#8217;b a &#8222;Tz&#8221; to czas (pobytu) dalszej drogi (z przyszłości do teraźniejszości + przeszłości ) do przeszłości według wzoru: PTP&#8217;f = VEC/D * - ( Tx - Ty + Tz ) = m/s * g * m3/s3 / m * - (sx -sy + sz ) = g * m4/s4 * - ( sxyz ) / m = g * m4/ ( - s3xyz ) * 1/m = m3*g / (- s3xyz ) PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZESZŁOŚCI Z PRZYSZŁOŚCI. PTP1 Podróż masy w czasie z załamaniem czasoprzestrzeni wraz ze zmianą przestrzenną. WZÓR OGULNY: M * ( VC )2 * T = PTP1 DEFINICJA: Jeżeli masa poruszona zostanie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając czas podróży to powstanie inna przestrzeń; według wzoru: PTP1 = M * ( VC )2 * T = g * ( m2/s2 )2 * s = g * ( m4/s4 ) * s = g * m4 / s3 Podróż masy w czasie, z TERAŹNIEJSZOŚCI DO PRZYSZŁOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni wraz ze zmianą przestrzenną. WZÓR OGULNY: M * ( VC )2 * Tx = PTP1a DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając czas x, poruszając się nadal z wyżej wymienioną prędkością. Masa załamie przestrzeń wraz z czasoprzestrzenią; według wzoru: PTP1a = M * ( VC )2 * Tx = g * ( m2/s2 )2 * sx = g * ( m4/s4 ) * sx = g * m4 / s3x PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZYSZŁOŚCI Z TERAŹNIEJSZOŚCI. Podróż masy w czasie z PRZYSZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni wraz ze zmianą przestrzenną. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * (-) ( Tx + Ty ) = PTP1b DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając czas przebytej drogi z teraźniejszości do przyszłości x. Dodając czas pobytu w przyszłości y zostanie załamana przestrzeń wraz z czasoprzestrzenią; według wzoru: PTP1b = M * ( VC )2 * - ( Tx + Ty ) = g ( m2/s2 )2 * - ( sx + sy ) = g * ( m4/s4 ) * - ( sxy ) = - g * m4 / s3xy PRZENIESIEMY SIĘ DO TERAŻNIEJSZOŚCI Z PRZYSZŁOŚCI. (DROGA POWROTNA). Podróż masy w czasie z TERAŹNIEJSZOŚCI DO PRZESZŁOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni wraz ze zmianą przestrzenną. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * ( - Tx ) PTP1c DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając czas ( - x ) Zostanie załamana przestrzeń wraz z czasoprzestrzenią; według wzoru: PTP1c = M * ( VC )2 * (-Tx ) = g * ( m2/ s2 ) * ( sx ) = g ( m4/s4 ) * ( - sx ) = - g * m4 / s3x PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZESZŁOŚCI Z TERAŹNIEJSZOŚCI. Podróż masy w czasie z PRZESZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni wraz ze zmianą przestrzenną. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * ( Tx - Ty ) = PTP1d DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając wynik obliczenia ( Tx - Ty ) gdzie Tx to dane ze wzoru PTP1c a Ty to czas pobytu w przeszłości gdzie w czasie podróży zostanie załamana przestrzeń wraz z czasoprzestrzenią; według wzoru: PTP1d = M * ( VC )2 * ( Tx - Ty ) = g * ( m2/s2 )2 * ( sx - sy ) = g * ( m4/s4 ) * ( sxy ) = g * m4 / s3xy PRZENIESIEMY SIĘ DO TERAŹNIEJSZOŚCI Z PRZESZŁOŚCI. POWRUCIMY Z PRZESZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI PAMIĘTAJĄC, ŻE WYNIK ( sxy ) NIE MOŻE BYĆ UJEMNY LUB ZEROWY. Podróż masy w czasie z PRZESZŁOŚCI DO PRZYSZŁOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni wraz ze zmianą przestrzenną. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * ( Tx - Ty + Tz ) = PTP1e DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając wynik obliczenia ( Tx - Ty + Tz ) gdzie Tx - Ty to dane ze wzoru PTP1d a Tz to czas dalszej podróży (z przeszłości do teraźniejszości + przyszłości) do przyszłości według wzoru: PTP1e = M * ( VC )2 * ( Tx - Ty + Tz ) = g * ( m2/s2 )2 * (sx -sy + sz ) = g * ( m4/s4 ) * ( sxyz ) = g * m4 / s3xyz PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZESZŁOŚCI Z PRZESZŁOŚCI. Podróż masy w czasie z PRZYSZŁOŚCI DO PRZESZŁOŚCI z załamaniem czasoprzestrzeni wraz ze zmianą przestrzenną. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * - ( Tx + Ty + Tz ) = PTP1f DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając wynik obliczenia - ( Tx + Ty + Ty ) gdzie - ( Tx + Ty ) To dane ze wzoru PTP1b a Tz to czas (pobytu) dalszej drogi (z przyszłości do teraźniejszości + przeszłości) do przeszłości według wzoru: PTPf = M * ( VC )2 * - ( Tx + Ty + Tz ) = g * ( m2/s2 )2 * - ( sx + sy +sz ) = g * ( m4/s4 ) * - ( sxyz ) = - g * m4 / s3xyz PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZESZŁOŚCI Z PRZYSZŁOŚCI. PTP2 Podróż masy w czasie nie załamując przestrzeni, wymiaru a załamując czasoprzestrzeń. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * T/D = PTP2 DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając czas przez przebytą drogę załamiemy czasoprzestrzeń nie załamując przestrzeni, wymiaru; według wzoru: PTP2 = M * ( VC )2 * T / D = g * (m2/s2 )2 * s / m = g * ( m4/s4 ) * s / m = g * m4/s4 / m = g * m3 / s3 Podróż masy w czasie do PRZYSZŁOŚCI Z TERAŹNIEJSZOŚCI nie załamując przestrzeni, wymiaru a załamując czasoprzestrzeń. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * Tx / D = PTP2a DEFINICJA : Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej, odliczając czas x przez przebytą drogę nie załamiemy czasoprzestrzeni, Wymiaru; według wzoru: PTP2a = M * ( VC )2 * Tx / D = g * ( m2/s2 )2 * ( sx ) / m = g * m4/sx3 / m = g * m3 / s3x PRZENIESIEMY SIĘ DO PRZYSZŁOŚCI Z TERAŹNIEJSZOŚCI. Podróż masy w czasie do TERAŹNIEJSZOŚCI Z PRZYSZŁOŚCI nie załamując przestrzeni, wymiaru a załamując czasoprzestrzeń. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * - ( tx + ty ) / D = PTP2b DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając czas przebytej drogi Tx dodając czas pobytu w przyszłości Ty przez drogę to załamiemy naszą czasoprzestrzeń nie załamując przestrzeni, wymiaru według wzoru: PTP2b = M * ( VC )2 * - ( Tx+Ty ) / D = g * ( m2/s2 )2 * - ( sxy ) / m = g * m4/s4 * - ( sxy ) / m = - g * m3 / s3xy PRZENIESIEMY SIĘ W CZASIE Z PRZYSZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI. (DROGA POWROTNA Z PRZYSZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI). Podróż masy w czasie do PRZESZŁOŚCI Z TERAŹNIEJSZOŚCI nie załamując przestrzeni, wymiaru a załamując czasoprzestrzeń. WZÓR OGULNY: M * ( VC )2 * - ( Tx ) = PTP2c DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z prędkością światła do potęgi drugiej odliczając, odliczając czas ( - Tx ) przez drogę to załamiemy naszą czasoprzestrzeń nie załamując przestrzeni, wymiaru; według wzoru: PTP2c = M * ( VC )2 * ( - Tx ) / D = g * ( m2/s2 )2 * ( - sx ) / m = g * m4/s4 * ( - sx ) / m = g * m4/ ( - s3x ) / m = - g * m3 / s3x PRZENIESIEMY SIĘ W CZASIE Z TERAŹNIEJSZOŚCI DO PRZESZŁOŚCI. Podróż masy w czasie do TERAŹNIEJSZOŚCI Z PRZESZŁOŚCI nie załamując przestrzeni, wymiaru a załamując czasoprzestrzeń. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * ( Tx - Ty ) / D = PTP2d DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej doliczając wynik obliczenia ( Tx - Ty ) gdzie Tx to dane ze wzoru PTP2c a Ty to czas pobytu w przeszłości przez drogę to załamiemy naszą czasoprzestrzeń nie załamując przestrzeni, wymiaru; według wzoru: PTP2d = M * ( VC )2 * ( Tx - Ty ) / D = g * ( m2/s2 )2 * ( sx - sy ) / m = g * ( m4/s4 ) * ( - sxy ) / m = g * m4 / - s3xy / m = - g * m3 / s3xy PRZENIESIEMY SIĘ W CZASIE Z PRZESZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI. ( DROGA POWROTNA Z PRZESZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI ). Podróż masy w czasie do PRZYSZŁOŚCI Z PRZESZŁOŚCI nie załamując przestrzeni, wymiaru a załamując czasoprzestrzeń. WZÓR OGULNY: M * ( VC )2 * ( Tx - Ty + Tz ) / D = PTP2e DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej obliczając wynik obliczenia ( Tx - Ty + Tz ) gdzie Tx - Ty to dane ze wzoru PTP2d a Tz to czas dalszej podróży (z przeszłości do teraźniejszości + przyszłości) do przyszłości ; według wzoru : PTP2e = M * ( VC ) 2 * ( Tx -Ty + Tz )2 / D = g * ( m2/s2 )2 * ( sx - sy +sz ) / m = g * ( m4/s4 ) * ( sxyz ) / m = g * m4/ s3xyz / m = g * m3 / s3xyz PRZENIESIEMY SIĘ W CZASIE Z PRZESZŁOŚCI DO TERAŹNIEJSZOŚCI. Podróż masy w czasie do PRZESZŁOŚCI Z PRZYSZŁOŚCI nie załamując przestrzeni, wymiaru a załamując czasoprzestrzeń. WZÓR OGÓLNY: M * ( VC )2 * - ( Tx + Ty + Tz ) / D = PTP2f DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła do potęgi drugiej obliczając wynik obliczenia - ( Tx + Ty + Tz ) gdzie - ( Tx + Ty ) to dane ze wzoru PTP2b a Tz to czas pobytu w przyszłości (z przeszłości do teraźniejszości + przeszłości); według wzoru : PTP2f = M * ( VC )2 * - ( Tx + Ty + Tz ) / D = g * ( m2/s2 )2 * - ( sx + sy + sz ) / m = g * ( m4/s4 ) - ( sxyz ) / m = g * m4 / - s3xyz / m = - g * m3 / s3xyz PRZENIESIEMY SIĘ W CZASIE Z PRZYSZŁOŚCI DO PRZESZŁOŚCI. TPW Dane na temat teleportalu wymiarowego. Występują wymiary równoległe, które dzielimy dla ułatwienia przy podróży na ujemne, dodatnie oraz wymiar zerowy. Wymiary równoległe posiadają jedną i tą samą czasoprzestrzeń, których jest nieskończenie wiele(wymiarów). ... -4 I -3 I -2 I -1 I 0 I +1 I +2 I +3 I +4 ... - wymiary s3s3s3s3s3s3s3s3s3s3s3s3s3s3s3s - czasoprzestrzeń Od każdego wymiaru umownie (ponieważ można także dostać się do wymiaru który znajduje się pomiędzy czasem 1 sekundy np. milisekunda itp.) dzieli jedna sekunda drogi ponieważ liczymy czas jako m/s &#8211; prędkość światła. Wymiar zerowy to ten, w którym znajdujemy się od urodzenia. Jeżeli od wymiaru zerowego przebędzie się drogę jednej sekundy to znajdować się będziemy w wymiarze pierwszym. Jeżeli od wymiaru zerowego przebędzie się drogę dwóch sekund to znajdować się będziemy w wymiarze drugim. Czym dalej znajdujemy się od wymiaru zerowego tym bardziej jest on zmieniony. Np. W wymiarze -1, jestem chory. W wymiarze O, jestem zdrowy. W wymiarze +1, jestem odporny na choroby. TPW Podróż masy do wymiarów równoległych z załamaniem przestrzennym. WZÓR OGÓLNY: M * C / m2 * VDT = TPW DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne z prędkością drogi czasowej zostaje załamana przestrzeń a dzięki drodze przebytej przeniesiemy się do innej przestrzeni, wymiaru; według wzoru: TPW = M * C / m2 * VDT = g * m/s / m2 * m/s * m * s = g * m/s / m4 = g * s / m3 Podróż masy do wymiaru DODATNIEGO Z ZEROWEGO. WZÓR OGÓLNY: M * C / m2 * VDT = TPW = g * ( sx ) / m3 = TPWa DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne z prędkością drogi czasowej gdzie po obliczeniu TPW wstawiamy x (poruszając się) do czasu, który staje się naszą drogą. Załamiemy przestrzeń i znajdziemy się w innym wymiarze dodatnim; według wzoru: TPW = M * C / m2 * VDT = g * m/s / m2 * m/s * m * s = g * s / m3 TPWa = g * ( sx ) / m3 = g * sx / m3 Podróż masy do wymiaru ZEROWEGO Z DODATNIEGO. WZÓR OGULNY TPW: M * C / m2 * VDT = TPW = g * ( - sx ) / m3 = TPWb DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne z prędkością drogi czasowej gdzie po obliczeniu TPW wstawiamy ( - x ) ("x" z podróży od wymiaru zerowego do dodatniego) do czasu, który staje się naszą drogą. Załamiemy przestrzeń i znajdziemy się w innym wymiarze zerowym; według wzoru: TPW = M * C / m2 * VDT = g* m/s / m2 * m/s * m * s = g * s / m3 TPWb = g * (- sx ) / m3 = - g * sx / m3 (DROGA POWROTNA Z WYMIARU DODATNIEGO DO ZEROWEGO). Podróż masy do wymiaru UJEMNEGO Z ZEROWEGO. WZÓR OGÓLNY TPW: M * C / m2 * VDT = TPW = g * ( - sx ) / m3 = TPWc DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne z prędkością drogi czasowej gdzie po obliczeniu TPW wstawiamy ( - x ) do czasu, który staje się naszą drogą. Załamiemy przestrzeń i znajdziemy się w innym wymiarze ujemnym; według wzoru: TPW = M * C / m2 * VDT = g * m/s / m2 * m/s * m * s = g * s / m3 TPWc = g * ( - sx ) / m3 = - g * sx / m3 Podróż masy do wymiaru ZEROWEGO Z UJEMNEGO. WZÓR OGÓLNY: M * C / m2 / VDT = TPW = g * ( sx ) / m3 = TPWd DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne z prędkością drogi czasowej gdzie po obliczeniu TPW wstawiamy x ("x" to liczba z podróży od wymiaru zerowego do ujemnego) do czasu, który staje się naszą drogą. Załamiemy przestrzeń i znajdziemy się w innym wymiarze, zerowym; według wzoru: TPW = M * C / m2 * VDT = g * m/s / m2 * m/s * m * s = g * s / m3 TPWd = g * ( sx ) / m3 = g * sx / m3 (DROGA POWROTNA Z WYMIARU UJEMNEGO DO ZEROWEGO). Podróż masy do wymiaru DODATNIEGO Z UJEMNEGO. WZÓR OGÓLNY: M * C / m2 * VDT = TPW = g * [ ( x + y ) s ] / m3 = TPWe DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne z prędkością drogi czasowej gdzie po obliczeniu TPW wstawiamy x tak jak według wzoru TPWd dodając y; daną liczbe dalszej (drogi) podróży do wymiaru dodatniego, do czasu, który staje się drogą. Załamiemy przestrzeń i znajdziemy się w innym wymiarze dodatnim; według wzoru: TPW = M * C / m2 * VDT = g * m/s / m2 * m/s * m * s = g * s / m3 TPWe = g * [ ( x + y ) s ] / m3 = g * sxy / m3 Podróż masy do wymiaru UJEMNEGO Z DODATNIEGO. WZÓR OGÓLNY: M * C / m2 * VDT = TPW = g * [ ( - x - y ) s ] / m3 = TPWf DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne z prędkością drogi czasowej gdzie po obliczeniu TPW wstawiamy ( - x ) tak jak według wzoru TPWb odejmując y daną liczbe dalszej podróży do wymiaru ujemnego, do czasu, który staje się drogą. Załamiemy przestrzeń i znajdziemy się w innym wymiarze ujemnym; według wzoru: TPW = M * C / m2 * VDT = g * m/s / m2 * m/s * m * s = g * s / m3 TPWf = = g * [ ( - x - y ) s ] / m3 = g * ( - sxy ) / m3 = - g * sxy / m3 (DROGA POWROTNA Z WYMIARU DODATNIEGO DO UJEMNEGO). G Dane na temat grawitera - antygrawitera. G Grawiter - antygrawiter. WZÓR OGÓLNY: M * C / m2 * DT = G DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne drogi czasowej to masa załamie płaszczyzne i zniknie czas; według wzoru: G = M * C / m2 * DT = g * m/s / m2 * m * s = g * m/s / m3 * s = g / m2 PS Dane na temat pola siłowego. Dane na temat grawitera - antygrawitera oraz pola siłowego posiadają wspólny wzór, ale inne zastosowanie. PS Pole siłowe. WZÓR OGÓLNY: M * C / m2 * DT = G DEFINICJA: Jeżeli masa porusza się z światłem przez płaszczyzne drogi czasowej to masa załamie płaszczyzne i zniknie czas; według wzoru: G = M * C / m2 * DT = g * m/s / m2 * m * s = g * m/s / m3 * s = g / m2 Te Dane o teleportalu masy. Teleportal przenosi mase z miejsca X np. do miejsca Y. Te Teleportal masy. WZÓR OGÓLNY: M * V2C * DT = Te DEFINICJA: Jeżeli masa zostanie poruszona z dwukrotną prędkością światła odmierzając drogę czasową to zmieni się przestrzeń a przez czasoprzestrzeń, która zmieni się w płaszczyzne czasową przeniesiemy się z miejsca X do Y; według wzoru: Te = M * V2C * DT = g * m2/s2 * m/s * m * s = m4 * g / s2 K Pauzer zatrzymujący mase. Pauzer zatrzyma każdą mase w czasie. K Pauzer zatrzymuje mase w czasie. WZÓR OGÓLNY: M * V2C * T = K DEFINICJA: Jeżeli promieniem z dwukrotną prędkością światła odliczając czas zadziałamy na mase to czasoprzestrzeń załamie się i przekształci, na płaszczyzne czasową zatrzymując mase w przestrzeni; według wzoru: K = M * V2C * T = g * m2/s2 * m/s * s = g * m3 / s2 MC Molekulator cząsteczek świetlnych masy. Molekulator zmienia kształt i strukture atomową cząsteczek. MC Molekulator cząsteczek świetlnych masy. WZÓR OGÓLNY: M * VC * s3 * T = MC DEFINICJA: Jeżeli promień z prędkością światła skierujemy na mase odliczając czas w naszej czasoprzestrzeni to zmienimy mase pod względem: objętości, cząsteczek, struktury molekularnej, wyglądu, kształtu; według wzoru: MC = M * VC * s3 * m3 * T = g * m2 / s3 * m3 * s = g * m5 * s2 Notatki: MC Działając promieniem alfa. Pola magnetycznego na strukture masy miedzi ulegnie ona załamaniu pod postacią struktury molekularnej i w ten sposób zmieni ona swoją strukture (pozbywając się a zarazem łącząc ze sobą kationy i aniony cząsteczkowe) Dzięki dodaniu ołowiu lub azotanu miedzi lub siarczanu miedzi z "?" będziemy mieli cząsteczke złota. zki EEMS1 Dane na temat broni energioelektromagnetycznoświetlnej. Broń wykonująca obrażenia energiom świetlną, polem magnetycznym. EEMS1 Broń energoelektromagnetycznoświetlna. WZÓR OGÓLNY: M * D * T * VC = EEMS1 DEFINICJA: Jeżeli masa poruszać się będzie z prędkością światła przebywając drogę w odpowiednim czasie to promień świetlny będzie w stanie zniszczyć inną masę; według wzoru: EEMS1 = M * D * T * VC = g * m * s * m2/s2 = g * m3 / s2 SK Dane na temat świetlnej krystalizacjii. Krystalizacja świetlna emituje energie świetlną. SK Krystalizacja świetlna. WZÓR OGÓLNY: M* VC * D = SK DEFINICJA: Jeżeli masa pod postacią cieczy zostanie poruszona z prędkością światła odliczając drogę to zmieni swoją strukture molekularną i będzie pod postacią końcowej reakcji kryształem z mocą energii świetlnej; według wzoru: SK = M * VC * D = g * m2/s2 *m = g * m3 / s L Regenerator magnetycznoświetlny masy. Ładuje mase mocą i energią. W czasoprzestrzeni sprawia, iż znika czasoprzestrzeń wraz z czasem. Potrafi także utrzymać nieśmiertelność masy. L Regenerator magnetycznoświetlny masy. WZÓR OGÓLNY: M2 * EC * M = L M2 * EC = L DEFINICJA: Jeżeli kryształ będzie emitował odpowiednią temperaturę wraz z ładunkami magnetyczno energetycznymi to zniknie czasoprzestrzeń z czasem; według wzoru: L = M * EC * M L = M * EC [ + - ] = M2 * EC [ + - ] = g2 * MC2 * C = g3 * m3 / s3 L = M2 * EC [ + - ] * s3 = g3 * m3 Proces starzenia polega na procesie przyspieszenia wzrostu komurek np.0,25va -8&#61527; zwieksza przyrost komurkowy o 2/3 procesu. Ze skutkiem pozbycia się energii w ciagu minuty rosnie zamiast 60jednostek to przyrost wynosi 105jednostek.(doświadczenie) Me Mutacja energetyczna masy. Reakcja najmniej dwóch energi, które łączą się ze sobą od wartości minimalnej do maxymalnej. Dotyczy to masy wykożystujący niewłaściwie technologii EEMS. Me Mutacja energetyczna masy. WZÓR OGÓLNY: Me = E1 + E2 = E Me = x + y = Ez Me = E1 - E2 = E Me = x - y = Ez Me = E1 * E2 = E Me = x * y = Ez Me = E1 : E2 = E Me = x : y = Ez DEFINICJA: Jeżeli energia x zostanie: dodana, odjęta, pomnożona, podzielona z energią y; podczas jakiej kolwiek reakcji, w czasie wykożystywania technologii typu EEMS niewłaściwie. Wówczas energia x i y stanie się energią z. Energią - zmutowaną masą, gdzie: Mutacja energetyczna masy równa się mutacji genetycznej. Me = Mg Np. Me = 10 + 12 = 22 Me = Ex + Ey = Ez Dwie energie łącząc się spowodowały mutacje energetyczną tzw. łączenie się materii lub kolidowanie kolizyjne atomów. NOTATKI Notatki na temat ECS, czyli na temat pauzera lub nieśmiertelności tu, dźierz PTP. SK. K. L. E * C = M * C2 * C = g * m3 / s3 To nazywa się energia świetlna, która załamuje czasoprzestrzeń, ale w czasoprzestrzeni, czyli E * C * s3 = g * m3 Z tym, że gdy będziemy obliczać czas to i tak nie będzie czasoprzestrzeni według wzoru: E * C * s3 * s = g * m3 * s. Jeżeli mam racje to, dlaczego powstaje ten sam wzór końcowy, co we wzorze Ainstaina E = M * VC = g*m2/s2, który mówiłby, że energia to masa poruszająca się z prędkością światła. Wówczas wzór ten zgadzałby się, co do teorii czasoprzestrzennej i rozbiciu atomowym. A nie wzór Ainstaina E = M * C2 = g*m2/s2 Który twierdzi, że rozbicie atomowe zależałoby od dwókrotnego procesu świetlnego, który tak naprawdę nie zachodzi według rozczepialności atomowej na dzień dzisiejszy. A więc jeden wzór jak i drugi jest brany pod uwagę prze zemnie. Notatki dotyczące doświadczenia nr.1 są częściowo potrzebne do danych. K, MC, EEMS1, SK, L, Me Ppm Perpetum - mobile Znane są dwa rodzaje zastosowania perpetum - mobile Jako procesy zimnej fuzji suchej i ciekłej. Ppm 1 Zimna fuzja cieczy. (jako perpetum - mobile) Proces dyfuzji prz. zastosowaniu pola magnetycznego o odpowiedniej częstotliwości i prędkości wprowadzony do wody z ujściem energi w obiegu zamkniętym. Zostanie spowodowany rozpad na kationy i aniony. Następnie dzięki fuzji kationy i aniony zostaną zamienione na ładunki pola magnetycznego tworząc energie magnetyczno - elektryczną. Ppm= Hz+Pm( - + ) * M = ( - ) ( + ) Eme Ppm 2 Sucha, zimna fuzja (jako perpetum - mobile) Zimna fuzja to proces polegający na rozłożenie ciśnienia atmosferycznego na bieguny dodatnie i ujemne. Tworząc przestrzeń, w której odpowiednie kształty i długości rurek spowodują wibracje magnetyczna, która w sposób łączenia tego pola stworzy przepływ prądu elektrycznego. Pod wpływem wydzielania się światła. (burzy - czyli perpetum mobile.) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zimna fuzja to proces polegający na stworzeniu wytwarzania się fal laumbdy, czyli ładunku dodatnim i ujemnym padanym w danym czasie tworząc w ten sposób cykl wibracji pola magnetycznego tworzącego promień światła. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Perpetum mobile to proces wytwarzania burzy. Czyli nasza zimna fuzja. Polega to na wytworzeniu odpowiedniego ciśnienia, które spowoduje ten proces. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Energia cieplnej fuzji to reakcja składająca się z dwóch ciśnień o posiadanych odpowiednią temperaturę (swoją własną). W których to ciśnieniach pod wpływem oddziaływania na siebie tworzy się Energia kinetyczna wraz z mocą w postaci wyładowania magnetycznego w postaci Błysku czyli zachodzącego procesu rozkładu powietrza na kationy i aniony, a następnie w trakcie łączenia Energi Magnetycznej w widoczny dla człowieka sposób pod postacią &#8222;błysku&#8221; a po wyładowaniu odpowiednich kationów i anionów powietrza zostaje w sposób łączenia się pozostałych kationów i anionów powietrza tworząc Ozon. Zachodzi tak zwana reakcja wymiany. Ecf należy do fuzji suchej jak i mokrej. A także jako dowód dla MC na to że cząsteczki ulegają rozkładowi i w skutek ponownego łączenia wytwarzane są już inne rzeczy zamierzone przez osobę prowadzącą doświadczenie. Ep > Ek * P Ec > Ep * C* / Hp Hp1 + Hp2 > Hp Ek * P * C* / Hp >Ecf C*1 + Hp1 > ciemne chmury C*2 + Hp2 > białe chmury (C*1 + C*2) + (Hp1 + Hp2) > C* + Hp >> Ec Ec &#8211; C* w czasie reakcji się ochładza. Ec &#8211; Pe powoduje rozkład powietrza na część Ozonu i wpada do ziemi. Ecf > Ek * P * C* / Hp ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2004-06-11 godzina 8:16pm czasu polskiego. Występuje proces zimnej fuzji suchej w powietrzu pod postacią burzy : Notatki: temperatura powietrza 19 stopni celcjusza ciśnienie powietrza w dolnej atmosferze wynosi : 753mm supka rteci. Wyjaśnienia: Cisnienie dolne &#8211; x Ciśnienie górne &#8211; y Temperatura dolna- t1 Temperatura górna &#8211; t2 Powietrze &#8211; M Czasoprzestrzeń &#8211; s3 Pole magnetyczne &#8211; Pm Opady deszczu &#8211; h2o Cisnienie &#8211; Hp Ozon &#8211; O Temperatura - t Czas &#8211; s Wzory: x * y > Hp + s1 Ciśnienie dolne i górne miesza się w odpowiednim czasie aż nie powstanie wyrównanie ciśnienia t1 * t2 > t + s1 Temperatura dolna i górna miesza się w odpowiednim czasie aż nie powstanie wyrównanie temperatury M + Hp + t * s3 > O + h2o + Pm + s2 Powietrze o odpowiednim ciśnieniu i temperaturze w czasoprzestrzeni w odpowiednim czasie aż nie powstanie wyładowanie jonizujące wydziela ozon, wodę i pole magnetyczne. s1 + s2 > s podsumowanie przebiegającego procesu. Główny wzór : {(x+t1) * (y+t2)+s1}+ {(M * s3) + s2} = (Pm + h2o + t + Hp + M + O) + s3 +s Ciśnienie o odpowiedniej temperaturze partii górnej nachodząc na Ciśnienie o odpowiedniej temperaturze partii dolnej w powietrzu w czasie procesu jonizacji w czasoprzestrzeni powoduje proces wymiany na pole magnetyczne, opady deszczu, temperaturę, Ozon tak długo aż nie zostaną te procesy z obojętniałe na wskutek wymieszania a zarazem wyładowania energii potrzebnej do procesu jonizacyjnego polegającego na dyfuzji oraz fuzji. Cząsteczki zostają poddane odpowiedniej prędkości tworząc grzmot jako dyfuzja a błysk jako fuzja przetwarzając swoją energię do momentu zobojętnienia. Notatki : Na teleportal tak jak i proces zimnej fuzji występują dane na temat punktowego oddzialywania tarcia powodującego przejscie za sprawa przekształceń materi molekularnej. Zastosowanie to obejmuje : Po cześci całą technologie typu EEMS Ze względu na bespieczeństwo nie opisuje dalszych danych jak na razie &#61516; &#61516; &#61516; List Jeżeli masz swoje zdanie na ten temat spoko. Moje dane kontaktowe: Mój adres: Łukasz Klupieć Ul. Pancernych 1 64-100 Leszno Poland gg- 4773629 Tlen &#8211; hawranek81 Emeil &#8211; hawran81@o2.pl Ps. Nie ważne jest gdzie jesteś Lecz ważne jest to Abyś w grze w szachy Poruszał się samodzielnie. Oraz miał Uczucia... . Koniec jak na razie.

Pamietajcie... celem filmu jest KOMERCJA! Producenci beda sie chwytac faktow i klamst, byle zainteresowac czlowieka do wpatrywania sie w czarna skrzynke, tylko po to, aby zarobic odpowiednie pieniazki. Z kolei stacja telewizyjny placi im za to i obie firmy sa zadowolone, dlaczego? Stacja telewizyja ma dobry film, ktory moze wyemitowac majac gwarancje, ze spora ilosc ludzi bedzie sie wpatrywala w obrazy na czarnej skrzynce. Wykorzystujac ten sprytny wabik montuja miedzy czasie bardzo mile nam reklamy, za ktore oczywiscie tez dostaja solidne pieniazki i moga dalej i lepiej realizowac swoje plany wabienia ludzi przed TV. Mimo, iz wiekszosc nie przepada za reklamami, to one i tak graja swoja role wslizgujac sie nam do poswiadomosci w postaci muzyki, slow, obrazow, gdy kolorow, sytuacji, wywolanych emocji nią. Podobnie jest z CZYNNIKIEM PSI, ktory kreci sie wokol spraw ponadnaturalnych i wabi grono zainteresowanych tym tematem, bo producenci zdaja sobie sprawe, ze kase mozna zrobic tylko na niewiedzi lub naiwnosci ludzi. Takze, ogladajcie ludzie TELEWIZJE, poswiecajcie czas jaki zostal wam dany, na siedzeniu i wpatrywaniu sie w kineskop, wchlaniajac bardzo sympatyczne porcje promieniowania:) Wierzcie w to, co widzicie... a na koniec zadacie sobie pytanie: czy jest to prawdziwe? (tak jak w przypadku autora zakladajacego ten temat). Moje zalecenie: SZUKAJCIE PRAWDY SAMI, BO WY Z PRAWDY POWSTALISCIE I W PRAWDZIE JESTESCIE! ROZPOZNAJCIE PRAWDE, KTORA OD BOGA PLYNIE, A ZLEKCEWAZCIE KLAMSTWO, KTORE TWORZY SZATAN, KTORY STARA SIE ZA WSZELKA CENE ODCIAGNAC NAS OD PRAWDZIWYCH WARTOSCI ZYCIA, KTORY CHCE ZABRAC NAM CZAS, ABYSMY BYLI JAK ZAJDLUZEJ ZASLEPIENI I PRZESLI NA JEGO STRONE W CZASIE SADU OSTATECZNEGO!!!

Wow. Co wywód, ej. Ok. Wg mnie nie za bardzo to jest prawdziwe. Niektóre rzeczy są bardzo naciągane, to fakt, ale sam serial przyciąga i ci aktorzy... Ach... Aha, Hawran dzięki za szczegółowe notatki za ten temat. Wiecie co? Nie wiedziałam że jestem taka mądra. Wiem co to jest dyfuzja, a zawarte w tym kolosie powyżej!!! No i te obliczenia nie są takie trudne, jakby nie patrzeć...:)

Dzięki lecz to jest teoria ogólna szczegóły są zbyt zawikłe. I jest tego więcej i nawt dziła już co nie która rzecz. hihi

www.PSI.edu.tc - ! [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.