Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
moja przyszłość...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 11 | 12 | Następna strona

proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.

Mogę się Ciebie o coś zapytać?

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

tak

Napisałeś ,że jesteś teraz nieszczęśliwy.A ja było wcześniej?

wcześniej też nie było za dobrze cienko zarabiałem no i potem się zakochałem a teraz to ona chce mnie sobie pod buta wziasc

Lada moment zostaniesz ojcem, Twoja kobieta urodzi Twoje dziecko, a Ty marzysz, żeby poznała kogoś i poszła sobie?! Dom będziesz miał jeśli go zbudujesz, dom to rodzina.

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Pod buta? Sprecyzuj stwierdzenie. Nie pozwala Ci chodzić z kolegami na piwo? Czy kontroluje Twoje wydatki?

To po jaką cholerę żeniłeś się z nią?! Nie rozumiem takich ludzi jak Ty...Troszkę za późno zacząłeś myśleć o tym wszystkim .Jesteś słaby psychicznie,prawda?

WiLdCaRd, polej coś mocniejszego, bo na trzeźwo to ja takim wróżyć nie mogę...

I powinna Cie mocno trzymac pod tym butem ,do momentu az poczujesz sie odpowiedzialny za nia i dziecko!!! Powinna poznac innego,by odciazyl Cie z Twoich obowazkow?Ale Ty facet beznadziejny jestes !

No to do dna...

emocja:
Powinna poznac innego,by odciazyl Cie z Twoich obowazkow?Ale Ty facet beznadziejny jestes !
To prawda! przepraszam ,że to napiszę ale dupa jesteś a nie facet:/

ariadna:
WiLdCaRd, polej coś mocniejszego, bo na trzeźwo to ja takim wróżyć nie mogę...
buahahaha ;-)

ok.powiedz mi staram się teraz o pracę czy ją będę miał jest to niemiecka firma.Ten mój stres jest spowodowany tym ze mało zarabiam no i myslę sobie ze temu wszystkiemu nie podołam.Czekam na mieszkanie bo mam dostac od gminy i nie wiadomo czy coś z tego będzie.

No jak sie ma rodzine i kochanke na utrzymaniu ,trzeba niezle zarabiac! Powinienes dostac te prace ,a zona powinna doic cie z kazdego centa ;-)

Jak się chłopcze postarasz to prace będziesz miał!!! I przestań kurw@ marzyć, tylko weź się za robotę!

tomal2:
.powiedz mi staram się teraz o pracę czy ją będę miał jest to niemiecka firma.
Tak ,będziesz miał! tylko zmobilizuj się bardziej i zacznij wytężać swój mózg bo pracuję na niskich obrotach...
tomal2:
Ten mój stres jest spowodowany tym ze mało zarabiam
pieniądze to nie wszystko,to tylko rzecz nabyta.Wiem,że bez nich też źle ale najpierw skup się na rodzinie,porozmawiaj z żoną co Cię boli i zacznij szukać innej pracy.W sumie już to robisz...

Emocja napijesz się z nami? Naprawdę na trzeźwo to się nie da... Taki stres w tej robocie... ;-)

Każda kula powiedziała to samo! więc nie może być inaczej...dam Ci radę nie spier... tego chłopie.

Wrozka sie wqrwila ;-) widzisz co narobiles :-)))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 11 | 12 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.