| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś ze mną nie tak... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
Ten temat poruszalem juz na www.ufo.dos.pl ale postanowilem poruszyc go takze tutaj. Mam problem. Otoz gdy we wtorek 2 listopada zmierzylem sie przed spaniem mialem 165 cm wzrostu. Nazajutrz, gdy sie zmierzylem jeszcze raz wyszlo mi 155 cm. Uzytkownicy forum ufo.dos.pl pytali, czy mierzylem sie tym samym centmetrem, napisalem tak. Dla pewnosci zmierzylem sie jeszcze kilka razy i caly czas mi wychodzi 155 cm. Przyzekam ze jeszcze niedawno mialem 165 cm. Musicie mi uwierzyc! To prawda, ktora bardzo mnie martwi. Co sie ze mna dzieje, czyzby to o czym mysle?
|
|
|
moze tego dnia kiedy sie mierzyles i miales 165 cm to byles przechlany albo poprostu zle zmierzyles
|
|
|
Ani sie nie nachlalem ani nie mierzylem zle. Inni oprocz mnie jeszcze tego nie zauwazyli.
|
|
|
Wiesz 10 cm to całkiem sporo więc wątpie, że w twoim otoczeniu niktby nie zauważył. Ale jak za niedługo będziesz mierzył 145, to możesz zacząć się modlić, żeby kompletnie nie zniknąć?
A jak z ubraniami, tzn jak leżą? Czy czujesz jakąś różnicę, prawdopodobnie jak się nad tym zaczniesz zastanawiać to poczujesz (sugestia).
narka
|
|
|
Posłuchaj mnie mniejszy:) To że przed spaniem mierzyłeś 165 może to ma swoje wytłumaczenie biologiczne...tyle że może coś poplątałeś bo widzisz gdy wstajemy rano to jesteśmy zazwyczj wyżsi o jakieś 3,4 cm...ale 10! I to niższy! Nie, coś tu jest nie tak! Jak znowu się zmniejszysz to skontaktuj sie ze mną...może komórki wzrostu ogłupiały do reszty, no nie wiem:/
|
|
|
Dzisiaj mierzyla mnie dziewczyna kilka razy, ja tez sie kilka razy mierzylem. Wciaz 155. Ale glowe dam sobie uciac ze calkiem niedawno mialem 165.
|
|
|
za pytaj sie mamy czy wygladasz inaczej to chyba bedzie naj lepszy pomysl
|
|
|
Słuchaj moze zrobiłeś wcześniej jakąś pomyłkę, to się zdarza. Nadal masz 155 więc sie nie obawiaj może za bardzo się denerwujesz... :/
|
|
|
Nie martw się! Te dyski, czy tam "krążki chrzęstne, albo międzykręgowe, zawsze mogą się skurczyć, pod wpływem ciężkiego wysiłku fizycznego! Przez to możesz stracić kilka cm!"(spisane z książki od bioli) Może nie aż 10, ale możesz, chociaż już o tym pewnie wiesz;)Dobra, niech ktoś śmie powiedzieć, że jestem głupia, to mu zęby powyrywam. Widać mój wkład intelektualny i zapotrzebowanie na edukację!!!:D
|
|
|
Bron HAARP-a moze modelowac czlowieka jak chce lacznie z twarza. Jak chcesz wiedziec wiecej na temat tej broni, to napisz do mnie maryla@iinet.net.au
|
|
|
Goska - dzieki, moze kiedys napisze.
Cool - tobie tez dzieki z tymi centymetrami to juz niestety 12 co do kurczenia to juz wiem i niestety przezywam to na sobie.
|
|
|
Ej, a może to problem twojej psychiki? Nie mówię, że od razu masz być nienormalny, ale może to wszystko ma podłoże emocjonalne? Może czymś się przejąłeś lub zdenerwowałeś i w jakiś sposób to się odbiło na Twoim wzroście?(sama nie wierzę, że ułożyłam tak mądrą wypowiedz);)
|
|
|
Nie wszystko bylo w porzadku a tu nagle patrze mam tylko 155 cm no teraz 153.
|
|
|
Wiesz co, radzę iść gdzieś do specjalisty! To jest PARANORMAL! Wreszcie znalazłam cos takiego, co można za takie uznać!!! Ok, ale Ty też byś mógł się wypowiedzieć na temat miłości od pierwszego wejrzenia, które sama zadałam!!!PLIS :-)
|
|
|
Specjalista pewnie by mnie na jakies leczenie wyslal pewnie do jakiegos domu bez klamek.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |