| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Numerologia Ci odpowie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
Na wszystkie trudne pytania polecam numerologię.
To bardzo racjonalna wiedza. Dzięki niej można zinterpretować i przewidzieć ludzkie zachowania i postępowanie.
Zapraszam do dyskusji mogę również udzielić takich porad.
|
|
www.mojeezo.pl |
|
Witaj :)
Czy możesz zajrzeć w karty i powiedzieć co czekam mnie i K.B.?
Czy jest moją tz. drugą połówka, a może bedziemy przyjaciółmi? Jak ułoży się nasza znajomość?
Pozdrawiam cieplutko:)
|
|
|
|||||
|
Nie jestem wróżka tylko numerologiem nie czyatm z fusów tylko interpretuję twoją datę urodzenia twoje imiona i nazwiska.
Mogę ci tylko powiedzieć na podstawie waszych dat ur czy dobrze jesteśćie dobrani i jakie macie oczekiwania co do partnerów. I wogóle w życiu.
A na podstawie twoich imion i nazwisk (zamieniając ich odpowiedniki na cyfry) mogę ci powiedzieć czy łatwo ci będzie zrealizować twoje cele w życiu czy nie.
Pozdrawiam
|
|
www.mojeezo.pl |
|
|||
|
a czy na podstawie daty ur mojej i mojego nazyczonego odpowiesz mi czu\y sie dobralismy?
|
|
|
Już odpowiadałam na to pytanie twojej koleżance mloda87.
dowiedz się czy otrzymała satysfakcjonującą odp
Tak to jest do zrobienia.
jestem na gg
|
|
www.mojeezo.pl |
|
bardzo prosze o sprawdzenie czy bedziemy zgranym małżeństwem i jakie sa słabe i mocne strony naszego związku
ja 10.11.1977
on 17.01.1976 ślub 17.07.2007
|
|
|
zadaj to pytanie na forum astrologicznym wwpisz że prosisz o porównanie tzw. synastrię.
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
tutsi przepraszam jaki masz numer gg bo chce napisac do ciebie
|
|
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Dodam tylko, że chciałem sie przejechać linią 666, jako że mam niedaleko. Niestety, została ujebana. Teraz coś innego tam jeździ.
|
|
|
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Ciekawe, ciekawe ;) Pamiętam, że gdzieś była ulica Obiego - Wana i to żaden shoop.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Widzę że muszę zabrać głos na temat tych 666
Numerologicznie daje to 9 a 9 w numerologii daje zakończenie.
I co wy na to???
|
|
www.mojeezo.pl |
|
koniec świata;D
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |