Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49

Zastanawiam się nad sobą,nad swoją osobą.Dziwi mnie to,że chociaż jestem naprawdę ładna,(dodam,że blondynką z niebieskimi oczami)to jeszcze ngdy nie miałam chłopaka,a tak w ogóle to bardzo ciężko nawiązuję jakiekolwiek kontakty z ludzmi.Czasami mam takie wrażenie,że ludzie mnie omijają,nie zauważają,jakbym była naprawdę niewidzialna i lgną do innych(czasami tych brzydszych osób).mnie zostawiają.Ale ja mam bardzo ciekawą osobowość,poczucie humoru,nie jestem wredna,mam miłe usposobienie,a ... i tak nikt mnie nie lubi,nie docenia.Może wydzielam jakieś inne promieniowanie niż oni?Mam bardzo małe grono przyjaciół.Ciężko mi się odnalezć w tym świecie.Nie potrafię znalezć wspólnego języka z ludzmi,nie rozumiem ich,nie potrafię ich zrozumieć.A oni nie umieją zrozumiec mnie.Chociaż wyglądam tak jak oni,czuję się wewnętrznie inna.Nie potrafię tego wytłumaczyć.

Hmm.....Jesteś Wędrowniczką albo inaczej... pochodzisz spoza Ziemi i możesz tu być tylko chwilowo... np mając misję do spełnienia... zrób sobie test na Wędrowca... gdzieś w sieci jest.. To, że jesteś ładna to jest twój plus.. a z charakterem to nie wiem, bo cię nie znam bliżej ^o^. Widocznie przechodzisz przez okres uświadamiania samej siebie. Powiedz coś więcej o sobie :P

a teraz się spojrzałem... sama założyłaś temat o Obcych... więc prawdopodobnie nią jesteś... obecnie jako przedstawicielka Ziemian ;D

to prawda,czuje ze z kazdym nowym dniem poznaje siebie coraz bardziej.Pragne miłości,a jej nie rozumię,czuje ze jestem przepelniona różnymi emocjami,pragnieniami,dążeniami.Mam 19 lat a wyglądm na 15.W niebo(zwłaszcza nocą)patrze jak zahipnotyzowana,kiedy spojrzę nie moge oderwac wzroku od nieba,gwiazd.czuje ze cos mnie ciagnie do nieba,gwiazd,kosmosu.Ten widok dziala na mnie jak balsam na bolącą duszę.Czasami mam wielkie pragnienie uniesc sie do gwiazd.Tęsknię za kimś,za czymś całą swą duszą,a nie potrafię odpowiedzieć za kim.Nie potrafie tego wyjasnic,nie potrafie...To wszystko jest jakies dziwne.Nie rozumiem ludzi.Przezywam OOBE,wierze w UFO,czekam nan moment kiedy przybeda na Ziemie.Jak mam poznac swa misję?

oobe jest fajne. moze tu jest przyczyna.

UWAZAJ abys sie nie potknela o TEGO jedynego!!!

OBCEGO --- NATURALNIE!!!! Niebieskooka ZEJDZ na ZIEMIE, nasz "STARA" Matke ZIEMIE!!! A moze tak poprostu jestes ZAKOCHANA?????!!!!!

No cóz. Niewiele mogę dodać, poza tym że jestem facetem. Też jestem blondas i niebieskie ślepka, reszta jak u Ciebie. Nie rozumiem świata, ludzi, ich zachowań, patrzę w gwiazdy jak hiena na padlinę. Mimo że, podobno, jestem bardzo przystojny, młody wygląd jak na swój wiek, i, jak wszyscy mówią, zasługuję na cudowną dziewczynę, to jakoś nie bardzo mi idzie w kontaktach z kobietami. Każda woli zostac na poziomie koleżeńskim. I cały czas mi lata po głowie jak pomagac ludziom i zwierzętom. W nocy zaś dziwaczne sny, duszenie, koszmary, często o astronomii ale najczęściej o mojej śmierci. Te sny są takie realistyczne, że im do reala niż do snu. Zresztą, o swoich snach i o sobie opisałem juz jakis czas temu w innym wątku: http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=4432&p=1 Ogólnie, coś mi nie pasuje w moim życiu. Pozdrawiam.

Jeszcze raz nadmienię... należycie do grupy Wędrowców i tak naprawdę nie pochodzicie z tego świata.. na Ziemii jesteście tylko przez jakiś czas. Wasz DOM jest gdzie indziej i stąd to spoglądanie w gwiazdy, dziwienie się światu, że jest taki a nie inny, że mógłby być lepszy. Tęskinicie za lepszym światem gdzie jest ustalony porządek, być może pochodzicie z jakiejś blisko znanej tylko wam planety, że nalezycie do jakiejś grupy społecznej na tamtej planecie i być może macie obiecane że tam wrócicie za jakiś "czas" bo odbyciu misji na Ziemii. No nie umiem tego wyjaśnić inaczej. A to, że macie niebieskie oczy i blond włosy to świadczyć może o tym, że na owej planecie jest więcej takich samych dusz jak wy ;P

Ja też taka byłam... do puki nie spotkałam chłopaka moich marzeń... oboje w tajemnicy kochaliśmy się nawzajem prez 9 miesięcy... Od tamtej pory stałam się innym człowikiem... Z lepszego na BARDZIEJ lepszego. Może to co spotyka cię teraz to zapowiedź lepszych dni... Może już nadejdzie lepsze coś lub KTOŚ =D.... POZDRAWIAM

Adaś,ja czuje sie naprawde zagubiona w tym swiecie,on mnie wręcz przytłacza,przygniata.czuje sie bbbardzo samotna.Nie umiem sie tu znalezć.To,co napisałeś o sobie,czytam tak jakby swoją charakterystykę.Łaczy nas wiele wspolnego.Może naprawdę jestesmy Wędrowcami...Ale jaka jest nasza misja?

Gdzie mogłabym poczytać wiecej o Wędrowcach?proszę,podajcie mi jakąs stronkę.

czasami sie po czasie dochodzi do pewnych faktów i niekiedy musi minąć troche czasu nim sie pewne rzeczy dostrzeże.

Oj tak Satine. Czytając o Tobie, czytam o sobie. Widocznie mamy podobne przeżycia, charaktery, odczucia, i wiele wiele wspólnych cech. Gdybym chciał mówić czego nie rozumiem, miejsca by brakło na serwerze. Więc najlepiej, jak powiem że nie rozumiem tego świata i praw nim rządzących. Najchetniej bym wyczyścił cały świat z wszekliego zła i ułozył go tak, by był najnajbliższy ideałowi. Chciałbym żeby świat był idealny. Nie mam pojęcia czy mam jakąś misję, ale nie ukrywam że nie raz o tym myślałem. Niestety, czas goni, więc wybaczy pani, ale musze zmykać. Na pewno napisze, ale jeśli chcesz możesz napisać na majla, na pewno znajdziemy coś wspólnego do obgadania, i na pewno w końcu odczujemy że ktoś nas rozumie :o) I na swój sposób, może inny, pogadamy. Pozdrawiam serdecznie, Adaś.

Strumys sie opanuj chłopie:P:P (zartuje) Kto mowil o wedrowcach kasjopea, plejady czy moze Ra? strumys musisz mi pomoc bo zapomnialem. Satine i Adaś jestem z wami, mam Dokładnie takie same odczucia. Satine a powiedz mi czy np jestes wierzaca? i jesli tak to jaka wiare wyznajesz?

JA nie patrze w niebo noca. Boje sie. Nie wiem czemu od dziecka mam do nich paniczny strach:] W niebo wpatruje sie w dzien. Co do tych ludzi z trudnymi "kontaktami", wiekszosc ludzi na necie je ma, inaczej czas spedzaja z kobitami a nie konwersujac o UFO:]:P

Master16,ja wyznaję wiarę chrześcijanską

Adas, Satine moze Wy jestescie po prostu madrzy. Znalazlam kiedys na necie takie wspaniale zdanie: "To ze "ludzie nie chca z Toba gadac" wynika z tego ,ze chca miec na sile racje,wlasnie wtedy gdy jej nie maja i dyskusja z madrzejszymi jest dla nich udreka bo przestaja rozumiec temat." Pozdrawiam Was serdecznie i zycze szczescia i zdrowia. Dbajcie o siebie. Jestescie cudowni !!!

Wydaje mi się że wiem ale tylko wydaje mi się ,analizuje Twoje słowa w ciszy lecz słyszę szepty które duszą się w Tobie pragnąc odejść w nicość a zarazem manifestują się na zewnątrz Twojej świadomości lecz tak właśnie działa podświadomość o kturej nie masz zielonego pojęcia nobo i z kąd.Podświadomość to pragnienia Twoje lub innych .Twoje problemy nie są Twoimi problemami lecz tych co się zagubili w odchłani i szukają pomocy u Ciebie. Inni ludzie odczuwają w Twojej obecności wiele energi i podświadomie odchodzą od Ciebie bojąc się nieznanego odczucia , bo nosisz w sobie innych ./pytaj a odpowiem/.

ludzie są naprawdę ciekawym gatunkiem... czasem tocza wojny miedzy sobą a piszą tak piękne i madre zdania... JESTEM PEŁEN PODZIWU DLA LUDZKOŚCI ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.