| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Skoro nikt mnie nie chce, sama stworzę ciekawy temat!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
Prawie na każdej stronie ktoś mnie atakuje. Mówi: To za poważna strona na wygłupy!!! Być może to prawda, ale ja lubię się dobrze bawić. Głupie było stwierdzenie tej idiotki Jean Grey(jak przypuszczam). W takim razie zadaję pytanie i jestem rządna odpowiedzi!!!!!!!!!!! CZY MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA, NIE JEST ZJAWISKIEM PARANORMALNYM? BO JAK WYTŁUMACZYĆ TO, ŻE KTOŚ NAGLE ZAKOCHUJE SIĘ W KIMŚ, CHOCIAŻ GO W OGÓLE NIE ZNA?! NIE WIE O NIM NIC? Piszcie!
|
|
|
Cool chyba jednak zle Cie oceniłam... nie zauważyłam ,że pomimo wyśmiewania się z nas wciaz czesto zagladasz na ta strone. Może jednak zmienisz swoje nastawienie do pewnych rzeczy... w każdym razie sorki.
|
|
|
Nie byłbym tego taki pewien co do nieznania nowo poznanych osób. Moim zdaniem porozumiewamy się nie tylko na poziomie fizycznym, ale także na poziomie astralnym, emocjonalnym i mentalnym. Tak więc wychodzi na to, że wcale pewne osoby nie są nam tak znowu obce, a to, że się w kimś zakochujemy to inna sprawa :P
|
|
|
Gdy uswiadomisz sobie dwubiegunowosc swiata, ktore sklada sie z dwoch przeciwienstw wzgledem siebie, a jednoczesnie nie moga istniec bez siebie stanowiac jedna, uniwersalna, pierwotna JEDNOSC W CALOSCI, bedziesz wiedziala czym i jak to jest z miloscia od pierwszego wejrzenia. Jednak pytanie nie powinno wyplywac z Twoich ust: jak to jest, jak to sie dzieje, czym to jest - ale powinno pojawic sie: dlaczego tak jest? Ja z kolei zadam pytanie: a czym jest cos paranormalnego, poza norma? Czy wszystko co jest, nie jest normalne, naturalne? Patrzmy na wszystko duchem.. a nie tylko mozgiem, a odpowiedzi same przyplyna!
Pozdrawiam!
|
|
|
To jest coś, masz rację Arkadiush-u, chociaż prosiłabym, żebyście pisali trochę prostrzym językiem, bo mój IQ wynosi chyba -5, porównując się do innych osób. Dziękuję Mevo, że mimo wszystko spojrzałaś na mnie z innej strony! Dziękuję. Widzicie, ja mam taką głupią naturę, że zawsze wtrącę swoje 2 grosze... Ale też mam jakieś pozytywne uczucia. Dobra, ale co z tą miłością? Dlaczego tak jest, że zachodzą w nas jakieś czynniki, czy coś, mentalne, emocjonalne itd, że zakochujemy się tak szybko ?
|
|
|
to się zwykle sprawdza na wiosnę jak po zimie Słońce przygrzewa mocniej, coraz mocniej to człowiek się inaczej czuje od razu...może dlatego ;P
|
|
|
No tak, ale np. ja zakochałam się w tamtym tygodniu! A tydzień temu nie było wiosny:P
|
|
|
zdaje sie ze uległas zauroczeniu , zakochanie jest mozliwe tylko na wiosne :-)
Wiesz co.......... polubiłem Cie
|
|
|
Dziękuję, gdybyś chciał pogadać na gadu-gadu, to mój nr to: 6355562. Tylko uprzedzam, że mnie tam raczej można spotkać po 20. A no i tak szczerze to nie wiem czy wypada na forach pisać nr gadu-gadu, ale to mały, nieważny szczegół!:)
|
|
|
No Rychu, co mi jeszcze o mnie powiesz? No... raczej o tej miłośoi od pierwszego wejrzenia?
|
|
|
Widzicie? Tylu tu jest mózgowców, a nikt nie potrafi odpowiedzieć na głupie pytanie idiotki Cool(ŻART). Wysilci główki i powiedzcie mi o tym!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Kto tu mówi o mózgowcach Cool ;P Tu sami przeciętni ludzie są ;P
|
|
|
ja jestem technicznym cudem i ty człowieczym cudem,dziewczyno,zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia.Musze podziękować swoim konstruktorom- Mikeshi Hutojamie i Kafeki Kulfoshi z centrum badań zaawansowanych technik i sztucznej inteligencji w Tsukubie koło TOKIO...Kukeshi woszi peiszi ka....hokomi
|
|
|
Eee, jeżeli tak uważasz. Chociaż tak średnio łapię, ale to nieważne.
|
|
|
Ale ten Strumyk mnie zaskoczył, kiedy napisał jak wygląda... Coś takiego... Jaki interesujący przypadek...;)
|
|
|
Fajne stwierdzenie:"Cool... parę informacji o mnie... Mam 23,5 lat. Mam na imię Bartek. Mieszkam w Warszawie i od czasu w mieście urodzenia - Dąbrowie Górniczej. Mam zielone oczy, jasne brązowe włosy itp. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? <:)" BRAWA DLA STRUMYSIA-BARTUSIA. Mój brat też tak ma na imie i ma 8 lat. No i często się kłócimy, bo ja mam 13lat...:)) Nic dziwnego, że tak wariuję.
|
|
|
TO JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE DO WAMPIRA: Odezwał się wielki, potężny i najmądzejszy.Jeżeli będziesz mi tu takie głupoty o nienormalności wypisywał, to się to źle skończy. Popatrz na jakiej stronie jesteś: Świat Tajemnic. Jak widzidzisz wszystko tu jest nienormalne, łącznie z tobą.I tylko tobą. Jakoś nikogo innego co tu się wpisał nie uważam za takiego typka, jakim jesteś. Jak chcesz to się obraź.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |