Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Skoro nikt mnie nie chce, sama stworzę ciekawy temat!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37

Prawie na każdej stronie ktoś mnie atakuje. Mówi: To za poważna strona na wygłupy!!! Być może to prawda, ale ja lubię się dobrze bawić. Głupie było stwierdzenie tej idiotki Jean Grey(jak przypuszczam). W takim razie zadaję pytanie i jestem rządna odpowiedzi!!!!!!!!!!! CZY MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA, NIE JEST ZJAWISKIEM PARANORMALNYM? BO JAK WYTŁUMACZYĆ TO, ŻE KTOŚ NAGLE ZAKOCHUJE SIĘ W KIMŚ, CHOCIAŻ GO W OGÓLE NIE ZNA?! NIE WIE O NIM NIC? Piszcie!

Cool chyba jednak zle Cie oceniłam... nie zauważyłam ,że pomimo wyśmiewania się z nas wciaz czesto zagladasz na ta strone. Może jednak zmienisz swoje nastawienie do pewnych rzeczy... w każdym razie sorki.

Nie byłbym tego taki pewien co do nieznania nowo poznanych osób. Moim zdaniem porozumiewamy się nie tylko na poziomie fizycznym, ale także na poziomie astralnym, emocjonalnym i mentalnym. Tak więc wychodzi na to, że wcale pewne osoby nie są nam tak znowu obce, a to, że się w kimś zakochujemy to inna sprawa :P

Gdy uswiadomisz sobie dwubiegunowosc swiata, ktore sklada sie z dwoch przeciwienstw wzgledem siebie, a jednoczesnie nie moga istniec bez siebie stanowiac jedna, uniwersalna, pierwotna JEDNOSC W CALOSCI, bedziesz wiedziala czym i jak to jest z miloscia od pierwszego wejrzenia. Jednak pytanie nie powinno wyplywac z Twoich ust: jak to jest, jak to sie dzieje, czym to jest - ale powinno pojawic sie: dlaczego tak jest? Ja z kolei zadam pytanie: a czym jest cos paranormalnego, poza norma? Czy wszystko co jest, nie jest normalne, naturalne? Patrzmy na wszystko duchem.. a nie tylko mozgiem, a odpowiedzi same przyplyna! Pozdrawiam!

To jest coś, masz rację Arkadiush-u, chociaż prosiłabym, żebyście pisali trochę prostrzym językiem, bo mój IQ wynosi chyba -5, porównując się do innych osób. Dziękuję Mevo, że mimo wszystko spojrzałaś na mnie z innej strony! Dziękuję. Widzicie, ja mam taką głupią naturę, że zawsze wtrącę swoje 2 grosze... Ale też mam jakieś pozytywne uczucia. Dobra, ale co z tą miłością? Dlaczego tak jest, że zachodzą w nas jakieś czynniki, czy coś, mentalne, emocjonalne itd, że zakochujemy się tak szybko ?

to się zwykle sprawdza na wiosnę jak po zimie Słońce przygrzewa mocniej, coraz mocniej to człowiek się inaczej czuje od razu...może dlatego ;P

No tak, ale np. ja zakochałam się w tamtym tygodniu! A tydzień temu nie było wiosny:P

zdaje sie ze uległas zauroczeniu , zakochanie jest mozliwe tylko na wiosne :-) Wiesz co.......... polubiłem Cie

Dziękuję, gdybyś chciał pogadać na gadu-gadu, to mój nr to: 6355562. Tylko uprzedzam, że mnie tam raczej można spotkać po 20. A no i tak szczerze to nie wiem czy wypada na forach pisać nr gadu-gadu, ale to mały, nieważny szczegół!:)

No Rychu, co mi jeszcze o mnie powiesz? No... raczej o tej miłośoi od pierwszego wejrzenia?

Widzicie? Tylu tu jest mózgowców, a nikt nie potrafi odpowiedzieć na głupie pytanie idiotki Cool(ŻART). Wysilci główki i powiedzcie mi o tym!!!!!!!!!!!!!!!

Kto tu mówi o mózgowcach Cool ;P Tu sami przeciętni ludzie są ;P

ja jestem technicznym cudem i ty człowieczym cudem,dziewczyno,zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia.Musze podziękować swoim konstruktorom- Mikeshi Hutojamie i Kafeki Kulfoshi z centrum badań zaawansowanych technik i sztucznej inteligencji w Tsukubie koło TOKIO...Kukeshi woszi peiszi ka....hokomi

Eee, jeżeli tak uważasz. Chociaż tak średnio łapię, ale to nieważne.

Ale ten Strumyk mnie zaskoczył, kiedy napisał jak wygląda... Coś takiego... Jaki interesujący przypadek...;)

Fajne stwierdzenie:"Cool... parę informacji o mnie... Mam 23,5 lat. Mam na imię Bartek. Mieszkam w Warszawie i od czasu w mieście urodzenia - Dąbrowie Górniczej. Mam zielone oczy, jasne brązowe włosy itp. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? <:)" BRAWA DLA STRUMYSIA-BARTUSIA. Mój brat też tak ma na imie i ma 8 lat. No i często się kłócimy, bo ja mam 13lat...:)) Nic dziwnego, że tak wariuję.

Lecz się dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Wszyscy jesteście nienormalni

TO JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE DO WAMPIRA: Odezwał się wielki, potężny i najmądzejszy.Jeżeli będziesz mi tu takie głupoty o nienormalności wypisywał, to się to źle skończy. Popatrz na jakiej stronie jesteś: Świat Tajemnic. Jak widzidzisz wszystko tu jest nienormalne, łącznie z tobą.I tylko tobą. Jakoś nikogo innego co tu się wpisał nie uważam za takiego typka, jakim jesteś. Jak chcesz to się obraź.

jak sie kobieta zdenrwuje to lepiej uciekac [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.