Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
pytanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42

Witam mam pytanie 2 lata temu zachorowałam i jestem po kuracji hormonalnej przez co przytyłam ponad 20kg w tej chwili zakończyłam już leczenie jednak waga została Czy uda mi się wrócić do normalnej wagi? pozdrawiam

danka5:
Czy uda mi się wrócić do normalnej wagi?
ale chcesz żeby ci powróżyć czy tak się stanie, czy chcesz nad tym popracować i pytasz o sposób?

pytam o sposób a w sumie o pomoc bo jestem zdesperowana jeżeli jest ktoś kto potrafi mi pomóc błagam pomóżcie choć wróżba tez mile widziana nie sądziłam nigdy ze łatwiej wygrać z rakiem niż wagą

1. jeśli wiesz, że sama kreujesz rzezcywistość to wizualizuj czy inymi sposobami ją poprostu zmień. 2. jesli jesteś materialstką to mam dobry sposób: jedz mało ważyw i owoców ale za to możesz dołożyć sobie na to konto więcej ruchu. 3. kup bardzo drogi spesyfik super odchudzający, i jakieś urządenie do ćwiczenia też najlepiej drogie, w instrukcji obsługi do nich będzie napisane, że aby odnisły skótek to musisz: a) mniej jeść, oraz wiecej owoców i ważyw spożywać b) więcej czasu poświęcić na ruch na się na świeżym powietrzu 4. daj na tacę w intencji... (czy jak tam się to robi) pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

kto powróży za darmo z kart przez internet?Proszę o link

isa

Smoku dziękuję Ci za odpowiedz ale nie jestem w stanie zrozumieć co by mi dały te drogie specyfiki wręcz mam wrażenie ze mogły by mi zaszkodzić gdyż jestem po sporej dawce chemii przepraszam jeżeli się mylę ale odnoszę wrażenie że kpisz ze mnie i mojego problemu

Moje dziewcze też ma kłopoty z wyczuwaniem ironii wiec jesli pozwolisz to wtrące swoje trzy grosze. Dwa pierwsze punkty w wypowiedzi Smoka są według mnie jak najbardziej poważne i szczere. Trzeci odnosi sie do tego ze niektórzy polegają tylko na drogich specyfikach bo uwazaja ze ich spożywanie załatwi za nich wszelkie problemy bez żadnego wkładu własnego Czwarty jak wyżej tyle ze tu specyfikiem który otrzymujesz w zamian jest fraza "Bóg zapłać" z której kompletnie nic nie wynika bo nikt Ci nie zapłaci za utrzymywanie instytucji. Wszystko zależy od nas a jedynym wyznacznikeim skutecznosci jest siła wiary we własne możliwości i konsekwencja w dążeniu do celu. Pozdrawiam i również zycze powodzenia. Ps. Gratuluje wyjścia z tak ciężkiej choroby

danka5:
odnoszę wrażenie że kpisz ze mnie i mojego problemu
nie. tak nie jest. Gdybyś mnie zobaczyła pomyśłabyś, że zauważyłem drzazgę w oku bliźniego kiedy w moim jest belka...;) jest dokładnie tak jak napisał rosomak. jesli się spodziewałś jakichś magicznyc sposobów to ich nie ma. jedyne co mogę polecić (jest dobre też w każdym innym przypadku) to zgłębieie problemu on leży w środku i tam musisz znaleźć jego rozwiązanie. to nie wina jedzenia, nie wina trybu życia, odziedziczonych genów i td. przyczyna jest w środku nie na zewnątrz.

Nie potrafię zrozumieć dlaczego było mi łatwiej walczyć z chorobą miałam siłę mocną wiarę w sukces w środku czułam że będzie dobrze a nie potrafię wytrzymać presji wagi to mnie przerosło :(

Może to nie jest dobry pomysł, ale sama nad tym mysle, bo o własnej sile nie schudne nigdy. Przytylam przez wakacje i to sporo. Nie zrzuce tego sama dlatego zamierzam kupic sprawdzony lek ADIPEX. Poszukaj w internecie. On jest nielegalny w polsce, ale mozna go kupic od handlarzy przez internet. Uwazaj na oszustow i nie zgadzaj sie na przelew tylko zaplate za pobraniem. Jesli sie zdecydujesz na zakup to napisz mi od kogo kupilas i czy leki dzialaja. Adipex dziala tak, ze blokojue uczucie glodu i w ciagu miesiaca mozesz schudna od 5 do 10 (!) kilo. Napisz co Ty o tym sadzisz.

danka5:
Czy uda mi się wrócić do normalnej wagi?
dziwne, bo już o tym pisałam, ale są strony "raw food" gdzie ludzie chudną nie tylko 20 kg ale i 60 !!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

madzia90:
kupie sprawdzony lek ADIPEX
madzia90:
napisz mi od kogo kupilas i czy leki dzialaja
madzia90:
Uwazaj na oszustow
... a co będzie jak skończy się ten cudny lek? To jest usuwanie skutków zamiast przyczyny. Zastanówcie się.

Leki nie działają. Działa tylko wiara w ich skuteczność, ale nie do końca, bo efekty uboczne i tak nastąpią w organizmie słabym mentalnie. Najdłużej żyją ci, którzy nigdy nie używali leków i nigdy nie byli u lekarza. Znam takich ludzi. Pozdro.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Przyznaje rację Smoku Madziu moim zdaniem pseudo lek zakupiony przez internet może okazać się wszystkim począwszy od witaminy "b" kończąc na narkotykach ja nie kupiła bym kota w worku. Ja chcę schudnąć ale nie truć się. I tu Smok ma racje przemyślałam to,moja waga wzrosła w skutek przyjmowania hormonów więc wiadomo że mam rozregulowane hormony i zgłosiłam się z tym do lekarza , miałam racje dostałam leki na stabilizacje hormonalną bo okazało się ,że tyje ponieważ mój organizm zatrzymuje wodę przez co gromadzi mi się tłuszcz jestem po badaniach i zaczynam dietę -jem potrawy bez tłuszczu. Jeżeli chcesz kupić środek zatrzymujący głód gdyż wiesz że masz problem z łaknieniem dobra jest merydia tylko na receptę od lekarza.

Najdłużej żyją ci, którzy nigdy nie używali leków i nigdy nie byli u lekarza. Znam takich ludzi. Ciężko jest mi się z tym zgodzić. Wszystkiego człowiek sam nie przezwycięży bez pomocy medycznej.Człowiek sam może jedynie bardzo wierzyć i postawić sobie cel dla którego warto jest żyć tym sobie dopomoże Wiara czyni cuda pozdrawiam

I to jest Danuta najlepsza wyrocznia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ja wyprubóje ten lek. On był kiedyś dostępny w polsce, ale ze wzgledu na jego szkodliwośc dla organizmu został wycofany. Nadal jednak jest sprzedawany w czechach i stad jest dostepny na czarnym rynku w Polsce. Ja w zadnym wypadku nie namawiam do zakupu go. Jelsi ktoś chce i sie zdecyduje to probuje. Ja jestem zdecydowana. To nie jest tak, ze cschudniesz tylko wtedy jak bedziesz go brala. Bierszesz go max 3 miesiace, bo dluzej nie mozna. W ten czas żołądek Ci sie kurczy, bo nie jesz tak duzo jak wczesniej i po odstawieniu eku jesz nadal mało jak jadłas w czasie jego brania. Co prawda to prawda, ze jest on stworzony na bazie substancji podobnej do amfetaminy, ale nic mi być nie powinno. Z reszta jak kupie i przetestuje to napisze jaki efekt :)

Madziu zrobisz to co uznasz za słuszne,jednak dla mnie ważniejsze jest zdrowie.Dziękuje wszystkim za wypowiedzi bo pomogły mi wrócić na dobrą drogę bo gdzieś się pogubiłam. ;)

mam chlopaka z ktorym jestem juz poltora roku ale zaczyna sie cos dziac chciala bym wiedziec jaki ma problem. czy chodzi o inna kobiete?

alex-ona

alexAlicja:
chciala bym wiedziec jaki ma problem
Skoro umieściłaś to w tym wątku, to pewnie chodzi o jego tuszę ;)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.