Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
WIELKIE WYDARZENIE !! 14 października
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48

http://www.vismaya-maitreya.pl/zakryte_zagadki_wydarzenie_-_14_paz_2008_cz1.html mam nadzieje że nikt o tym już nie pisał tutaj :-)

TO TAKIE EKSCYTUJĄCE !!! Już nie mogę się doczekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))

A o czym?? To nawet sie nie chce otworzyć. Ludzie, jak cos dajecie, to do jasnej, sprawdzcie najpierw czy linki chodzą !!

hehe, a mi link działa!! (tylko trzeba pogłówkować i wkleić do paska url :P ) Ale o tym już gdzieś na tym forum było, chyba w wątku pt. Kiedy ufo przybędzie?

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Bzdety. Ile razy juz sie cos mialo pojawic i jak zwykle to byl pic na wode. Bez podniety !!

Do wielu ludzi dotarła informacja, że 14 października 2008 pojawi się w atmosferze ziemskiej potężny statek kosmiczny jakiego nikt wcześniej nie widział ..... Istoty znane ziemianom jako Galaktyczna Federacja Światła planują ujawnienie się ludzkości. Większość ludzi nie ma pojęcia, kto to jest Galaktyczna Federacja Światła ? Galaktyczna Federacja Światła Jest najstarszą Federacją we Wszechświecie, została utworzona pod koniec I wojny galaktycznej, która toczyła się bardzo dawno temu między konstelacją Lyra i istotami zwanymi - Reptilianami, Felinami i Karianami. Od tej wojny, ci co przeżyli zadecydowali, że muszą ustanowić jakieś rozwiązanie aby rozstrzygać spory w taki sposób by nie dochodziło do wielkiego niszczenia ludzi na Avalonie – pierwsza Ziemia. Galaktyczna Federacja Światła została założona z Lyrian i Oriończyków. Ich pierwszym okrętem flagowym był Pelegai, jeden z nielicznych statków kosmicznych nienaruszonych podczas tej wojny. Wojna miała bardzo dramatyczny przebieg i długo po niej Wszechświat musiał goić rany. Z biegiem czasu Galaktyczna Federacja Światła bardzo się wzmocniła. Za Ziemię jest odpowiedzialna Galaktyczna Federacja z Plejad umieszczona na Syriuszu. Bloosom Goodchild Jest medium pracująca z Native American Indian “Biała Chmura” prawie od 10 lat. W ostatnim czasie nawiązała kontakt z innymi energiami – zarówno z duchowymi jak i innych pozaziemskich istot, w swojej książce „The Bridge” (Most) opisuje różne przesłania od innych cywilizacji dla ziemian. Zgłasza, że kontaktuje się z Galaktyczną Federacją Światła, w jednym ze swoich ostatnich spotkań przekazała światu, że jedna z ich jednostek pojawi się na naszym niebie 14 października 2008 r. Wielki kosmiczny statek zawiśnie nad Ziemią przez trzy dni aby w ten sposób udowodnić światu istnienie innych form życia we Wszechświecie. Federacja Światła podkreśla, że przychodzą aby pomóc Ziemi przenieść się w wyższe wibracje miłości.. Proszą Blossom Goodchild by tą informacje przesłała do dużej ilości ludzi. DO LIDERÓW, CZŁONKÓW RZĄDÓW, POLITYKÓW I WSZYSTKICH LUDZI NA ZIEMI Chcemy, abyście wiedzieli, że dnia 14 października roku 2008 na waszym niebie będzie widoczny statek wielkich rozmiarów. Będzie na południu waszej półkuli i przeleci nad wielu waszymi krajami. Przekazujemy wam nazwę Alabama. Zostało postanowione, że pozostaniemy w waszej atmosferze przynajmniej przez trzy wasze dwudziestoczterogodzinne okresy. Przez ten czas na waszym ziemskim planie będzie wielkie poruszenie. Wasze najwyższe władze będą próbowały wtargnąć do naszej 'atmosfery', która otacza nasz statek. To 'pole bezpieczeństwa' jest nam niezbędne, gdyż będzie 'farsa' zorganizowana przez tych z waszego świata, którzy będą próbowali zaprzeczyć, że przybywamy w MIŁOŚCI. WIEDZCIE, ŻE PRZYBYWAMY, BY POMÓC WASZEMU ŚWIATU. NIE PRZYBYWAMY, BY PRZEJMOWAĆ. NIE PRZYBYWAMY, BY NISZCZYĆ. PRZYBYWAMY, BY DAĆ WAM NADZIEJĘ. Jesteśmy istotami z innych planet, które przez wiele wieków waszego czasu przygotowywały się na te nadchodzące dni. Prosimy każdą duszę, która czyta te słowa, aby zaakceptowała w sercu Prawdę, która tkwi w jego wnętrzu. Ponieważ w tym miejscu istnieje wiedza, że ma to nastąpić. Będzie wielu, którzy zaprzeczają. Będzie wielu, którzy odrzucają. Będą ci, którzy ZNAJĄ tę PRAWDĘ. Kimkolwiek z nich jesteś ... wiedz o tym. TO NASTĄPI. Dajemy wam okazję uchwycić na ekranie ten szczególny statek. Nie będzie kontaktu w formie, jaką chcieliby widzieć mieszkańcy waszej planety. Podczas tej początkowej prezentacji, będziemy po prostu pokazywać wam nasz statek. Powiadamy wam ... Na początek będzie to z pewnością wystarczająco dużo, by zrozumieć. Zostaną wykorzystane wszelkie sposoby, aby przedrzeć się przez naszą barierę bezpieczeństwa, ale wszystkie zawiodą. Dopóki nie UDOWODNIMY wam, że przybywamy w MIŁOŚCI, nie dopuścimy do odkrycia pełni naszych odwiedzin. WIEDZCIE O TYM ... JEST TO POCZĄTEK ... NIE KONIEC. Wasze rządy i wasze środki masowego przekazu będą próbowały zakamuflować nas. To się nie powiedzie. Uwzględniliśmy wszystkie możliwości. Wasze media nie będą miały wyboru – będą musiały przedstawić PRAWDĘ, gdyż będzie dla wszystkich widoczna. Przyjaciele ziemi. Nie obawiajcie się. Usilnie nalegamy, byście ZAUFALI, że przychodzimy, aby sprowadzić upadek tych, którzy mają złe intencje w stosunku do pomyślności waszej planety. Gdybyśmy teraz nie interweniowali ... zgodnie z planami istniejącymi od wieków waszego czasu ... to obawiamy się, że byłoby za późno. PROSIMY, ABYŚCIE PRZYJĘLI NAS Z MIŁOŚCIĄ. PONIEWAŻ TO W JEJ IMIENIU PRZYCHODZIMY. Kiedy mówiono, że wasz świat był nas świadomy dzięki filmom itp., nie było to czystą fantazją. To my sialiśmy i podlewaliśmy ziarna Prawdy na waszej planecie, przygotowując was na te dni. MY NAPRAWDĘ PRZYBYWAMY W POKOJU. Napełnijcie swoje dusze UFNOŚCIĄ w to. Jesteśmy waszymi braćmi i siostrami z innych miejsc. Nasza technologia jest bardzo zaawansowana. Istnieją ludzie na wysokich stanowiskach władzy, którzy bardzo dobrze o tym WIEDZĄ. Dlatego wiedzą, że niewiele sensu miałyby próby 'udawania', że muszą użyć broni, aby nas zniszczyć. Prosimy, abyście w dniu, w którym się ukażemy słuchali tylko swojego serca, a NIE słów tych, którzy będą opanowani wielkim strachem przed utratą swojej władzy. Już zbyt długo wasz świat żył pod chmurą, której większość z was nie była świadoma. Gdybyście ZNALI Prawdę o tym, co było przed wami skrywane, przerazilibyście się i bardzo trudno byłoby wam w to uwierzyć. Czas, aby waszym duszom pozwolić być tym, kim są. Zasłona będzie odsunięta. RADUJCIE SIĘ. PRZYSZEDŁ NA TO CZAS. BĘDZIECIE O TYM WIEDZIEĆ, GDY WASZE SERCE ZAAKCEPTUJE PRAWDZIWY POWÓD NASZEJ WIZYTY. PRZYNOSIMY WAM ZROZUMIENIE MIŁOŚCI. WIEDZCIE O TYM. Decydujemy się na tym poprzestać. Bądźcie czujni. Zwracajcie oczy ku niebu. Zachowujcie w sercu MIŁOŚĆ. MY ... FEDERACJA ŚWIATŁA ... NA TYM KOŃCZYMY, ŚLĄC WAM ZACHĘTĘ I NADZIEJĘ WRAZ Z ROZPOCZYNANIEM WZNOSZENIA DO NOWEGO ŚWIATA. Każde z was samo zdecydowało, aby być tutaj w czasie tego wznoszenia. Teraz zdecydujcie, czy wasza ludzka forma ... Zaakceptuje to powodowana MIŁOŚCIĄ Czy Odrzuci to z powodu STRACHU. Niechaj Najwyższy aspekt waszej duszy napełni was Światłem, gdy odważnie będziecie postępować naprzód. Wyrazy wdzięczności dla każdego z was, który wesprze nas w tej sprawie. Uwagi tłumacza: Sama Blossom przyznaje, że nie wszystko w tym przesłaniu rozumie. Np. nie wie, co ma znaczyć nazwa Alabama, a także co znaczy południowa strona półkuli (nieba) – u niej, w Australii, znaczyłoby to kierunek nad biegun nad Antarktydą. Wyznała też, że początkowo ogarnął ją wielki strach, gdy poproszono ją o ogłoszenie tego przesłania. W późniejszych rozmowach z Federacją (na jej stronach w dniu 5 września znajdowało się pięć sesji channelingowych poczynając od dnia 8 sierpnia b.r.) otrzymała dalsze wyjaśnienia, ale także kilka zagadkowych stwierdzeń. Generalnie kosmici zostawiają wrażenie, że nie mogą podawać wszystkich szczegółów, gdyż na Ziemi mają potężnych (z naszego punktu widzenia) przeciwników, którzy będą chcieli pokrzyżować te ich plany. Z tego powodu dopuszczają nawet możliwość niewielkiego opóźnienia zaplanowanego terminu pojawienia się na niebie. Znaczącym jest również to, że prawdziwość zapowiedzi pojawienia się wielkiego statku w podanym terminie potwierdziło kilka innych, zupełnie niezależnych mediów (www.10-14-08.blogspot.com). Podano m.in. niewiarygodne rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil średnicy. Powyższy przekaz przekopiowałam ze stron polskich, bardzo podobne znalazłam na innych angielsko-języcznych. Nie jest to jedyny przekaz, również znalazłam przekaz pochodzący od Komandora Adama (LINK!) reprezentującego Galaktyczną Federację Światła na Ziemi. „ Dla tych, którzy nie wiedzą, jestem Komandor Adama. Jestem przedstawicielem Galaktycznej Federacji Światła na planecie Ziemi i codziennie kontaktuje się z ludźmi z wyższego wymiaru naszej galaktyki i we Wszechświecie. Dłuższy czas nie mogłem informować co naprawdę się dzieje, nie miałem takiego pozwolenia. W końcu dostałem pozwolenie na udzielenie wszystkim informacji, które chcielibyście usłyszeć. Oświadczam, że 14 października 2008 roku, My – Galaktyczna Federacja Światła zawiśniemy na trzy dni w najbardziej południowej części USA, gdzie dokładnie ? ... nadal jest w tajemnicy. Jest to wielkie wydarzenie dla wszystkich i będzie bardzo znaczące dla późniejszych wydarzeń na Ziemi. Ponieważ nie jest możliwe przewidzieć przyszłości, to wydarzenie w żaden sposób nie ma konkretnego kształtu; mówiąc najprościej to zależy od energetycznego zapisania tego wydarzenia i jego płynności w przepływie między objawieniem i teraźniejszą datą. Wszystko jest uzależnione od płynności energii przepływających przez planetę i planowanymi wydarzeniami i ich rzeczywistym wypełnieniem. Zmiany w czasie zależą od tego - czy coś konkretnego zaistniało. Dokładnie mówiąc może to się zdarzyć zupełnie innego dnia niż jest przewidziane. Prędzej czy później to wydarzenie będzie miało miejsce. Będzie manifestacją dla zbiorowej świadomości (rzeczywistości). Zdarzenie to będzie miało miejsce w południowej części USA ze względu na ich strukturę władzy, która najbardziej kontroluje i manipuluje nadchodzącą erę życia, która właśnie się rodzi. Galaktyczna Federacja Światła chce pokazać, że już się kończy czas ciemności a nowa era jest już gotowa do nowych działań. To wydarzenie będzie ”szybką piłką” symbolizującą rozpoczęcie procesu kontaktów ludzi z obcymi cywilizacjami, śpieszącymi na pomóc ludzkości w kształtowaniu się w nową rzeczywistość. Adama przekazuje: „ Statek może mieć do 5000 stóp długości. Będzie wystarczająco duży aby zaprzeczyć jego istnienie i wystarczająco mały aby nie wytworzyć fali strachu. Będzie wykonywał dwie rzeczy: 1. emitował na Ziemię i jej mieszkańców energie tłumiące aby ograniczyć poziom strachu i chaosu, które ewentualnie mogą wybuchnąć w ciągu tych kilku dni. I tak będą się zdarzać duże poziomy tych uczuć i emocji. 2. Nastąpi emitowanie telepatycznych wiadomości do osób z obszarów otaczających, mogą też być słyszane przez większą część planety w zależności od tego co będzie potrzebne i korzystne. Te wiadomości będą telepatycznie mówić ludziom o wydarzeniu, kim są i że te istoty przychodzą w pokoju i miłości. Wydarzenie planowane jest na trzy dni, w przeciągu których statek będzie się przemieszczał i przenosił podobne informacje. Podczas tego wydarzenia Iluminaci podejmą próby udowadniania światu, że jest to inwazja przybyszów z kosmosu w celu kontrolowania świata. Nie ośmielą się atakować statku, zdają sobie sprawę z potężnej technologii Galaktycznej Federacji. Według Adama Galaktyczna Federacja Światła zaplanowała taki scenariusz ponieważ wiedzą, że moc Iluminatów kurczy się, nie mają już tej mocy co dawniej. Zmieniło się myślenie wielkich rzesz ludzi. Iluminaci już nie mogą udowadniać, że ziemianie istnieją sami w kosmosie. Galaktyczna Federacja Światła prosi aby nie oczekiwać na ta datę – 14 paź. 2008 r. Jeśli nastąpią zmiany energii można się spodziewać wydarzenia od 15 października do 1 lutego 2009 r. Federacja wybierze najbardziej korzystny dzień dla planety. Iluminaci znają prawdę o przybyszach pozaziemskich zwanych ”szarakami” lub reptilianami ponieważ z nimi współpracują. Iluminaci kontrolują świat i trzymają ludzi w ciemności. Ludzie nadal nie mogą zrozumieć na czym polega w kosmosie siła ciemności i światła. Popatrzcie troszkę z tej strony i spróbujcie sami wyciągnąć wnioski. Z innych źródeł wiem, że w nadchodzących czasach będą na Ziemi pojawiać się przybysze z obu stron. Jedni przyjaźni dzieciom Światła a drudzy wspierający Iluminatów. Większy ruch na niebie jest przewidziany na rok 2009 – 2010. cdn...

ciąg dalszy na stronce : http://www.vismaya-maitreya.pl/ trzeba zjechać na sam doł i wejść w Niedziele

Wszystko pięknie, tylko że istnieje też coś takiego jak projekt blue beam, którym dysponuje USA, czyli holograficzna projekcja trójwymiarowych zjawisk, włączając w to dźwięk i temperaturę. Wszystko może być zarówno prawdą jak i fikcją. Przy tym ciekawe, że UFO ma pojawić się właśnie tylko nad terytorium USA. Mając 3 dni, można by odwiedzić 3 kontynenty, a gdyby zdecydować się na 5-dniową trasę koncertową, można by pokazać się całemu światu. Czyżby cięcia w budżecie? A może problemy z mobilnością projektora? Oczywiście nie oceniam, przedstawiam tylko własne wątpliwości, gdyż kwestionować należy wszystko (przynajmniej tak jest bezpieczniej). Ostatecznie jednak i tak trzeba się zdać na własne zmysły i intuicję. Prawdę dużo łatwiej zwykle poczuć niż wyczytać lub dostrzec. Wolałbym żeby to coś było autentyczne, ale niestety spodziewać się można wszystkiego. W końcu żyjemy w świecie supermanipulacji, gdzie za jedną prawdą kryje się następna, a za nią następna... jak w cebuli (aż się płakać chce :) ). Pozdro.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Porównanie prawdy do cebuli Raptor bylo naprawde mocne :) Repect:) Zgadzam sie z tym calkowicie^^ Co do 14/10 Mysle ze to dobra data Poniewaz mysle ze kroi sie cos grubego na listopad (3 ws) i mysle ze tylko onni by mogli temu zapobiec . Ale z zyciowego doswiaczenia wiem ze to koleja bzdura która nigdy sie niewydazy...Po brazylijskim ufologu ma juz dosc tych dat ujwinenia sie ,raz sie nabralem i wystsarczy...

Wina tuska

No i właśnie, w tym nasza cała tragedia. Dowiadujemy się, że to co myśleliśmy wcześniej było kłamstwem i osiadamy na laurach myśląc, że już wiemy wszystko. A tymczasem właśnie znów wpakowaliśmy się w niezłe gówno. Cieszymy się z ciepłego powitania nas przez Galaktyczną Federację, a nie mamy pojęcia kto jest kim, bo sami nie znamy prawdziwej natury rzeczywistości, a nawet rozkładu sił rządzących wszechświatem. Wszystko co wiemy pochodzi o nich, więc skąd pewność, że konkretna wiedza pochodzi od tych pozytywnych istot, a nie od tych, które tylko za nie się podają? Prawdę można poznać dopiero po efektach, po czynach, po oczach, ale nigdy nie poznamy jej z tekstu (chyba, że sami napisaliśmy coś o sobie i do tego nie okłamujemy się :) ). Niemniej, w fazie poznawania efektów jest niejednokrotnie zbyt późno i trzeba ponieść konsekwencję. Jedyną prawdziwą prawdą jest to, że uczymy się na błędach :) Tak więc trzeba dać szansę wszelkim pozytywnym przejawom, ale jednocześnie trzeba mieć cały czas otwarte oczy; nie można sobie pozwolić na kolejny sen zaraz po przebudzeniu. W zasadzie można by rzec, że cały proces życia (w wąskim i szerokim znaczeniu) jest jednym wielkim ciągłym budzeniem się (jak ktoś się zdrzemnie i spóźni się na egzamin komisyjny, to musi powtarzać rok :P).

No cóż...poczekamy zobaczymy Tyle, że tą wiadomość potwierdza coraz więcej źródeł. Osobiście mam w rodzinie osobę która także kontaktuje się z energiami i potwierdziła w przekazach, że coś się wtedy wydarzy.Nie koniecznie 14.10. bo jak pewnie czytaliście może się to przesunąć na styczeń ale jest tow wydarzenie które zacznie wybudzać ludzi i jest potrzebne. Miejmy nadzieję, że zdążą na czas :-) Wcale bym się nie obraziła gdyby taki przystojny Plejadjanin chciał się ze mną skontaktować ;-)

Upojna noc z przystojnym Reptilianem :D - Kochanie, czemu masz takie wielkie zęby? - Oooo k...a, znów pomyliłem timeline'a

:)) Dobre Raptor! Dobre :)) A to dla Ciebie Emkaa: http://img294.imageshack.us/img294/9996/124covze4.jpg :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

14 października 2008 stanie się dniem, w którym wszystkie zorane mózgi obudzą się i zrozumieją, że channeling to w 99%'tach nawijanie schizofrenicznego makaronu na uszy. Nikt niczego nie zobaczy, bo przyleci ufo niewidzialne!! a widzieć bedzie mogła tylko autorka tej wizji, która jest zsynchronizowana energetycznie i duchowo z wszystkimi ufo obiektami w tej części wszechświata.

Ciekawa koncepcja. Też bardzo prawdopodobna :) Pozdro.

Ta koncepcja wyglada na najbardziej prawdopodobna ze wszystkich. Moze z malymi "wariacjami". Pozdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Nie wiem, czy to już teraz, ale są to działania mające na celu przygotowanie ludzi - tak stopniowo, łagodnie. Może usłyszymy o jeszcze kilku takich datach... Są istoty, które czują nawet ogólną świadomość ludzkości - wypadkowy jej poziom. Tym istotom nie zależy na przestraszeniu kogokolwiek, ale ja np. jestem coraz bardziej podekscytowany w ostatnich latach - coś czuję - to się zbliża. Najśmieszniejsze jest to, że tu na Ziemi jest całkiem sporo różnych "obcych" istot wyglądających jak ludzie - ujawnią się już niedługo. Kiedyś miałem do nich pretensję, że w ukryciu prowadzą "swoją grę", ale teraz już zrozumiałem i przepraszam wszystkich za myśli pełne pretensji, którymi ich wtedy w autokarze dotknąłem. Pamiętam ich wyraz twarzy pełen bólu i oczy pełne żalu... przepraszam, przepraszam, przepraszam... i kocham... teraz już... wiem. Oni czekają, aż ludzie będą Kochali, bo przy połączeniu energetycznym myśl może krzywdę uczynić.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol, wspinasz się na wyżyny poezji ;)

Jak narazie cisza i spokuj ,nie widac tych malych sqrwieli :)

Wina tuska

Spokojnie, może planują się pojawić w samo południe :D Albo przełożyli termin, ze względu na zbliżające się wybory w USA :P

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.