| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Dziewczyny! jesli chodzi o wywoływanie duchów.. to lepiej sie nie bawcie. Raz wywolany duch może zostć na tym świecie i może prześladować Was.. co gorsze.. może Was opętać. Nie jest to dobry rodzaj rozrywki. Uwierzcie mi... Może i nie jestem przekonująca..ale możecie tego żałować.
|
|
|
jednak prosiłybysmy o podanie sposobów... mamy pełną świadomość jakie mogą być tego konsekfencje ale chcemy chociaż dowiedzieć sie jak wygląają takie seanse...jeżeli zna ktoś jakiś sposób prosiłybyśmy o podanie
|
|
|
wejdźcie na www.niewyjasnionezjawiska.prv.pl moze tam coś znajdziecie!!!
|
|
|
zajrzyjcie tam przyokazji na forum moze tam ktos zna odpowiedz. no więc jak?
|
|
|
TO NIE WRÓZY NIC DOBREGO. Możecie być opętane.Czytałam kiedyś że kiedyś dwie dziwczyny wywoływały duchy i były w szoku do tej pory są bo tak się czegoś przestraszyły. Potem mogą wam się ujawniać SĄ TO ZŁE DUCHY.... Ja nigdy nie próbowałam i nie BĘDE
|
|
|
my nie będziemy w 2... bedziemy jeszcze z 2 przyjaciółkami =)...wiemy jak sie to może skończyć jednak chcemy spróbować... a jeżeli sie zdecydujemy że jednak to jest zbyt nibezpieczne i nie warto ryzykować to i tak chciałybyśmy sie dowiedzieć jak takie seanse wyglądają ...jezeli zna ktoś jeszcze jakies sposoby, lub linki do stron na których sie one znajdują prosimy piszcie
|
|
|
Naprawde wam nie radze tego robic, moj krewny przekonal sie na wlasnej dupie czym to grozi i odechcialo mu sie duchow na cale zycie ! W latach 60-tych wywolywl duchy, jak sie potem wprowadzil mu jakis do domu to nie mogli go wytepic przez wiele tygodni - to bylo potworne.
|
|
|
Cały czas zakrywacie się, że nie bedziecie dwie.. tylko w czworke.. nie ma znaczenia konsekwencje myć bardzo złe! mogłybyście być nawet i w pietnastke, ale jak juz powiedziałam to nie ma różnicy. Wasza ciekawość może naprawde cię źle zakończyć!
|
|
|
A kolerzanki to już nie ?! =D ,,,,,, POZDRAWIAM,,,,,,,,
|
|
|
NAWET SIĘ NIE WAŻCIE WYWOŁYWAĆ DUCHY? SWOICH PROBLEMÓW NIE MACIE CZY CO? JEŚLI CHCECIE MIEĆ DUUUŻE KŁOPOTY TO MOŻECIE SPRÓBOWAĆ ALE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ. poza tym same jesteście duchami więc o co chodzi?
http://rok2012.blog.onet.pl
|
|
|
Wy poprostu nie wiecie jak się to robi i tyle! (sama niewem :P) ale one chcą się chociaż dowiedzieć jak to wygląda! Dajcie im się przekonać jak chcą, to jest w końcu ich wybór.......
|
|
|
Ps. spróbujcie na www.google.com wpisać duch albo sposoby wywoływania duchów czy coś w tym sylu... (ja na waszym miejscu bym nie wywoływała, ale to wasz wybór. A może idźcie do jakiegoś medium albo kogo...to bezpieczniejsze)
|
|
|
No nic może chcą się dostać do programu ndw :D. No cóż jak je zobaczymy w tym programie tzn. że się im udało wywołać te duchy.
Pozatym wywoływnie duchów jest banalnie proste, obawiam się, że można również sprowadzić na siebie demony, ale róbta co chceta. Uczymy się przecież na błędach? Nie?
narka. No i miłego wywoływania :D.
|
|
|
słuchajcie dziewczyny!
Jak wypijecie sobie po flaszce wódki na głowę to duchy same do was przyjdą I najważniejsze, nie będzie problemu żeby je później przegonić (wystarczy kilka tabletek alka-zelcer.
pozdr
spiritus sanctus
|
|
|
My chcemy chociaż sie dowiedzieć jak to sie robi...i tak podejrzewamy że nic by nam z tego nie wyszło...zdajemy sobie zupełnie sprawe z tego jakie mogą być tego konsekfencje jednak chcemy spróbować...Simonus jak uważasz że wyoływanie duchów jest banalnie proste to bądź łaskaw powiedzieć nam jak to sie robi...
|
|
|
wlasnie Wasze domowe sposoby sa najabardziej nie bezpieczne... POszukajcie dokladnych opisow na stronkach poswieconych..bo cio z tego ze wam podam a to bedzie wybrakowane ...
|
|
|
myślisz że nie próbowałyśmy szukałyśmy na wielu stronkach ale na każdej są opisane konsekwencje itp ale na prawie żadnej nie ma niestety sposobów a nam zalezy na tym żeby sie dowiedzieć jakie one są
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |