| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Projekt Camelot - Przygotowania do 2012 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
|
Projekt Camelot otrzymał wstrząsający list od jednego z norweskich polityków mówiący o przygotowaniach do nadchodzącego kataklizmu, który ma zdarzyć się w ciągu najbliższych kilku lat. Jak dodaje informator, wszystko związane jest z nadchodzącym zagrożeniem z kosmosu, którego istnienie ukrywane jest przed światową społecznością. W tym celu buduje się specjalne bazy - “arki przetrwania”.
http://wolne-media.h2.pl/?p=3619
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
To co od lat dzieje się w Norwegii, realizowane jest też z żelazną konsekwencją w Rosji, o czym świadczy budowa największego kompleksu podziemnego na Ziemi za kilkadziesiąt miliardow USD pod górą Jamantau na terenie Baszkortastanu (Baszkirii) w Federacji Rosyjskiej.
Rosyjska elita ma już gigantyczne "refugium" na wypadek wydarzeń 2012.
Polska nie ma, a wstrzymanie budowy metra w Warszawie o podwójnym znaczeniu, także jako ewentualny wielki schron przeciwatomowy, to dodatkowy "gwóżdż do trumny" od lat chronicznie niewydolnych ekonomicznie i tępych, nieświadomych grozy wydarzeń Polaków.
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
To prawda, jak rowniez i to, ze Polacy sa nieswiadomi grozy wydarzen i na takiego typu "nowinki" w wiekszosci reaguja z niedowierzeniem i smiechem.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Jeśli się w końcu pojawi ta dodatkowa planeta uładu Słonecznego to może komuś w końcu łuski z oczu opadną i śmiech umrze mu w gardle.
Bo konsekwencją tego faktu jest mnóstwo rzeczy w Polsce chociażby to że się nic nie buduje bo po co. Jakby coś powstawało to trzeba było by budować więcej aby pokazać że jest się skutecznym. Budrzety gmin są nie realizowane pieniądze gdzieś przepadają. One po prostu idą właśnie na budowę tych wielkich kompleksów schronów. Ale gdzieś komus innemu. Właściwie należy mówić o środkach materialnych bo pieniądz pieniądzowi nie równy. Daje się darowizne na cele charytatywne i od razu od tego ktoś odciaga podatek. Bo panistwo jest najbiedniejsze w całej tej zabawie. Nie powiem że jakieś mało poważne aktoreczki czasami usiłują nas przejąć losem jakiś biednych dzieci w biednych krajach. Tylko te biedne kraje mają najczęściej takie złoża naturalne przez kogoś oczywiście eksploatowaneże że gdyby ten ktoś odpalił od tego 1% ich wartości na te biedne dzieci to te biedne dzieci nie były by już biedne a nasze ciężko odjęte od siebie pieniądzebyły by śmieszną zapomogą. Jak to jest że pańswo nie potrafi na nic wyłożyć pieniędzy a jak Jurek Owsiak wesprze jakąś dziedzinę naszej medycyny to nagle ta staje się lepiej funkcjonującą w Europie czy nawet Świecie[Ziemi].
Ta nimożliwość zrobienia czegokolwiek jest po prostu aktem celowym ale większość rodaków jest zbyt ograniczona aby to pojąć.
Cóż nam pozostanie, modlić się żeby nie było to tak dramatyczne jak sie można spodziewać a przynajmnie niektórzy spodziewają się.
|
|
|
Jakoś to będzie :)
Pożywiom, uwidzim :)
Bóg ma Polskę w swojej opiece :)
Ja te "nowinki" przeczytałem już spory czas temu i przyznam, że na początku wywarło to na mnie spore wrażenie.
Co ma dać publikacja takich informacji?
Dla wszystkich ma starczyć miejsca w takich schronach? Tak w ogóle to nie wiem, czy coś im to da. Nie zapominajcie, że w Norwegii w 2009 r. będą wybory i te "nowinki" mają cel głównie polityczny.
Najwyżej w 2012 roku przejdę w inny wymiar egzystencji - czego mam się obawiać? Byłem już tam.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Właśnie przypomniałem sobie teraz, że już dawno (zanim zacząłem czytać o słynnym 2012) śniło mi się wiele razy (i to nawet przez kilka kolejnych nocy) życie pod ziemią, jak też na orbice. Te sny były jak koszmar - wcale mi się to nie podobało.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Koszmar nie koszmar jakąż frajdę będą mieli ci którzy będą tym zarządać.
Aż się łezka w oku kręci, być panem życia i śmierci jakiejś tam sporej gromady tłuszczy, wypierać im mózgi kazać w imię wyższych celów szorować szczoteczką do zębów latrynki, korytarzyki i wymyślać inne ciekawe zajęcia żeby im się nie nudziło i w głowie nie przewracało.
To jest taki troche niższy poziom zarządzania światem nie kreowania nowych wszechświatów tylko kreowanie nowej rzeczywistości dla garstki wybranych, niech mają niech się cieszą.
|
|
|
Nie ma co się bać !!
Jeżeli mamy dobre serca to przetrwamy.
Gdyby stało się tak ,że ci wszyscy ludzie zginęli by w katastrofie a przetrwali ci szaleni naukowcy to ja zwątpiłabym we wszelkie dobro tego świata.
Po za tym jeżeli miałaby być katastrofa to zginęli by wszyscy bez wyjątku
trzeba rozwijać czakrę serca a przejdziemy do czwartej gęstości.
Ufo czuwa by nam pomóc:) A ich bunkry pójdą się walić:)
z jednej strony dobrze ze Polska jest tak zacofana i nic nie bujduje, kto wie czy rząd Polski w ogole zdaje sobie z tego sprawe.Moze dzięki tej naszej ciemnocie " góra " zlituje się nad nami:p
Słyszałam gdzieś w przepowiedniach , że Polska jako nieliczny kraj ma przetrwac katastrofę.
|
|
|
|||
Wina tuska |
|
W USA tworzone są plany w wyniku których ludność z ameryki łacińskiej prze migruje na tereny dzisiejszych stanów południowych a reszta na północ na tereny Kanady ;(
Dodatkowo mają być tworzone "obozy" przejściowe jako centra socjalizacyjno aklimatyzacyjne ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. Norwegowie nigdy nie wiedzieli na co pieniądze wydawać ;)
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Odnośnie podziemnych kompleksów na całym świecie... najsłynniejszą siecią podziemnych baz, w środowisku badaczy teorii spiskowych, jak również UFO, jest chyba sieć podziemnych baz znajdująca się pod powierzchnią USA. Oto jedna z mapek tego rzekomo olbrzymiego kompleksu wykonana w latach 90 przez jednego z badaczy tematu:
http://img509.imageshack.us/my.php?image=tunnlmapro0.gif
Tutaj adres anglojęzycznej strony na ten temat:
http://www.detailshere.com/tunnels.htm
Są też fotografie rzekomych maszyn używanych do wiercenia podziemnych tuneli, wykorzystujących niewielkie reaktory atomowe i wyposażonych w lasery o wysokiej mocy, topiące skały i pozostawiające ściany idealnie gładkimi. Można też znaleźć co najmniej 2 patenty na tego typu urządzenia w amerykańskim urzędzie patentowym, z dokładnymi parametrami, które są zdumiewające.
Kto zaznajomił się kiedyś z historią niejakiego Phila Schneidera (nie żyjącego już, zresztą nie przypadkowo), ten pewnie wie o czym mowa. Człowiek ten twierdził, że pracował przy konstrukcji wielu podziemnych baz i tuneli (również tuneli naddźwiękowej kolejki próżniowej wspomnianej w relacji z Norwegii, której sieć rozpościera się pod USA i sięga do wielu rejonów świata). Według jego oświadczeń, już w latach 90 istniało w USA kilkadziesiąt tego typu baz (być może nawet ponad 100), a ówczesna technologia pozwalała na konstruowanie ich w tempie kilku rocznie.
Pozdrawiam i zapraszam zainteresowanych do drążenia (tuneli :D) tematu.
Jakby co, to służę pomocą w postaci linków, ale wyłącznie po ang.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
W tym temacie (jak i w wielu innych) polecam książkę pt. "Ręce precz od tej książki" :)
I witam Raptora - jednak jesteś Velociraptor :)
I powiem Ci, że zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć :)
Forum ma jednak pewną przewagę nad nawet bardzo dobrą stroną bez forum.
|
|
|
To czym się obecnie drąży takie tunele to wszyscy mogli sobie zobaczyć 11września. Jest to ta technologia ale cóż ślepym po oczach.
Jak można się było przekonać rewelacyjnie skuteczna.
Tak iż Igorowi może się wydawać że Norwedzy są obrzydliwie bogaci i stać ich na drogie budowle ale to jemu sie tylko tak wydaje.
Tu rzeczywistość jest zupełnie inna niż nam sie wydaje.
Innym problemem jest po co się frustrować zastanawiając się jak jest naprawdę i czy taka ostateczna prawda w ogóle istnieje.
|
|
|
Witaj Wendol. Dzięki za zaproszenie :)
Sporo tematów na tym forum i nie wiem, czy kiedykolwiek się przebiję nawet przez 5% z nich :) Forum ma też to do siebie, że spora część odpowiedzi jest nie na temat :P
Co do sugestii Nicze, jakoby ów technologia stosowana przy ryciu tuneli znalazła swoje zastosowanie przy wyburzaniu WTC... hmm, niedawno usłyszałem o pewnej ciekawej koncepcji jakichś szalonych amerykańskich naukowców (chyba to byli naukowcy), którzy twierdzili, że zniszczenie WTC nosiło znamiona użycia na nim broni energetycznej wchodzącej w skład projektu gwiezdnych wojen, czyli po prostu miotacza cząsteczkowego, czy innej broni wysokoenergetycznej umieszczonej na jednym z satelitów wojskowych. Tym sposobem tłumaczą, dlaczego WTC zmieniło się w kupę proszku (bo w 90% tyle właśnie zostało z budynków), którego ziarenka mają niesłychanie małą średnicę, co niemożliwe jest do osiągnięcia przy użyciu konwencjonalnych materiałów wybuchowych. Do podobnej hipotezy skłania się sławny (bądź niesławny, jak kto woli) John Lear. Wywiad z nim, ten i inne tematy, można znaleźć również na stronie projektu Camelot. Niezwykle interesujące.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Fakt Raptorze, że sporo tu nie na temat, ale to też ma swoje plusy :)
Dużo też tu śmieci i zwałów piachu.
Jesteś nowym i bardzo wartościowym "nabytkiem" - bardzo ciekawie piszesz - zaczynam się tym delektować :)
Najpopularniejsza ze "spiskowych teorii" mówi, że WTC było po pierwsze dobrze ubezpieczone, a po drugie chcieli ukryć jakieś machlojki finansowe. Podobno to było profesjonalne wyburzenie przez firmę znającą się na rzeczy - tak, by nie było dużych zniszczeń w okolicy.
Przyznam, że o tej broni cząsteczkowej pierwszy raz słyszę, chociaż niejaki prof. dr inż. Jan Pająk pisał coś o udziale w tej sprawie UFO, ale on wszędzie UFO widzi :) Może rzeczywiście coś jest na rzeczy z tą bronią energetyczną, ale niekoniecznie UFO za to odpowiada :)
|
|
|
:)
To fakt powszechnie wiadomy, że cały kompleks WTC został ubezpieczony specjalnie przed atakami terrorystycznymi wszelkiego typu na grube miliony, tuż przed wyburzeniem.
Jeśli to było kontrolowane wyburzenie, to na pewno za tym stoi firma Controlled Demolition, która pojawiła się na groud zero zaraz po zamachu i nadzorowała usuwanie gruzu (i usuwanie dowodów), na spółę z FBI. Podobnie zresztą miała ona związek z zamachem w Oklahoma City na budynek federalny. To była podobna ściema do 911, tak samo jak wydarzenia w Waco w Teksasie.
Co do UFO i 911, to żadni obcy nie musieli ingerować bezpośrednio w te wydarzenia, wystarczy, że rząd dysponuje ich technologią używając jej do wykonywania boskiego planu (whatever this shit is).
Niby odbiegamy od tematu, ale to wszystko ma jakiś związek z 2012 i wciąż przyspiesza. Żadna ze stron nie próżnuje.
Jeszcze jedna ciekawa sugestia się pojawiła ze strony Johna Leara, jakoby samoloty użyte do uderzenia w WTC były w rzeczywistości hologramami. Gość przedstawia na to jakieś szczątkowe dowody, mnie to do końca nie przekonuje, ale w obliczu pogłosek jakie się słyszy na temat współczesnych możliwości technologii holograficznej (podobno może ona imitować nie tylko wizję, ale również dźwięk 3D a nawet temperaturę), wcale bym się nie zdziwił gdyby coś takiego miało miejsce. Po prostu nic nie jest w stanie mnie już zdziwić na tym świecie, not a single fucking thing :D
|
|
|
Witaj Raptor'ze na forum !
sloneczne pozdrrr
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
To było zbyt precyzyjnie i zbyt jednostajnie rozpylane żeby w grę wchodziło jakieś zewnętrzne zródło energii z satelity zawieszonego 200 czy500km wyżej. Nie jestem za taką opcja. Natomiast zawsze urzywa sie rzeczy dobrze wypróbowanych, sprawnych, sprawdzonych.
Jeżeli na skromną skalę drąży sie takie skromne tuneliki to czemu nie wypozyczyć jednego czy dwu zabawek do wydrążenia dwu klocków, trzeci klocek podcięty był od dołu.
Projekt przewidujący globalny kataklizm z udziałem Nibiru nie może zakładać bawienia się w udawanie że sie metro buduje w Warszawie.
Mogli by tu do Warszawy wprzyczyć taką zwabawkę a pewnie i gdzie indziej tez by się przydała to w ciągu kilku dni byśmy mieli parę linni metra wydrążone tak jak od Wołomina do Pruszkowa chociażby.
Tylko co byśmy robili przez resztę roku czy pięciolatki.
Dlatego żebyśmy jednak mieli perspektywę mozolnego dźwigania naszego dobrobytu to nam tego nie wypożyczą.
|
|
|
Good point, i z tych samych powodów obstawiam nadal za kontrolowanym wyburzeniem. Tym bardziej, że świadczą o tym inne wizualne fakty, jak np. poziome eksplozje wydobywające się z wnętrza budynku, charakterystyczne tylko dla odrzutu po ładunkach punktowych używanych do podcinania stalowych filarów, jak również stalowe fragmenty wyrzucone na duże odległości, które z olbrzymią siłą wbiły się w okoliczne budynki.
Jeśli chodzi natomiast o precyzję jaką można osiągnąć za pomocą przyrządów celowniczych satelity, nie widzę problemu w trafieniu pinezki z orbity za pomocą lasera; jeśli można ją sfotografować, to równie dobrze można ją z taką samą precyzją i prędkością trafić fotonami. Wszystko zależy od rozdzielczości systemu optycznego. A WTC to nie pinezka :)
Do warszawskiego metra i tak wszyscy się nie zmieszczą, więc równie dobrze może go nie być. Statystycznie nie uratowałoby to życia prawie nikomu, tym bardziej, że trzeba wziąć poprawkę na czas reakcji ludzi na zagrożenie plus dalsze komplikacje w utrzymaniu pod ziemią tak dużej liczby osób bez odpowiedniej infrastruktury podtrzymującej życie :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |