Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne zjawiska
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41

Nie wiem, co to sie dzieje u mnie w domu, ale faktem jest iż na moich oczach same przemieniają się programy w telewizji , nie mówiąc już o innych przypadkach. Nie sądzę by po domu grasował jakiś duch.

napraw sobie pilota

hehehe

No cóż to samo mi przyszło do głowy co andrzejowi. Najpierw może sprawdź czy pilot jest dobry, albo czy telewizor nie szwankuje.

To nie wina pilota, ponieważ leżał on na stole zupełnie odwrócony od telewizora! Skierowany, gdzie indziej!

No to co. Sygnał się odbija od różnych rzeczy i trafia w czujnik tv.

no nie musi to być od razu duch. Czasami czyjaś energia bardzo silnie gromadzi sie w jakims miejscu a pozniej musi sie jakos rozladowac. Telewizor jest to sprzet elektroniczny wiec moze ciagnie swoj do swego... a moze slyszales o telekinezie? sprawdz, moze sam jestes przyczyna swoich obaw ;)

Bez przesady ludziki. Nie tłumaczcie od razu wszystkiego niewytłumaczalnym. Po prostu tv lub pilot się zdupcył. Złośliwość rzeczy martwych.

Kolo pilot do dupy!!!! U mnie TV sie sam wyłancza!!!!!!!!!:):):)

a moze sasiad tez ma pilota do tv :) !!!! ( i ma taki sama tv :) )

procesor w telewizorze padł, ja też tak miałem , ale naprawili, jakieś 200 zł to kosztuje...

Awaria sprzetu no 100% tez mi sie tak robilo:)

Tylko raz mi się tak zdarzyło- to z tymi programami, mój telewizor i pilot działają bez zarzutu.

prosze was to byc temat dziwne zjawiska a nie <<musze kupić nowy tv >>> pozdrowienia

u mnie w szkole jesteśmy swiadkami obecności ufo. ale tylko na matematyce !!! (nauczycielka) :P

A ja w domu- mój brat, który w jakiś straaaaaaaaaasznie paranormalny sposób sprawia, ze moja kasa ze skarbonki znika...Kurczę, co za przypadek! To chyba jednak duch:)

A ja ci wierze , to nie duchy cie atakuja.niestety nie moge napisac nic wiecej ja tez wiele doswiadczylam i wierz mi to nie duchy moga byc przyczyna tylko cos innego.u mnie np. wiele rzeczy dzieje sie jak normalnie wszyscy uwazaja za nienormalne. w nocy nie moge sypiac bo cos mnie dusi cos porusza moimi meblami firanka, dzwiami od szyafy . ale rzeczy niektore dzieja sie w dzien gdzie w sumie duchy nie maja racji bytu. dlatego ci wierze.

MOnix czemu mu nie chcesz powiedzieć jak to przyczyna. Pewnie jak Ty tak i on bawił się "lustrami" i pewnie w nieświadomy sposób... A jeśli nadal nie chcesz mu powiedzieć o co chodzi to przynajmnie podaj mu sposób jak to od siebie "odpędzić". I mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie MOnix co Tobie chodzi po pokoju może to samo co mi ;)

to nie jest śmieszne, ja wierze w zjawiska pananormalne i radze Tobie tez uwierzyć :-P

do "ktos" jesli twoj post jest do mnie to ja tez w to wierze tylko z "humorem" i wiem ze to nie jest smieszne [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.