| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne zjawiska | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
|
Nie wiem, co to sie dzieje u mnie w domu, ale faktem jest iż na moich oczach same przemieniają się programy w telewizji , nie mówiąc już o innych przypadkach. Nie sądzę by po domu grasował jakiś duch.
|
|
|
No cóż to samo mi przyszło do głowy co andrzejowi. Najpierw może sprawdź czy pilot jest dobry, albo czy telewizor nie szwankuje.
|
|
|
To nie wina pilota, ponieważ leżał on na stole zupełnie odwrócony od telewizora! Skierowany, gdzie indziej!
|
|
|
No to co. Sygnał się odbija od różnych rzeczy i trafia w czujnik tv.
|
|
|
no nie musi to być od razu duch. Czasami czyjaś energia bardzo silnie gromadzi sie w jakims miejscu a pozniej musi sie jakos rozladowac. Telewizor jest to sprzet elektroniczny wiec moze ciagnie swoj do swego... a moze slyszales o telekinezie? sprawdz, moze sam jestes przyczyna swoich obaw ;)
|
|
|
Bez przesady ludziki. Nie tłumaczcie od razu wszystkiego niewytłumaczalnym. Po prostu tv lub pilot się zdupcył. Złośliwość rzeczy martwych.
|
|
|
Kolo pilot do dupy!!!! U mnie TV sie sam wyłancza!!!!!!!!!:):):)
|
|
|
a moze sasiad tez ma pilota do tv :) !!!! ( i ma taki sama tv :) )
|
|
|
procesor w telewizorze padł, ja też tak miałem , ale naprawili, jakieś 200 zł to kosztuje...
|
|
|
Tylko raz mi się tak zdarzyło- to z tymi programami, mój telewizor i pilot działają bez zarzutu.
|
|
|
prosze was to byc temat dziwne zjawiska a nie <<musze kupić nowy tv >>> pozdrowienia
|
|
|
u mnie w szkole jesteśmy swiadkami obecności ufo. ale tylko na matematyce !!!
(nauczycielka) :P
|
|
|
A ja w domu- mój brat, który w jakiś straaaaaaaaaasznie paranormalny sposób sprawia, ze moja kasa ze skarbonki znika...Kurczę, co za przypadek! To chyba jednak duch:)
|
|
|
A ja ci wierze , to nie duchy cie atakuja.niestety nie moge napisac nic wiecej ja tez wiele doswiadczylam i wierz mi to nie duchy moga byc przyczyna tylko cos innego.u mnie np. wiele rzeczy dzieje sie jak normalnie wszyscy uwazaja za nienormalne. w nocy nie moge sypiac bo cos mnie dusi cos porusza moimi meblami firanka, dzwiami od szyafy . ale rzeczy niektore dzieja sie w dzien gdzie w sumie duchy nie maja racji bytu. dlatego ci wierze.
|
|
|
MOnix czemu mu nie chcesz powiedzieć jak to przyczyna. Pewnie jak Ty tak i on bawił się "lustrami" i pewnie w nieświadomy sposób...
A jeśli nadal nie chcesz mu powiedzieć o co chodzi to przynajmnie podaj mu sposób jak to od siebie "odpędzić".
I mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie MOnix co Tobie chodzi po pokoju może to samo co mi ;)
|
|
|
to nie jest śmieszne, ja wierze w zjawiska pananormalne i radze Tobie tez uwierzyć :-P
|
|
|
do "ktos" jesli twoj post jest do mnie to ja tez w to wierze tylko z "humorem" i wiem ze to nie jest smieszne
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |