Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
WrozkaSandra ODPOWIEM NA WSZYSTKO!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Witam, mam na imię Sandra i jestem wróżka, nie jestem żadną oszustką jak kazdy myśli... Odpowiem na każde wasze pytanie. Robie to bezcelowo, bez żadnej opłaty :) Nie oczekuje nic w zamian, lubię pomagac ludziom... Przyszłośc widze w kartach tarota oraz zwykłym pasjansie. Pytajcie o wszystko.

Witam :) mam pytanko:) czy uda mi sie z Przemkiem, chłopakiem, z którym od dawna flirtuje :) czy wyjdzie nam? On jest naprawede czuły i wogóle, jeden z najlepszych chłopaków jakich znam :) czy wyjdzie spotkanie, i czy uda nam sie razem :) prosze Cię odpowiedz :)

Przeznaczenie jest jedno, ale sposobów jego realizacji wiele.

WrozkaSandra Sindy2410 11 minut temu Droga Sindy2410! XVII Gwiazda - ta karta mówi, że jest nadzieja, inspiracja, zdrowie oraz bezinteresowne branie i dawanie miłości :) ten zwiazek moze sie udac... Spotkanie z pewnością bedzie wspaniałe. Trzymam za Ciebie kciuki :)

No mam taka nadzieje :):) Dziekuje :) Jutro dam znać jak było na spotkaniu i czy wogóle sie odbędzie :)

Witam! Moje pytanie może jest banalne, ale chciałbym się dowiedzieć kiedy poznam tą jedyną kobietę, i czy poznam ją w Polsce, czy w Irlandii gdzie obecnie przebywam?

WrozkaSandra barti81 Wczoraj o 23:37 Witaj! Tą swoją jedna jedyna kobiete poznasz w Polsce, w przeciągu tego roku :) nie zmarnuj szansy, bo może nadarzyc się już niedługo :)

Droga wróżko dlaczego każdy myśli że jesteś oszustką?;) I jaką przyszłość widzisz, bo wydaje mi się że jest ich wiele. Czy taka pomoc którą proponujesz nie bywa czasem niedźwiedzią przysługą dla kogoś dla kogo automatycznie stajesz się autorytetem tylko dlatego że przedstawiasz się jako wróżka? Wskazując drogę stajesz się kimś w rodzaju nauczyciela. Ukierunkowujesz daną osobę na coś co było zawarte w pytaniu, które wcale nie musiało być przemyślane... A co za tym idzie, odpowiedź na takie niewłaściwie zadane pytanie może wyrządzić więcej szkody niż pożytku. Powiedz, dlaczego ludzie mieli by Ci uwierzyć?

Jasne że to oszustka! Zadzwonił do mnie chłopak, z którym miałam sie spotkac, i mówi do mnie, ze jutro prawdo podobnie nie przyjedzie :/ hehe ciekawe skad to wyczytałas :/ i zmien nicka, bo masz tak samo na imie jak ja :/

Lepszy jest Igor :/

Nie bądżcie tacy krwiożerczy dla Boga Ducha Winnej Sandry... A może Sandra jest transdententalnym supermedium?

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

Heh...Sindy , Sindy...:) Masz tysiąc myśli na minute, hormony w tobie szaleją, zacznij uprawiać jakiś sport na rozładowanie napięcia ;) ochłoniesz a chłopak się pojawi, cierpliwosci ;)))

Nie o to chodzi... Ale widac że to oszustka. Tak kazdy moze powiedziec, ze związek sie uda ja oczekiwałam konkretnej odpowiedzi :/, a po za tym spotkanie nie wiadomo czy sie uda, bo on nie przyjedzie :/

Reptoid:
A może Sandra jest transdententalnym supermedium?
Któż to wie...w końcu wszyscy tu chyba wyznajemy tezę że przybywa przebudzonych :)

Sam jestem extrasensem.Wyczuwam Sandrę na wielką odległość.To autentyczne medium...

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

Witam.Mamy z mężem problem z powiększeniem naszej rodziny,chciałabym wiedzieć czy i jak tak to kiedy nam się to uda.Pozdrawiam.

Witam ponownie :) Po pierwsze nie jestem żadną oszustką, co Sindy2410 mi zarzuca. Sindy czy ja powiedziałam ze dziś sie spotkacie? :):)a po za tym wiele osób ma to imię, cieszę się, że jesteś posiadaczka tego imienia :) osoby te są na ogół bardzo żywiołowe i mają ,,charakterek" :) Rosomak - nie jest to nieźwiedzia przysługa, poprostu, uwazam że trzeba cos dobrego robić, a ja tak dokładnie pomagam ludziom dążyc do tego by coś dobrego stało sie w ich zyciu, nigdy co do daty nie powiem co i jak. Nakierowuje ludzi do podjęcia słusznych decyzji :) PS prosze nie zadawć pytań na forum piszcie na moją pocztę WrozkaSandra@interia.pl :):) i nie odpowiadam też już na forum bo widze, że robi się śmietnik. Piszcie na poczte :)

odpowiem tylko na pytanie Dagny na tym forum, resztę proszę o wysyłanie swoich pytań, na poczte WrozkaSandra@interia.pl Dagna, a byliście u lekarza by sprawdzic waszą płodność? Radziłabym jak najprędzej się wybrać to rozwiąże wasze wątpliwości :)

Czy Jarek 22-12-1967 powróci do Ewy 11-04-1974,i dalej będą się kochać i być szczęśliwi z dziećmi w rodzinie.

Kiedy mi się dowiem co ze mną i Jarkiem......

czy uda mi się wyjść z długów?

gosiek
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.