Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PARAPSYCHOLOGIA, EZOTERYKA ,WRÓŻENIE Z KART.........
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67

Witam was! Zajmuje sie wrozeniem z kart,ezoteryką i parapsychologią...... czy ktos jest tu o podobnych zainteresowaniach:) Jak ktos jest chętny to zapraszam na FORUM EZOTERYCZNE http://wrozby.mojeforum.net/index.php Natomiast to moj profil w necie http://pl.netlog.com/Beatrycze80 Mam tez wiele blogów i stronek tematycznych:) zapraszam

Beatrycze80

Witaj Beatrycze :) rok temu zaczęłam wróżyć z kart ale nie jestem pewna czy mi to dobrze wychodzi,chętnie posłucham rad koleżaniki :)

Dobrze widzi się tylko sercem,najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.

czesc!!! Ja tez jestem zainteresowana a przewaznie z czego sie uczylyscie. Chcialabym zakupic pare ksiazek jak bede w Polsce do nauki i chetnie skorzytam z wszelkiego rodzaju rad:)

beatrycze naprawdę gorąco Cię tu witam, cieszę się że zdecydowałaś się jednak przyjść na to forum bo warto. Tutaj będzie Ci lepiej wróżyć niż na kafeterii. A to forum w pewnym sensie było kiedyś takie jak kafeteria.

Może mi powróżycie?

moze ktoras z was tak z dobrego serca powrozylaby mi na zycie uczuciowe i zawodowe tak ogolnie? kiedy bede chociaz w jednej sferze szczesliwa?

Beatrycze wróży na kafeterii, może uda się ją namówić by tutaj również wróżyła, :-P

Beatrycze daj się namówić.

iwo32:
Beatrycze daj się namówić.
Witam was:)

Beatrycze80

chętnie powroze jednej osobie:) Tutaj:)

Beatrycze80

czy ktoś może mi powróżyć czy chłopak z którym się rozstalam wróci do mnie

bardzo mi na nim zależy i chciałabym wiedzieć czy warto walczyć o to uczucie

benianowak:
czy ktoś może mi powróżyć czy chłopak z którym się rozstalam wróci do mnie
Witaj żeby ci powrożyć musisz mi troszke przybliżyć sytacje:)

Beatrycze80

Beatrycze80:
żeby ci powrożyć musisz mi troszke przybliżyć sytacje:)
on się ze mną rozstał bo nie wie czy kidykolwiek zdecyduje sie na małżeństwo i zamieszkanie ze mna a wie że ja czekam. Powiedział że nie chce mi zmarnować życia. Ja czuję że on mnie kocha jeszcze ale nie wiem co robić żeby wrócił. On jest bardzo uparty.Moja data urodzin 01.07.1981 a jego 31.05.1979. Nie wiem czy warto czekać i walczyć o niego.pozdrawiam

Chłopak chce się "wyszumieć" - normalne :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Chłopak chce się "wyszumieć" - normalne :) ale on sie juz powinien wyszumieć dawno wkońcu facet za rok bedzie miał 30 a poza tym sam mówił że będę kiedyś jego żoną. Ale cóż faceci tylko obiecuja i chyba nigdy nie dorosną:)

Bardzo prosze czy ktoś może mi powróżyć. Jestem bezradna i załamana i nie mam juz sił. Mój mąż ma kochankę. Moje pytanie do kart to czy on zechce zostac z mną i ratować nasze małżeństwo. Czy będzie rozwód? Kiedy on wreszcie podejmie ostateczna decyzję? Jest możliwośc ustalenia jakiejś konkrednej daty lub może miesiąc, rok? Również chciałabym wiedzieć ile będę mieć z mężem dzieci? POZDRAWIAM

benianowak:
Beatrycze80: żeby ci powrożyć musisz mi troszke przybliżyć sytacje:)on się ze mną rozstał bo nie wie czy kidykolwiek zdecyduje sie na małżeństwo i zamieszkanie ze mna a wie że ja czekam. Powiedział że nie chce mi zmarnować życia. Ja czuję że on mnie kocha jeszcze ale nie wiem co robić żeby wrócił. On jest bardzo uparty.Moja data urodzin 01.07.1981 a jego 31.05.1979. Nie wiem czy warto czekać i walczyć o niego.pozdrawiam
Witaj On darzy cie uczuciem ale boi sie odpowiedzialności ,pewne rzeczy go przerażają ,po zatym on nie jest pewny twoich uczuć.ma trudny charakter,jak już sobie cos postanowi to musi tak być nawet jak w trakcie zmieni zdanie .....zadaj mi to pytanie za jakis czas np. za 2 tygodnie ponieważ na dzien dzisejszy karty nie pokazaly czy macie szanse jeszcze na bycie razem. pozdrawiam

Beatrycze80

wendol:
Chłopak chce się "wyszumieć" - normalne :)
wyszumieć to może nie ale przeraża go ta odpowiedzialność ktora wiąże się z ślubem

Beatrycze80

ja11111:
Bardzo prosze czy ktoś może mi powróżyć.Jestem bezradna i załamana i nie mam juz sił. Mój mąż ma kochankę. Moje pytanie do kart to czy on zechce zostac z mną i ratować nasze małżeństwo. Czy będzie rozwód? Kiedy on wreszcie podejmie ostateczna decyzję? Jest możliwośc ustalenia jakiejś konkrednej daty lub może miesiąc, rok? Również chciałabym wiedzieć ile będę mieć z mężem dzieci?POZDRAWIAM
na dzień dzisiejszy karty pokazały pani meża na rozdrożu .Sam nie wie czego chce....ma dosyć monotoni i tego ze życie rodzonne jest takie przewidywalne,pozatym on zawsze czul się pewnie przy pani.I chyba czas to zmienić ,nie sugeruje że ma pani sobie znaleźć kochanka ,bo takich rzeczy nie popieram tylko by pani zaczeła robić coś dla siebie znalazła sobie jakies cele ,zadbała o siebie i przede wszystkim zaczeła cieszyć się życiem a pani mąż też zauważy przemiane wtedy są szanse na to że wasz związek odrzyje na nowo,ponieważ nie jest pani obojetna dla męża. Pozdrawiam

Beatrycze80
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.