| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Widzialem Ufo i je nagralem | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
Widzialem Ufo i je nagralem co dalej?TVN Strefa 11 juz gadalem moze bedzie.Wazne chce zarobic
|
|
|
To, że chcesz zarowbić stawia cię w szeregu z oszustami, którzy fabrykowali filmy by se też zarobić. Bez obrazy.
|
|
|
Możesz gdzies udostępnic ten filmik? Jakies ftp, serwer? Napewno kilka osób z forum z chęcią by go obejzało....
|
|
|
Wiem ze moge byc brany za oszusta , nagranie jest na malej kasetce video z kamery.Bylo to niedawno Warszawa.Udostepnilbym moze kawalek - zajawka ale nie wiem gdzie.
|
|
|
pewnie bujasz.... bo ja bym odrazu zabral i zrobil kopie ... nastepnie do netu i podawal dalej ...
|
|
|
Człowieku ty to nagraj na dvd zrób zdjęcia i opublikuj na swojej stronie(zdjęcia sie robi klawiszem "Print Scrn")możesz jechać do mediów oni sie tym zainteresują.
PS:Wierzę Ci ,też chciałabym zobaczyć UFO.Napisz do mnie
|
|
|
ok rozmawialem dzis z kolega obiecal mi pomoc z zgraniem tego na format nadajacy sie do publikacji w net .zaraz po tym jak to zrobie opublikuje material i poinformuje zainteresowanych.Moze Wy pomozecie mi ocenic co tak naprawde widzialem.
ps:Do Pawel jezeli nie potrafisz z szacunkiemm odnosic sie do rodzicielki innej osoby to nie zazdroszcze Twojej mamie.
|
|
|
hmm tomi .. jezeli widziales ufo to raczej spodziewaj sie najgorszego jak sie rzad jakis dowie ... beda zatajac to wszystko... (raczej) chociarz nie wiem jak to polski rzad ale wiem z usa i rosja by zataily na 100%... jak bedziesz mial to to daj link musze to widziec ...
jeszcze jedno z jakiej odleglosic to nagrywales?
Ps:jezeli to prawda to masz szczescie ze cie nie porwali.... :)
|
|
|
o jezu ludzie no co wy wy tak na powaznie czy dla zgrywu .jasne rzad wszystko zatuszuje pozamykajcie krany w domach bo tamtedy wysylaja aquafony i was podsluchuja a i dziurka od wanny wlezie FBI uwago trzeba zatykac wanne na noc .a teraz bardziej drastycznie ten co widzial /ufo dwie mozliwosci albo robi was w balona albo naprawde cos widzial/ tylko teraz pod punkt (a) do drugiej mozliwosci /czy wie co widzial /mogl miec zwidy mogl byc zatruty a mogl widziec zwykly obiekt ziemski np wojskowy o ktorym nie ma pojecia /a skoro twierdzi na full beton ze to ufo hmm to musi byc napewno profeserem astrofizyki i specjalista do spraw budowy wszelkich typow urzadzen latajacych i ich zachowaniu sie w przestrzeni /oraz nie wspominajac ze musi byc wspanialem szpiegiem ze wie o wszystkim co zostalo na ziemi zbudowane w ostatnich 50 latach zeby nie pomylic ufo z czyms ziemskiego pochodzenia /reasumujac zastanowcie sie nad tym przeciez potraficje logicznie myslec /
|
|
|
Jak widział ufo to widział ufo. ufo to niezident. obiekt lat. Mógł to być balon z helem który wypadł dziecku z ręki. On nie wiedział co to jest i to juz jest ufo - niezident. obiekt. Potrafisz logicznie myśleć ?
|
|
|
ehh jak widzial balon to to jest z identifikowany obiekt chyba ze ktos ne potrafi odroznic co jest z identifikowane a co nie ale jasne ok masz racje najlepiej cos zobaczyc i od razu krzyczec ufo bo co by innego nie mowie tu do zadnego forumowicza ale wez pod uwage ze wielu tak krzyczy i robi zamieszanie a potem okazuje sie ze to balon i dlatego 98% to same bzdury a 2% to moze byc ufo/najpier to co sie widzialo trzeba wytlumaczyc sobie na etapie czegos zwyklego a potem ze to ufo i wtedy to jest w miare wiarygodne
|
|
|
Przeczytaj jeszcze raz to co napisał Winter i jeśli trochę masz inteligencji ,to pomyśl-to nie boli.
|
|
|
dobra ok nie bedziemy sie szamotac o to. niech wam bedzie, nie jest moim celem podnosic wam tu cisnienia na tym forum
ale pomyslcie a zwlaszcza ty duchu logicznie ufo to cos co nie jest z identyfikowane tak? wiec skoro tak to wypowiedz naszego furumowicza powinna wygladac tak:
''widzialem cos czego ja nie moge z identyfikowac'' , bo to co on widzial moze byc rowno dobrze z identyfikowane przez 1000 innych osob i byc czyms zwyklym wiec dlaczego stwierdzil ze to od razu ufo tylko dlatego ze on nie wie co widzial ? aha chyba ze tak wiec to bylo ufo ok
|
|
|
ludzie! po co ta dyskusja? to trzeba zobaczyć, a potem komentować. nie odwrotnie.
|
|
|
No tak ,chyba ustaliliśmy co to UFO. Wiem o czym myślisz i masz swe racje,jeśli to coś teraz jest zwane [UFO] to jeśli po obejżeniu materiału nadal nie będzie wiadomo co to było widziane ,to nadal będzie spełniało zasady przy samym nazewnictwie ,jeśli natomiast ktoś to racjonalnie wytłumaczy i przekona oponentów-czym owo [COŚ] było to wówczas może się sytuacja zmienić ,może to było coś znanego a może to było to co ma cechy spełniające- nadal samo nazewnictwo o którym mówimy.pozdrówka -cze.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |