| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| anunaki | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
|
Anunaki - w starożytnej bliskowschodniej mitologii pierwotne bóstwa związane z podziemiami
|
|
|
Nie wiedziałem co to ananaki,-pomyślałem że to żart,przyznaję się bez bicia -sorki.cze.
|
|
|
Spoks, ja też nie. ;-)))) Miałem pod ręką wyszukiwarkę.....
[%sig%]
|
|
|
a podobno Nibiru zbliza sie do ziemii ;), raz jakis niby termin byl podawany ale to byla sciema, lecz teraz sa fajne zdjecia z SOHO z 23.06 szczegolnie takie jedno gdzie cos sie spieprzylo i nalozyly sie dwa zdjecia z dwoch roznych stron satelity :) i na tym jednym widac w podczerwieni obiekt znacznie wiekszy od slonca (jest blizej) i po tym zdjeciu podali w oficjalnym komunikacie ze SOHO zostanie wylaczony na 6 tygodni hehe
|
|
|
Anunnaki -" Ci których Anu przysłał na ziemię". Anu ył władcą planety Nibiru , a przysłał ich tu po surowiec - złoto. Wszystkie Ufo , które widzisz to są pojazdy anunnaki - bogów. Są bezpłciowi , mają duże czaszki i mają oczy bogów. Duże , ciemne , bez brwi. Skóra jest szara , pokryta sporą ilością włosów ,ale b. cienkich. To oni stworzyli rasę ludzką , pierwsza seria nosiła imię ADAPA, wileu kulturach są czczeni. Nazywa ich się Bogami. Nie dziwne , są nimi , to geniusze.
|
|
|
Czyli mamy rozumieć,że ufoki to bogowie(czyt.geniusze),którzy przylecieli na ziemię po złoto, bo wysłał ich bóg Anu,jakby tego było mało to właśnie oni stworzyli ludzi...Nie wiem co o tym myśleć =] W obliczu tych faktów wiara ludzi może być wystawiona na próbę :)
|
|
|
tak :)
a jezeli chciała byś dowiedzieć się wiecej na ten temat to był on już poruszany na tym forum :)
|
|
|
Grasica: Proponuję przejrzeć pozycję "Bogowie nowego tysiąclecia" Alana F. Alforda....
|
|
|
Zapoznajcie się z:
THE BIGGEST SECRET, David Icke
seria Kroniki Ziemi, Zecharia Sitchin
hmm...
sss...
|
|
|
Grasico. Jako wierny swoim ideom człowiek radzę Ci: nie zaczynaj tematu Bogów. Bo pojawią się tutaj takie brednie, że do dzisiaj w swojej pysze zaśmiewam się z nich. I płaczę nad nimi...
Naomiast rzekoma planeta Nibiru :D :D :D Winter piszesz tak wspaniałe rzeczy że można Cię uznac za specjalistę niemal... czemu tego nie robię? Bo nie posiadasz elementarnej wiedzy. A skoro elementarnej wiedzy nie posiadasz to nijak żadnej innej też nie posiadasz. Jesli nie masz podstaw to o czym chcesz dyskutować? Nie mówię już o totalnym braku dowodów Twojej strony... ja juz mówię o skończonej głupocie... Już podaję dowód:
Piszesz że Planeta Nibiru jest większa od Słońca:
Jeśli byłaby większa jej przyciąganie dawno zostałoby odkryte
Nie jest możliwe aby takiej planety nie zobaczyć, chyba że jest obecnie w innej galaktyce... A skoro jest to nijak szybko do nas nie doleci. Daję jej na to jakieś 10 do potęgi stumiliardowej lat świetlnych czasu...
Ale nawet jeśli to byłaby cała prawda < a chyba już sam widzisz całkowite i bezsprzeczne sprzeczności > to jeszcze jeden fakt jest totalnie idiotyczny. I nawet ja z moją jakże niewielką wiedzą astronomiczną wiem że jeśli JAKAOLWIEK PLANETA BYŁABY WIĘKSZA OD SŁOŃCA TO SAMA BYŁABY GWIAZDĄ... Bo gwaizdy są po prostu przerośniętymi planetami... Jowisz był podobno wg astronomów taką nieudaną gwiazdą... Nasze Słońce jest stosunkowo małe jak na gwiazdę, ale planeta wielkości Słońca < tym bardziej większa! > po prostu istnieć nie może. Za duże pola i oddziaływania rozsadziłyby ją od środka i spowodowały powstanie nowej gwiazdy...
Pozdrowienia :) Trzymajcie się cieplutko i nie wierzcie w brednie jakkolwiek byłyby ładne :D :D :D :) :) :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Ja napisałem , że NIbiru jest większa od słońca ? Brat , dostałeś udaru.
|
|
|
Och!!! Wybacz winter - zwracam Ci honor powiedział to Slawas :) Ale najwyraźniej mu przytakujesz??? :) :) :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cielputko :D :D :D
|
|
|
Jest cos czego nie napisał Sitchin i Alford, ja wiem co to anunaki... to winter z rodziną...:) taki geniusz samozwaniec, kuleczka w bumbulatorze, przyleciał z kosmosu , jego planety juz nie ma, bo ja rozwalił...i uważa sie za boga, jest bezpłciowy, z duzą czaszka i małym mózgiem, szary jakiś, i przez swoje krzyki chce sie ujawnic swiatu ale... nikt w niego nie wierzy...
mysle, że moja wypowiedź jest na miejscu, patrząc po wypowiedziach innych...
[%sig%]
|
|
|
Jak miło ; ). Wiesz , twoje ataki wzbudzają na mojej twarzy ironiczny uśmieszek i coś w rodzaju litości , ale nie złośliwej, takiego małego pożałowania, jak dziewczynka próbuje dokuczyć bogowi. hehe , sympatyczne ! : )
NIe przytakuje nikomu , Brat. Zagadzam się z tobą w kwestii co do wielkości NIbiru.
|
|
|
WOW!!! Winter - toż to superowe spostrzerzenie :D Ale jedna sprawa jeszcze: jak obiekt jakiejkoliek wielkości mógł zostać niezauwazony? Równie dobrze planetą Nibiru może być asteroid... zresztą - ja w żadne Nibir nie wierzę...
Pozdrowienia :) Trzymajcie się cieplutko i nie grzeszcie pychą < Winterrrrrrrrrr!!! >
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |