Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dieta i odchudzanie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 59

czy komus z was udało sie schudnąc w szybkim tepie???i czy ktoś zna sekrety odchudzania???

Agusia1

Ja od dziecka nie jem słodyczy (mimo, że dorośli mi proponowali) i nie mam takich problemów. Kobiety mają większe trudności z rezygnacją ze słodyczy.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja niejem słodyczy a mimo to jak sie zdenerwóje siegam po jedzenie!!!!szukam kogoś kto pooze mi nad tym zapanowac???

Agusia1

agusia ja znam, ale Ci ich nie polecam. Najlepiej powoli i systematycznie sie do tego zabrac. Ja przez takie szybkie odchudzanie zrzuciłam 15 kg w ciagu 1,5 miesiaca ale nabawiłam sie anemii wiec zdecydowanie odradzam. Poza tym efekty nie sa trwałe. Pozdrawiam

Dzieki Katarzyno ale powiedz jadłaś wogóle przez miesiąc???ja naprawde mam doła i niewiem jak zrzucic te kilogramy okropne??

Agusia1

Hy chyba jestem jedna z rekordzistek w dietach ale na serio najlepiej jest wybrac sport. Ja np lubie plywanie co 2 dzien minimum 45 minut i nie szybkie tylko na spalanie powoli. Biegi sa dobre polecam wszytko rano i naprawde trzeba miec silna wole i sytematycznosc tez jest bardzo wazna. Nie polecam sie glodzic juz to przeszlam a takze bulimie mala nic to nie daje tylko kupe nerwow. Polskie jedzenie jest bardzo dobre i eco, mozna w Polsce jesc super zdrowo a Polskie dziewczyny sa mega zgrabne i ladne. Pozatym czesto chodzi o psychike lepiej najpierw przeanalizowac co z nami jest nie tak.

agusia1:
jak sie zdenerwóje siegam po jedzenie!!!!
Czasem sięgnij po słownik ortograficzny :) A właśnie - znajdź sobie inny sposób rozładowywania stresu. Yohanna dobrze radzi - sport jest bardzo dobry - jednocześnie spalisz tłuszcz i poprawisz swoje samopoczucie (podczas wysiłku fizycznego wydzielają się endorfiny). Sport pomoże Ci przełamać błędne koło w jakie wpadłaś, ten niezdrowy mechanizm psychiczny - pozbędziesz się zbędnych kilogramów i nie będziesz się stresowała. Wiosna idzie, więc będziesz miała okazję do ruchu na świeżym powietrzu. Ja polecam biegi, machanie mieczem samurajskim i strzelanie z wiatrówki i ASG :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Do tego trzeba dorosnac i samemu znalesc dlaczego jemy ja jak mam stres to wpadam do kuchni i ja nawet nie wiem ze jem. Mozesz tak caly zycie przezyc ale trzeba znalesc rozwiazanie na zapychanie. Polecam shivananda joga centrum w Krakowie fajna kobieta. I pomaga. Trzeba sie nauczyc co to znaczy jedznie i po co jest a nie tylko jesc. A plywanie jest piekne!!!!

wendol:
Yohanna dobrze radzi - sport jest bardzo dobry - jednocześnie spalisz tłuszcz i poprawisz swoje samopoczucie (podczas wysiłku fizycznego wydzielają się endorfiny). Sport pomoże Ci przełamać błędne koło w jakie wpadłaś, ten niezdrowy mechanizm psychiczny - pozbędziesz się zbędnych kilogramów i nie będziesz się stresowała.
Wendol z całym szacunkiem, ale co Ty możesz wiedziec na ten temat? Yohanna owszem ma racje, ale wątpie by Agusi chodziło o takie porady...to może wyczytac w każdej gazecie. Sport, dieta pomoże Ci pozbyc sie zbednych kilo. Tutaj bardziej chodzi o to by jej dac mobilizacje do tego bądz uswiadomic ze powinna akceptowac siebie taka jak jest.
wendol:
machanie mieczem samurajskim i strzelanie z wiatrówki i ASG :)
Wujek dobra rada :)

Agusia nie jadłam, zaczęło sie od lekkiej bulimii która skończyła sie niejedzeniem. A pózniej było cieżko w ogóle włożyc cos do ust, nie polecam o nie jest metoda.

Ja mysle ze Polskie dziewczyny naprawde przesadzaja. Naprawde angielki sa masywne i sie nie przejmuja tyle grubasek w zyciu nie widzalam. A wiecie ze oni nawet ziemniaki pure kupuja zamrozone! i mokrofalowka i redy meal ! najwiekszy zysk sklepy maja na tym syfie. A ja ostatnio poszlam i juz bylo po markecie i handlowcy jarzyny i warzywa na ulicy do smieci zostwaili i je wzielam i nic zlego z nimi nie bylo wszystko swieze. w Glowie sie nie miesci!!! brrrrr....

yohanna22:
Ja mysle ze Polskie dziewczyny naprawde przesadzaja.
Zgadzam sie z Toba, ale dopóki media nie przestana pokazywac anorektyczek jako ideału piękna a w sklepach najlepsze ciuszki nie beda w rozmiarze 36 i 38, to beda przesadzac. Przerażające jest to że dziewczyny juz w bardzo młodym wieku zaczynają sie odchudzac nie myśląc o konsekwencjach.

wiesz zawsze bylam duza nie gruba duza mam 170 cm wzrostu i mocna budowe ciala. W Polsce mialam zawsze problem z kupieniem ciuchow wiesz gdzie najlepsze ciuchy kupilam w ciuchlandzie!!! serio tanie i rozmiarowo dobre.Tutaj masz dzialy dla malych gdzie sie moga ubrac dziewczyny niskie i chudziutkie rozmiar 34-36 i masz tez dzial dla duzych i dla wysokich a w polsce musisz sobie doszyc spodni jak masz 180 cm wzrostu. Wogole musisz byc 165 max i 40 kg i napewno kupisz cos. Media sie nie zmienia. Mysle ze ludzie w koncu powoli beda spragnieni piekna ktorym jest NATURALNOSC.

yohanna22:
Wogole musisz byc 165 max i 40 kg i napewno kupisz cos.
Bóg nie był dla mnie taki łaskawy ;) tez nie jestem niska bo mam 170 z hakiem i patykiem nie jestem. Generalnie nie mam problemu z ciuchami, ale ostatnio dobija mnie kupienie sobie spodni, gdzie nie zajde tam biodrówki. To chyba faceci wymyślają by móc patrzec jak przy każdym zgieciu sie widac pół tyłka. A ciuchy w ciucholandzie owszem, duży wybór i pewnośc ze nie zobaczysz kogoś w tym samym. A z zakupów w Polsce juz dawno zrezygnowałam, czasami cos sie znajdzie ale wole skoczyc do Brelina i tam poszperac.

masz ten luksus masz pieniadze, a co z tymi bez ? ja nigdy nie mialam kasy w PL wiec tylko ciuchlandy. Dobrze wspominam bo cala paczka spotykalismy sie o 9 rano bo byla dostawa :) i nikt nie mial gaci jak ja :) ahhh :) te CIUCHOLCE mowilismy Chanel ma dostawe itp. Bylo cos tworczego w tym :)

http://www.nautilus.org.pl/images/Image1_1305.jpg Obżarstwo nas zabija?!

Yohanna nawet Ci ktorzy nie maja sa w stanie kupic sobie cos w Niemczech. Wbrew pozorom wcale nie jest drogo, a wyprzedaże wygladaja zupełnie inaczej tam niż w Polsce.

Z innej beczki pracowalam w sklepie jedzenie ktore nie zostalo kupione idzie do smieci 80 tys £ sklep w ktorym pracowalam wyrzucal do kosza!!! w ciagu roku.

wendol co maiałes na mysli abym sięgła po słownik ortograficzny a propo dzieki za porady....

Agusia1

Yohanna znam to, mój były miał restauracje i wiem jak to wygląda. Agusia1 wendolem sie nie przejmuj, jest w trakcie owulacji :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 59
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.