| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dieta i odchudzanie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 59 |
|
czy komus z was udało sie schudnąc w szybkim tepie???i czy ktoś zna sekrety odchudzania???
|
|
Agusia1 |
|
Ja od dziecka nie jem słodyczy (mimo, że dorośli mi proponowali) i nie mam takich problemów.
Kobiety mają większe trudności z rezygnacją ze słodyczy.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja niejem słodyczy a mimo to jak sie zdenerwóje siegam po jedzenie!!!!szukam kogoś kto pooze mi nad tym zapanowac???
|
|
Agusia1 |
|
agusia ja znam, ale Ci ich nie polecam. Najlepiej powoli i systematycznie sie do tego zabrac. Ja przez takie szybkie odchudzanie zrzuciłam 15 kg w ciagu 1,5 miesiaca ale nabawiłam sie anemii wiec zdecydowanie odradzam. Poza tym efekty nie sa trwałe.
Pozdrawiam
|
|
|
Dzieki Katarzyno ale powiedz jadłaś wogóle przez miesiąc???ja naprawde mam doła i niewiem jak zrzucic te kilogramy okropne??
|
|
Agusia1 |
|
Hy chyba jestem jedna z rekordzistek w dietach ale na serio najlepiej jest wybrac sport. Ja np lubie plywanie co 2 dzien minimum 45 minut i nie szybkie tylko na spalanie powoli. Biegi sa dobre polecam wszytko rano i naprawde trzeba miec silna wole i sytematycznosc tez jest bardzo wazna.
Nie polecam sie glodzic juz to przeszlam a takze bulimie mala nic to nie daje tylko kupe nerwow.
Polskie jedzenie jest bardzo dobre i eco, mozna w Polsce jesc super zdrowo a Polskie dziewczyny sa mega zgrabne i ladne.
Pozatym czesto chodzi o psychike lepiej najpierw przeanalizowac co z nami jest nie tak.
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Do tego trzeba dorosnac i samemu znalesc dlaczego jemy ja jak mam stres to wpadam do kuchni i ja nawet nie wiem ze jem. Mozesz tak caly zycie przezyc ale trzeba znalesc rozwiazanie na zapychanie.
Polecam shivananda joga centrum w Krakowie fajna kobieta. I pomaga. Trzeba sie nauczyc co to znaczy jedznie i po co jest a nie tylko jesc.
A plywanie jest piekne!!!!
|
|
|
|||||
|
Agusia nie jadłam, zaczęło sie od lekkiej bulimii która skończyła sie niejedzeniem. A pózniej było cieżko w ogóle włożyc cos do ust, nie polecam o nie jest metoda.
|
|
|
Ja mysle ze Polskie dziewczyny naprawde przesadzaja.
Naprawde angielki sa masywne i sie nie przejmuja tyle grubasek w zyciu nie widzalam.
A wiecie ze oni nawet ziemniaki pure kupuja zamrozone! i mokrofalowka i redy meal ! najwiekszy zysk sklepy maja na tym syfie.
A ja ostatnio poszlam i juz bylo po markecie i handlowcy jarzyny i warzywa na ulicy do smieci zostwaili i je wzielam i nic zlego z nimi nie bylo wszystko swieze.
w Glowie sie nie miesci!!!
brrrrr....
|
|
|
|||
|
wiesz zawsze bylam duza nie gruba duza mam 170 cm wzrostu i mocna budowe ciala. W Polsce mialam zawsze problem z kupieniem ciuchow wiesz gdzie najlepsze ciuchy kupilam w ciuchlandzie!!! serio tanie i rozmiarowo dobre.Tutaj masz dzialy dla malych gdzie sie moga ubrac dziewczyny niskie i chudziutkie rozmiar 34-36 i masz tez dzial dla duzych i dla wysokich a w polsce musisz sobie doszyc spodni jak masz 180 cm wzrostu.
Wogole musisz byc 165 max i 40 kg i napewno kupisz cos.
Media sie nie zmienia. Mysle ze ludzie w koncu powoli beda spragnieni piekna ktorym jest NATURALNOSC.
|
|
|
|||
|
masz ten luksus masz pieniadze, a co z tymi bez ? ja nigdy nie mialam kasy w PL wiec tylko ciuchlandy. Dobrze wspominam bo cala paczka spotykalismy sie o 9 rano bo byla dostawa :) i nikt nie mial gaci jak ja :)
ahhh :) te CIUCHOLCE mowilismy Chanel ma dostawe itp.
Bylo cos tworczego w tym :)
|
|
|
|
|
|
Yohanna nawet Ci ktorzy nie maja sa w stanie kupic sobie cos w Niemczech. Wbrew pozorom wcale nie jest drogo, a wyprzedaże wygladaja zupełnie inaczej tam niż w Polsce.
|
|
|
Z innej beczki
pracowalam w sklepie jedzenie ktore nie zostalo kupione idzie do smieci 80 tys £ sklep w ktorym pracowalam wyrzucal do kosza!!! w ciagu roku.
|
|
|
wendol co maiałes na mysli abym sięgła po słownik ortograficzny a propo dzieki za porady....
|
|
Agusia1 |
|
Yohanna znam to, mój były miał restauracje i wiem jak to wygląda. Agusia1 wendolem sie nie przejmuj, jest w trakcie owulacji :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 59 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |