Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Koszmar z roztrzaskanym UFO z Morza Karskiego w Rosji.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

www.geocities.com/kbat_alien_footage_investigation Jeden z najbardziej zagmatwanych przypadkow w historii katastrof UFO.Samobójstwa w Rosji i w Ameryce.Dymisje w Rosyjskiej Akademii Nauk.Stan pogotowia w całej naukowej Rosji związanej z kompleksem wojskowo-przemysłowym.Konsternacja i przerażenie w USA. Szpiegomania w Rosji zwalczajaca wszelkie przecieki dotyczące tego incydentu.Jednym słowem jedna wielka kosmiczna awantura...

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

www.eyepod.org/Video-KBAT746432-Russian.html

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

W związku z tym incydentem doszło też do dymisji najlepszych dziennikarzy prowadzących programów rosyjskiej TV o tajemicach współczesnej nauki. Polityka tamtejszych władz przypomina czasy głębokiego średniowiecza a ponadto nie chroni społeczeństwa rosyjskiego w żaden sposób rosyjskiego przed ewidentnymi niebezpieczeństwami bliskich kontaktów III stopnia.Chodzi tu o niebywale toksyczne zakażenia bakteriologiczne i niebezpieczeństwo użycia porwanego na pokład spodka jako materiału genetycznego dla Obcych.

Są takie obawy ale jak dowodzi praktyka najczęściej wzięć dokonują automaty, takie sondy automatyczne ;) na pokładach których dokonywana jest analiza materiału ;) Poza tym zgodnie z koncepcją holograficznej budowy wszechświata informacja o naszych danych biologicznych dostępna jest we wszechświecie w dowolnym miejscu zatem te porwania i badania tak naprawdę nie mają sensu jeśli byśmy uważali, że porwań dokonuje cywilizacja wyżej rozwinięta, ale skoro nie potrafi czytać ze strumienia czasu zatem wiele wyższa nie jest ;)) Pozdrawiam nie wysoki Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Słuszny wniosek Igor! Skoro wyżej rozwinięte byty deklarują swój dostęp do Kronik Akaszy to dlaczego zdobywają wiedzę o naszym gatunku poprzez porwania. Chyba że chodzi tu o eksperymenty które mają na celu stworzenie czegoś co nie ma precedensu, tyle w tym wypadku owa wszechświatowa bibliteka nie była by czymś skończonym, istniejącym poza czasem- tylko ciągłą Never ending story....

http://english.pravda.ru/science/19/94/379/12190_experiment.html Kosmici mają wszelkie powody, by intensywnie myszkować po kilkudziesięciu tzw. tajnych, zamkniętych wojskowych miastach naukowych czy poligonach ryzykownych eksperymentów naukowych na terenie Rosji. "RUSSIAN STAR GATES"(Rosyjskie Wrota Czasu). Eksperyment z hiperprzestrzenią i ze stanem tzw."O"(energii próżni) zakończył się tragedią 30 Sierpnia 1989 roku, kiedy to wyleciał z gigantycznym hukiem w powietrze ciężki 780 tonowy moduł rosyjskiej kapsuły podróży w czasie i wchodzenia w inny wymiar czasoprzestrzenny oraz tzw."swiaty równoległe". Na arktycznej wyspie ANJOU razem z naukowym modułem podróży w czasie zniknęło 2 km kwadratowe samej wyspy. Eksplozję tłumaczono okolicznym Czukczom jako upadek meteorytu a tak naprawdę ów moduł czasoprzestrzenny z trzema rosyjskimi uczonymi na pokładzie zderzył się po przeniesieniu w inny czasowywmiar w świecie "parallelnym" z kosmicznym asteroidem. Po utracie swojego autonomicznego pola energetycznego 780 tonowe rosyjskie "Wrota Czasu" przeszły do innego świata równoległego zaś biorący w eksperymencie udział naukowcy pozostali tam czyli w świecie równoległym już na zawsze.

Poza wywiadami lokalnymi to znaczy planetarnymi (czyli ziemskimi) obce cywilizacje nie mają tutaj czego szukać, poza syntezą jądrową nie mamy niczego cennego, a nawet nie potrafimy opuścić skutecznie naszego układu słonecznego. Pomijam całkowicie zacofaną technologię rakietową opartą tak w zasadzie o efekt puszczania kaczek na wodzie czyli odbicia od pola grawitacyjnego. Gdyby na to popatrzeć z punktu widzenia techniki wojskowej to jakby porównywać procę na gumę do majtek z działem laserowym. Zatem skoro widzimy i rozumiemy przepaść technologiczną pomiędzy nami a cywilizacjami spoza naszego układu słonecznego wydaje się, że tak naprawdę nie mają tutaj czego szukać ;) Może by i przetransponowali technologię ale na dzień dzisiejszy nie rokujemy za bardzo by nam pomagać ;)) Pozdrawiam Igor ps. może zmienią zdanie ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

Masz świętą rację Igorze ale Kosmitom chodzi tutaj o względy BHP(bezpieczeństwa i higieny pracy), by przy okazji niedopracowanych teoretycznie i praktycznie ziemskich eksperymentów naukowych typu "boso ale w ostrogach" nie wysadzić nieopatrznie w jednej chwili całego Układu Słonecznego. Spełniają oni po trochę rolę tzw."cordon sanitaire" i opiekunów naszej ewolucji.

Prawie, ale tak naprawdę jak się nad tym zastanowisz to dochodzi się do wniosku ,że to wyższa forma ewoluuję dzięki nam wszystkim w tym nim ;) To jak z Panem Profesorem który zadaniuje doktorów a ci całą resztę techników, studentów, ale na końcu są bakterie nad którymi trzeba się pochylić, czymś zaszczepić, potem nakarmić i czekać co urośnie ;)) pomijam szczury, małpy i szereg innych obiektów ;) A przecież Profesor też ma jakiegoś Szefa ;") Pozdrawiam Igor ps. prowadzi się badania to tu to tam nad tym tematem już od dawna ;) może się coś w końcu wymyśli ;')

Niech Moc Będzie z Tobą

Istnieją też formy, które się zdegenerowały biologicznie i potrzebują od ludzi trochę świeżego materiału genetycznego w celu poprawienia swojej rasy. Nasze emocje też są dla nich zagadką i ich "fascynują". Są rasy, które straciły emocje i wreszcie stwierdziły, że bez tego dalej nie pójdą. Okazuje się, że pewne emocje (miłość) są kluczem dostępu do najwyższej świadomości - czegoś, co można nazwać "Bogiem". Fakt, że na ukierunkowanemu na dobro rozwojowi ludzi, również inne istoty skorzystają. To właśnie ludzie mają zostać w przyszłości (już zostali w przyszłości) "Bogami" - "mistrzami gry" i teraz eksplorują różne czasoprzestrzenie wcielając się w różne istoty. Wszystko jest Jednym i Jedno jest Wszystkim. Kwestia poziomu świadomości, na jakim się operuje - im wyżej, tym swoją świadomością odejmuje się większe "obszary" - integruje się świadomość większej grupy istot, jednocześnie nie zatracając świadomości jednostkowej. Są istoty, które zatraciły świadomość jednostkową, tworząc hermetyczną świadomość grupową w obrębie jednej rasy - nie jest to dobra droga, bo jednostka ulega degeneracji i po jakimś czasie degeneracji ulega cała grupa, jeśli nie ma dostępu do szerszej świadomości "uniwersum". Ludzie są wybitni pod tym względem, że rozwijają się jednocześnie dwutorowo i jest to optimum ewolucyjne dla tego wszechświata. "Bogami jesteście" - jak powiedział kiedyś Jezus. Każdy z nas jest "synem bożym" i kiedyś będziemy tworzyć własne wszechświaty - już tworzymy własne "światy" :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ok, Darek ja dochodzę do wniosku, że zamiast zdobywać i eksplorować coraz to nowe dziedziny lepiej skupić się ma czerpaniu radości z tego co się już ma. A to http://pizdaus.com/ co nam koleżanka na innym wątku pokazała mamy wszyscy w zasięgu ręki, trzeba tylko się trochę napracować => ale warto ;)) Pozdrawiam Igor ps. pomimo, że rasy zmutowały i obserwują jak wziąć trochę szczęścia w swoje ręce od nas to i tak nie będą się w swoim mniemaniu uwstecznić ;) zapewne spotkałeś wiele razy już w życiu takich nieszczęśliwych ludzi. np alkoholicy mają podobne mniemanie o sobie na skutek błędnej wiary w swoją wyższość ;;))) no ale to już ich problem ;)))

Niech Moc Będzie z Tobą

W sumie po to tu jesteśmy, by czerpać radość z życia w materii. Są tacy, którzy za wszelką cenę chcą się już oderwać od ciała i eksplorować światy duchowe - o ile nie przeszkadza im to w "normalnym" życiu, to spoko. Gorzej, gdy zaniedbują inne aspekty życia. Mamy się tu kochać i produkować szczęście - ładować pozytywną energią swoje "akumulatory".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igor, Super stronka z fotkami, rok zajmie przeglądniecie ich wszystkich- Dzięki!!!!!

Podziękuj Ani.

Faktycznie, nie doczytałem:) Dziękuje Aniu, super prezencik.

dla wyjątkowych ludzi - wyjątkowy prezent;) pozdrawiam

:*

http://pizdaus.com/single.php?id=14359 jedna z fotek ze strony którą podzieliła się Ania. Jak myślicie skąd artysta czerpał inspiracje?

Pewnie z jakichś starożytnych (sumeryjskich, majańskich, azteckich) źródeł - tabliczek, posągów, płaskorzeźb. Zgadłem? :)

Nie mam pojęcia:) ale i mnie skojarzyło się to z freskami z książek Danikena.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.