| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Opisujcie tu swoje PROROCZE sny nt. przyszłości świata, polski etc. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
|
Zacznę...
Jakiś rok temu śnił mi się jeden z ciekawych snów, a że dzisiaj już niektóre jego elementy wydają mi się logiczne, przytaczam go...
byłem w jakimś nowoczesnym obozie, było tam sporo ludzi, byliśmy puszczeni jakby wolno, to wyglądało raczej jak budynek korporacji, jednak wiedziałem że nie jesteśmy tam z własnej woli.
Pamiętam jedną ważną rzecz... miałem na ręku zegarek, a na nim drugi, potem ten zegarek zalał się krwią, poszedłem do pani za biurkiem która wyglądała na "sekretarkę" tego obozu, przy niej stali ochroniarze, zacząłem mówić że coś mi się dzieje z ręką, zobaczyła i powiedziała że mój organizm nie przyjął (czipa elektronicznego?), gdy prosiłem żeby coś z tym zrobiła, ochroniarze powalili mnie na ziemię.
Piszę o tym, bo ostatnio czytając o biochipach wyczytałem że początkowo mogą mieć formę zegarka i co więcej te które są zbudowane z litu mogą powodować krwotoki, sen który wcześniej wydawał mi się lekko niezrozumiały obecnie wydał mi się sensowny.
|
|
... |
|
Zima.Mrożny póżny poranek.Na niebie smugi szarych,popielatych, podłużnych, podobnych do wydłużonego kształtu szydła chmur.Takie ołowiane niebo jakby zapowiadające coś niepokojącego.
Idę szerokim, rozległym ciągiem spacerowym ze ścieżką rowerową.Po lewej stronie
monotonne post-komunistyczne blokowisko przy Międzynarodowej kończące zabudowę upadającej w niebywałej nędzy i upadku Saskiej Kępy, po prawej kanałek z wodą, dalej ogródki działkowe, na horyzoncie mienią się luksusową
bielą zbudowane ostatnio kilkudziesięciopiętrowe kilkusetmetrowe szpikulce wieżowe ekskluzywnego dzisiaj Grochowa
wtopione w starą komunistyczną "zastrojkę".
Nagle niebo na północno - wschodnim horyzoncie staje się przerażliwie
czarne.Przez głowę przechodzi tylko jedna myśl - to Moskwa.MOCKBA!
Nieudany eksperyment w jednym z setek wojskowych instytutów naukowych z wywołaniem zaistnienia sztucznej czarnej dziury z własnym postrzępionym, pełnym anomalii i przerażających osobliwości,autonomicznym horyzontem zdarzeń i przejściem do hiperprzestrzeni.
A prorocy mówili ,że Rosjanie, w samobójczym amoku, sami wysadzą Moskwwę detonacją zlokalizowanej pod Kremlem bomby wodorowej/ mylili się , chodziło o wyjątkową zuchwałość i śmiałość w dokonywaniu ryzykownych eksperymentów naukowych o znaczeniu wojskowym...
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Ja mialem sen ze dzis wenus zapłonie i stanie się drugim słoncem
Jak widac to byl tylko sen:0
|
|
Wina tuska |
|
30.01.2008 ogromna asteroida uderzy w Marsa, lub minie go o włos.
ZAPAMIĘTAJCIE TO !!!
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Szary jesienny dzień. Patrzę przez nieumytą szybę z okien pierwszego piętra mojego mieszkania na Saskiej Kępie
na przelatujący nisko gdzieś 59=80 metrów nad ziemią zielonoszary wojskowy pocisk typu "CRUISE" ze zmienną ,zwodniczą trajektorią lotu.
Ma on nawet czerwone ostrzegawcze zakończenie przy tylnych sterujących lotkach.
A mówili że Rosjanie mają słabe technologie wojskowe
i żadna ich rakieta nie przedrze się nad terytorium krajów NATO...
A więc pociskiem wystrzelonym z okrętu ze środka Morza Bałtyckiego atakują poszczególne cele na terenie Polski.
Ta rakieta ma zniszczyć warszawską elektrociepłownię Siekierki zaopatrującą całą Warszawę w ciepło i energię elektryczną.
Tak oto kończy się polska saga z obaleniem komunizmu i "wolnością" wywalczoną przez Solidarność i zgubnym wsparciem udzielonym przez obłudny Kościół Katolicki.
A więc totalna wojna i nagły cios w zepełnym zaskoczeniu..
Widzę póżniej ubrane na czarno czyścutkie jak zawsze siostry katolickie pomagające
w odgruzowaniu zniszczonego rosyjką rakietu bloku mieszkalnego na Saskiej Kępie...idą nieszczęsnym z pomocą...
Chcieliście katolickiej wolności to ją macie w gruzach i zgliszczach zniszczonej nagłą wojną Polski...
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
w 2012 r. zostalem prezydentem polski...
Ludzie ktorzy nie placili podatkow dla TVP1 zostali napromieniowani babami jadrowymi i caly kraj wymarl.
ZAPAMIETAJTA TO !
|
|
www.google.pl |
|
Ale co Wendol , śniło Ci się to?
Asteroida prawdopodobnie uderzy w Marsa , było słychac już o tym od jakiegoś czasu.
http://www.echo.szczecin.pl/wydarzenia-02,17-1773-asteroid_uderzy_w_marsa.html
|
|
|
Nie śniło mi się, tylko w Radio Zet usłyszałem, a że Alkazam napisał o Wenus, to mi się o Marsie przypomniało.
O swoich snach proroczych pisałem już nieraz na tym forum - o tym jak się sprawdzają, i o tych dotyczących prawdopodobnie roku 2012 też pisałem.
Sen Alkazama został prawdopodobnie zainspirowany lekturą książki Geryla, natomiast moje sny zaczęły się zanim dowiedziałem się o "2012 roku".
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Wendol ja bym Ci dała zastrzyk w tyłek i zaleciła izolatke :D
|
|
|
Zboczona jesteś i w dodatku sadystka - to jakaś perwersja ;D
|
|
|
Wendol nie przesadzaj :))z takimi jak Ty trzeba ostro ;))
Pozdrawiam
|
|
|
Lubię ostro, ale nie aż tak.
Żeby igłą... w tyłek?
|
|
|
Najnowszy sen - odpowiedź na pytanie do Stwórcy -
Czy istnieje życie w kosmosie poza Ziemią ?
Oto odpowiedź, którą otrzymałem we śnie:
Tak, jest (w naszym sąsiedztwie) 15 ras mieszkających na planetach typu "ziemia".
Rzazem 50 miliardów istnień(dosłownie).
15 królestw.
To na razie wszystko na ten temat.
Pozdro Wasz Ufita
|
|
|
A co oznacza "nasze sąsiedztwo"? My to wszedzie mamy daleko...:(
|
|
|
Wielka niecodzienna wysokościowa, można by powiedzieć awangardowa niebotyczna konstrukcja stojąca przy Jeziorku Gocławskim na wzgórzu koło Trasy Łazienkowskiej.Ma chyba z 1,5 kilometra wysokości i składa się jakby z połączonych z uwzględnieniem architektonicznej harmonii i pod różnym kątem stalowych długich na kilkaset metrów belek na złączeniach których wiszą wielu-dziesięciopiętrowe gniazda mieszkalne.
Na szczycie tej wysokościowej dominanty stolicy jakieś dziwne szpiczaste anteny.
Mówią iż przezwyciężyła ona ostatecznie atawistyczny strach wiejskich napływowych potomków z okolicznych mazowieckich wiosek zasiedlających teraz stolicę do bardzo wysokich obiektów mieszkalnych czy też strzelistych wież telewizyjnych.
Na tarasach gniazd mieszkalnych miejsca na "grawitowozy", coś jakby przyszłościowe auta tyle tylko, że nie tylko jeżdżące pod drogach co i latające w powietrzu na wzór filmu Piąty Element.
Nadchodzi piękny letni wieczór, chmury zabarwiają się na lekkoszaro-zielonkawy kolor.
Na niebie pojawiają się tysiące czarnych spodków latających wraz z zawiadującymi kosmicznym nalotem statkami matkami.
Czyżby byłaby to ostateczna inwazja Reptoidów na naszą Ziemię?
|
|
|
|
|
|
Jak dziś piękna bezchmurna pogoda, lato, bezkresna równina zachodniosyberyjska, przedtem zielone lasy i obłoki północnego pogórza Uralu okolice Vuktylu po zachodniej stronie i Ivdel' Niagan
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |