Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wylatowo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41

Słyszeliście o miejscowości Wylatowo, gdzie od 2000 roku powskają kręgi zbożowe? Pozdrawiam... Mela

Te kregi chyba sa od wczesniej niz 2000 rok, sluchalem program R. Bernatowicza o jego dlugiej wizycie tam i o ludziach tam dla ktorych UFO to nic specjalnego. Ufoludki chca cos nam przekazac tym tylko nie wiadomo co, do konca, napewno wiadomo je jeden z rysunkow mial zakodowana date nastepnego przylotu co jest moim zdaniem ciekawe. Ogladalem tez program na Discavery o kregach i tam pokazali mi cos fajnego, bo jak wiadomo podobno nad kregami wystepuja zaklucenia w dzialaniu urzadzen elektronicznych - okazalo sie ze to wplyw mikrofal, obrazuje to prosty sexperyment - wystarczy polozyc na stole magnetron z mikrofali i zblizyc sie do niego na kilka metrow z telefonem, kamera, latarka czy innym urzadzeniem, nastapi dziwny spadek mocy w tych maszynach, na tym wlsnie sie zasadzal moj projekt broni mikrofalowej - podlaczajac do magnetrony dude ze srebra mozna stworzyc strumien mikrofal ktory skierowany na dowolny obiekt spowoduje w nim spadek mocy bez uszkadzania elektroniki - podobno takie bronie testuje pentagon. Mozna tym zatrzymac samolot, samochod co kolwiek. Wracajac do kregow ufo je rysujace zostawia w ziemi podobno jakies drobiny metali ktore wypromieniowuja mikrofale powodujace np problemy z filmowaniem kregow lub spadaniem smiglowca lecacego nad nimi. Bardzo fajnie to pokazali na Discavery.

A nei zastanawiało cię to, że my ludzie żyjący tutaj też jesteśmy pozaziemskimi istotami? To paradoksalnie może i brzmi, to co jest dla nas jasne nie mówi że jest prawdziwe;) Pozdrawiam, Tao.

Dawid R, to co mówisz, że będziesz gonił po mieście z magnetronem i ludziom kawały robił :D

Buahahahah ależ macie pomysły... podziwiam ciekawość ludzi co do eksperymentów ;P Co do kręgów... tylko prawdziwe mają swoje znaczenie i sens. Wczoraj tj w niedzielę na tvn był programik o Wylatowie na tvn ;P. Dalszy ciąg będzie za tydzień. A co do powrotu twórców kręgów. chodzą słuchy, że nawiedzą nas w 2012 roku, może i wcześniej. w 2005 roku też będą kolejne kręgi ;PPPPPP.

a czy ktoś może zna adres stony , na której są prezentowane zdjęcia z wylatowa ? A co do programu na tvn uważam że był zbyt mało przekonywujący , autorzy prawdopodobnie sami bardzo sceptycznie podchodzili do tematu i tak to też przekazali widzom. To jest jakaś mistyfikacja , jest pełno kręgów a nikt nie widzi ufo, więc albo są ślepi albo sami to robią. Ale czy tak gratulacje za pomysłowość i ciężką pracę , którą włożyli w wygniecenie tego zboża.

Co masz na mysli bo mi sie wydaje ze to wszystko zaczelo sie od piramid.Ludzie sami nie mogli ich wybudowac musial im ktos pomoc a inzynierow z NASA wtedy nie bylo.Moglismy byc zostawieni po to zeby sami sie unicestwic albo ta planete bo moze gdzies indziej narozrabialismy i to jest po prostu zeslanie.Ludzie sie zachowuja jak pasozyty wszystko dookola siebie niszcza.A moze tylko bredze.

Tao: tak zdaje se z tego sprawe ze my to kosmici tez, w poniedzialem bylo MIB na TVN i K fajnie powiedzial, ze 1500 lat temu ludziom sie wydawalo ze ziemia jest plaska, 500 lat temu wiedzili juz ze jest kula, a dzis sie wydaje ludziom ze sa sami w kosmosie :-) Simonus: hehhe no mozna by sie pobawic ;-)))) STRUMYK i Peter: ogladalem to na TVN i musze powiedziec ze to kolejny program pod publike i tylko dla kasy, potwierdza to tez mojego kolegi znajomy co pracuje przy produkcji NDW, poziom tego programu byl denny, przedewszystkim uzywali zwyklych kamer a nie na podczerwien, mialy one badziewna rozdzielczosc - do takich badan uzywa sie kamer cyfrowych kilka MPix a nie takiego badziewia ktore nadaje sie tylko do monitodowania banku. Kolejna sprawa to to ze nie wierze ze oni w tym NDW nie wiedza czemu byla ta awaria sprzetu ! to jasne ze to wplyw mikrofal ! i te glupie proby z robieniem samemu kregow ? heh zabawne, ludziom inteligentnym nie trzeba pokazywac ze kilku ludzi z deska nie zrobi w 1 noc idealnie rownego znaku o wymiarach przekraczajacych czasem 2 km2, do tego trzeba zrobic analize ziemi bo powinny tam byc male kawaleczki zelaza, kolejna sprawa ze robienie kregow to trwa kilkanascie sekund max. Jezeli chcieli cos zarejestrowac to trzeba bylo zamowic w CERN kamere cyfrowa 64 Mpix z zoomem stanac 1 - 3 km dalej na polu rozmiescic lampy podczerwieni i dopiero filmowac, jakosc bylaby super filmu i nic by sie nie zepsulo bo kamera bylaby poza zasiegiem mikrofal jak sadze.... Podsumowujac wywalili kupe kasy w bloto. A te czujniki tego doktora ? coto za czujniki ? takie ? ja rozumie ten magnetyczny ale inne na bateryjke ? taka bateryjka potrzyma ze kilka dni max, jezeli odczytuja na bierzaco cos i gdzie wysylaja dane z odczytow ? podobno one mierzyly jakies rozne promieniowania i akurat nad czujnikami ma leciec ufo ? heh eee szkoda gadac... Co do niewidzenia to widzialo wielu ludzi na swiecie jak to sie robi, R. Bernatowicz tez twierdzi ze widzial to. Mateusz: masz racje, piramida cheopsa jest najstarsza i starsza nawet od cheopsa :-) i mimo to jest najdokladniej i najlepiej wykonana, napewno moge stwierdzic ze w tamtych czasach istniala jeszcze jedna rasa ludzi ktora juz dzis nie istnieje, chodzi o olbrzymow ktorzy mogli pracowac przy budowie piramid. Ale sam projekt i fakt tej wiedzy astonomicznej to daje do myslenia.... Co do pasozytnictwa ludzi to wg mnie nie oto chodzi, my dopiero dorastamy, uczymy sie i dojzewamy duchowo i zaloze sie ze na wielu planetach jest podobnie, inteligencja po woli wychodzi ponad prymitywne instynkty i emocje. Jak osiagniemy okreslony poziom to kosmici sie ujawnia i dadza nam swoja technologie tylko musza byc pewni ze dojzelismy do niej bo neistety u ludzi poki co postep technologiczny nie idzie w parze z rozwojem duchowym a to bardzo neibezpieczne.

Dawid ale pie.. ;P... Po pierwsze sam wykonaj taki kręg zbożowy. Po drugie wykonaj go w kilkanaście sekund, a to nie jest możliwe. Po trzecie, rasa olbrzymów może i istniała, ale znacznie wcześniej i nie brali oni na 100% udziału przy budowie piramid :P. Po czwarte: chyba nie wiesz w jaki sposób je budowano. Pomyśl nad zastosowaniem dzwięków i pomyśl o tym, że kamień też ma świadomość. Po piąte. Nic we wszechświecie nie daje się za darmo. Technologia już została nam przekazana poprzez zainspirowanie ludzi do stworzenia różnego typu urządzeń. Po szóste. No pewnie że się ujawnią, tylko nie wiadomo kiedy dokładnie. Po siódme. TVN ma pieniądze i myślisz, że ich nie stać na lepsze kamery, tak samo jak te które są zamontowane w Wylatowie??????

STRUMYK. Mówisz że tvn ma pieniądze , to właśnie dla czego nie zainwestowali w te kamery , o których mówi Dawid. Niewiedzieli że takowe wogóle istnieją?? A może chcieli coś ukryć ? Na przykład działalność człowieka w tym zbożu. A piramidy , wdaje mi się że egipjanie budowali je bez pomocy żadnych gości z kosmosu. Kapłani w Egipcie byli bardzo wykształceni w róznych dziedzinach a skoro jak robili już operacje na otwartym sercu (żadko pomyślne) to dlaczego nie mieliby być pomysłodawcami budowy piramid. Wydaje mi się że kiedyś już była cywilizacja podobna do naszej , rozwinięta w takim stopniu jak my i to może oni wyemigrowali gdzieś na inną planetę i zostawili tutaj jakąś garstkę ludzkości , króra i tak upadła.

Z tego co ja wiem to 2012 to data nastepnego spotkania ziemi z nie pamietam jak to sie nazywalo dokladnie ale to bylo 7200 lat temu cos takiego tzn czarna gwiazda wygasle słonce , ziarenko czesci tej gwiazdy wazy wiecej niz cala ziemia i to ma podobno zniszczyc ziemie a jest 4 razy wieksza od ziemi narazie tego nie widac bo wystepuje na niej polaryzacjia , nie przycioga swiatla czyli nie odbija i nie widac jak cos pisac na emial szacil21@wp.pl podam dokladne dane z www

zeby choc 10% z ukrywanych 95 % info z nasa bylo mowione to by ludzie juz po nocach nie spali co sie dzieje na niebie :)

Strumyk: czytaj dobrze co napisalem a napisalem ze NIE WIERZE W TO ZE ROBIA GO LUDZIE, to oczywiste ze to kosmici :-) Ja daje ze olbrzymy pomagaly przy piramidach 50 %, ciekawe skad masz 100 % pewnosc.... Wiem w jaki sposob je budowano. Kamien ma swiadomosc ale dostrzegalna w innym wymiarze. Darmo ? chodzi o to abysmy szezyli pokoj i zycie w kosmosie kozystajac z innych technologii an ie za darmo, pijany jestes czy co ?? Mysle ze ich stac na wiele wiecej ale tu chodzi tylko o tania sensacje wiec po co kupowac lepszy sprzet jak i ten przyciagnie ludzi do TV. Peter masz racje :-) ale z tymi kregami to niestety nie ludzie...

siemka wszystkim słyszałem ze mozna ogladac wylotowo przez internet bo mają ustawione tam kamery ale jakto zrobić nie wie do dziś dnia

547yrtye

http://raportx.tvk.wroc.pl/kamery.html

No i oglądnąłem programik na TVN. Jestem świeżo po. Jako naczelny wizjoner Rzeczypospolitej uważam, że życie w Kosmosie jest i nie należy już się nad tym dłużej zastanawiać, tylko przyjąć do świadomości, że nie jesteśmy sami. Byłoby to jak ktoś kiedyś stwierdził, wielkie marnotrawienie przestrzenii Wszechświata. Niech Wylatowo będzie początkiem przemian świadomości ludzi, że pewne rzeczy mają się nieco inaczej niźli przywykliśmy sądzić. ;P

Niestety nie oglądałem ostatniego programu o wylatowie , więc nie mam za dużo do powiedzenia na ten temat. Ale w każdym razie wydaje mi się , że te kręgi są pochodzenia ziemskiego , oczywiście jestem pewien że oprócz nas istnieją jeszcze jakieś inne cywilizacje i wiele z kręgów na ziemi jest ich tworem. Narazie to na tyle. Pozdrawiam wszystkich.

Dla jakiego celu te kręgi są wykonywane? Jaka jest ich przydatność "obcym"? Dlaczego robione są tylko w zbożu ? Czy nie ośmieszają one "obcych", dla których na tej ziemi jest o wiele ciekawszych rzeczy do poznania? Czy chcą byśmy ich poznali poprzez umiejętność robienia pięknych piktogramów? My napewno jesteśmy w stanie wykonać takie geometryczne odciski w zbożu.

Feliks zadales bardzo ciekawe pytanie, sam sie nad tym zastranawialem po co to. Wydaje mi sie ze to znaki ze nie jestesmy sami, byc moze kosmici tworza jakis zwiazek ktory ustalil ze ujawnia sie ziemianom w odpowiednim czasie i to wykonaja tak ze kazdy ich zobaczy i nie bedzie juz pipszenia ze miliony ludzi na ziemi maja halucynacje.... i byc moze Ci kosmici co to maluja nie naleza do tego zwiazku lub sa to jakies rasy nie chcace nikomu podlegac... nie wiem trudno powiedziec, ale napewno chca nam dac do zrozumienia ze istnieja i byc moze czekaja az moze my taki kreg narysujemy i cos w nim zakodujemy dla nich, np "siemka zajaramy razem blanta?" czy cos podobnego, moze tymi kregami sprawdzaja nasza inteligencje. Napewno mozna powiedziec ze kregi czesto maja zakogowane informacje, np pokazuja jakies uklady planetarne, schematy urzadzen lub poprostu daty czy texty... Dla czego w zbozu? - mysle ze dla tego ze zborze nie bedzie zniszczone jak namaluja te obrazki, jezli by to zrobili w kartoflach to niestety ale zniszczyliby uprawy, w brakach tez na nic, tak samo w kukurydzy, zboze mi sie wydaje najodpowiedniejsze.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.