| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Syberyjskie zestrzelenie UFO z 1985 roku.. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50 |
|
na podstawie:
diclosure.blogpost.com/2007_08_21archive.html
Spodek latający z 4-osobową załogą pozaziemskich aliensów zestrzelony
12.01.1985 w pobliżu wyrzutni rakiet ICBM tzw.platformy 62 koło Saskylach - Kovojon/Ceremchowo(Syberia na północ od Irkucka).
Incydent typu spotkania III stopnia ujrzał światło dzienne dopiero w tym roku czyli 21 Sierpnia 2007 , wyrażnie jako część rosyjsko-amerykańskiego programu szeroko zakrojonej inżynierii społecznej, ukierunkowanego na pełne potwierdzenie istnienia różnych cywilizacji pozaziemskich.
UFO ciemnego koloru wylądowało w w/w dniu 23 lata temu, na płn.zachód od wyrzutni ICBM(międzykontynentalnych rakiet balistycznych).Dwaj aliensi wysiedli ze spodka i zbliżyli się do siatki ochronnej K-3.Dołączyli do nich po pewnym czsie następni dwaj.
Po oddaniu ognia po nie reagowaniu na rozkaz"ZATRZYMAJ SIĘ"przez rosyjską straż wyrzutni - zginął pierwszy i jeden z nich zaś pozostałych trzech ujęto.Przedtem jeszcze w trakcie incydentu kosmici spalili w odwecie z działa plazmowego zamontowanego na spodku (do stanu całkowitego wyparowania)rosyjski wojskowy "jeep" z załogą.
Póżniejszy ostrzał stacjonującego na wyrzutni BWR-u unieruchomił jednakże sam latający spodek.
Po pierwszym w historii "aresztowaniu" kosmitów, przewieziono ich do ośrodka naukowego w Obnińsku koło Moskwy. 14 Stycznia 1985 o godz.6.30
zdematerializowali się w celach ośrodka odosobnienia.W tym samym czasie zdematerializowaniu uległ sam spodek "zaparkowany" koło Czeremchowa.
Z incydentu trwającego dwa dni pozostała dokumentacja fotograficzna licząca 100 zdjęć.
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
|||
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
"Wszystko wskazuje na to, że uważana za jedną z najbardziej tajemniczych i najsilniej strzeżonych baz na świecie osławiona Area 51 w amerykańskiej Newadzie nie jest jedynym takim miejscem na świecie. 15 września 1991 z pokładu promu kosmicznego Discovery nakręcono film dokumentujący próbę zestrzelenia - za pomocą dwóch potężnych wiązek energii - obiektów UFO. Atak nastąpił z tajnego ośrodka wojskowego North West Cape w zachodniej Australii."
Nieznany Świat 8/2007
Z tego artykułu pamiętam, że te dwie potężne wiązki energii przecięły się w miejscu przestrzeni, gdzie jakieś trzy sekundy wcześniej był ogromny dyskoidalny obiekt, który na chwilę przed atakiem zmienił nagle kierunek lotu.
Rozumiem, że broń mają rażącą z prędkością światła, ale namierzanie trochę trwa. Poza tym ci kosmici jakoś wyczuwają nasze zamiary i robią uniki.
Znane są przypadki, gdy obiekt UFO zostaje przechwycony przez samolot myśliwski, ale w momencie nacelowania na niego rakiet, obiekt taki szybko się oddala.
Nie wierzę w złe zamiary UFO, bo gdyby takowe mieli, to bezproblemowo by nas załatwili.
Chyba, że nie chcą rozgłosu.
Podobno UFO są różne - poprzeczne i podłużne :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
na podstawie:
http://www.paranormal.de/paramirr/u.html
UFO prawdopodobnie sprawcą polityki"glasnosti"Gorbaczowa.
Istnieje wiele poważnych spekulacji, czy gwałtowne wydarzenia w ZSRR i krajach wspólnoty socjalistycznej, począwszy od lata 1989, związane z demokratyczną przebudową społeczeństwa , rozbrojeniem na skalę światową na początku "pierstrojki" - nie są czasem tajemną wskazówką na istnienie oficjalnego kontaktu pomiędzy ówczesnymi władzami ZSRR a Kosmitami.
Czy czasem nie pomylił się amerykański "śpiący propheta i wizjoner" Edgar Cayce w latach czterdziestych przewidując :"Z Rosji raz jeszcze nadejdzie nadzieja ludzkości".
1987.Maj.Według wielu zakulisowych pogłosek miało wtedy dojść do tajnego spotkania
jednej z wielu ras kosmicznych z Gien-Sekiem Gorbaczowem na terenie supernowoczesnego kompleksku wyrzutni rakietowych "ENERGIA/PROM KOSMICZNY BURAN" w Bajkonurze.
Od tego czasu Rosjanie zaczęli mocno grać zarówno odwróconą o 360 stopni, kartą astrologiczną jak i politycznymi "znakowanymi kartami" swoich niezrozumiałych zupełnie decyzji w sali światowej i wenątrz samego czerwonego Imperium, w oparciu o wytyczne stopniowej przebudowy społeczeństwa uzyskane od kosmitów.
1989.Listopad.W Moskwie miała miejsce trzydniowa konferencja naukowców i czołowych polityków mająca wytyczyć plany przyszłości społeczeństwa radzieckiego i możliwej dalszej ostrej kontynuacji twardego marszu w liberalnym kierunku ustanowionym przez zaskakującą dla przeciętnego obywatela żyjącego w totalitarnym komuniżmie -"pierestrojkę".(nazywaną gdzieniegdzie "pieriedyszką").
Doszło tam(w czsie tej konferencji) do mentalnego wymsknięcia się i przecieku skojarzeniowego myśli samego
Z-cy Premiera ZSRR Albakina, który oświadczył ku zdumieniu zgromadzonych dziennikarzy, iż z pewnością :
"nikt nie chciałby połknąć gorzkiej pigułki kapitalistycznych drastycznych podwyżek cen, o wiele cięższej niż dotychczas pracy za o wiele mniejsze uposażenie czy zainicjowania nie znanego nigdy i nikomu w ZSRR masowego bezrobocia..."
ale reformy muszą być kontynuowane i prowadzone jeszcze radykalniej niż to było dotychczas."
Omyłkowo Albakin pomyślał głośno:
"Każdy naród czeka na swój cud.Każdy liczy na kosmicznych karłów
ze spodków latających, którzy przybędą z niebios by wszystko nam wspaniale ustawić podług swoich sprawdzonych już zasad".
Passus ten nie stał i w sprzeczności z propagandową linią społeczeństwa socjalistycznego i historycznymi jej korzeniami czyli myślami samego LENINA, twórcy pierwszego totalitarnego państwa komunistycznego.
H.G.Wells wyjawia swoją ciekawą z nim rozmowę , na którą powołuje się w książce:
"THE TIME MACHINE".(Maszyna Czasu).
"Wyjaśniłem LENINOWI iż rozwój ludzkiej technologii pewnego dnia całkowicie zmieni sytuację światową.Wtedy w tak zmienionym świecie
także i wszystkie ideologie, w tym Towarzyszu Wasza - marksistowska
staną się bezużyteczne."
LENIN popatrzył na H.G.Wellsa zdumionymi oczyma i stwierdził:
"Macie Towarzyszu pełną rację.Mnie stało się to oczywistym po przeczytaniu Pana "Maszyny Czasu.Nasze ludzkie idee są ciasno ograniczone do skali naszej Planety - te idee opierają się o założenie, iż nasz potencjał techniczny, jakikolwiek by on nie był - i jakkolwiek by on się dalej nie rozwinął - to nigdy nie przekroczy on ciasnego, ziemskiego limitu rozwoju".
"Gdyby jednak udało się nam kiedyś skomunikować z cywilizacjami pozaziemskimi - musielibyśmy zrewidować wszystkie nasze poglądy społeczne, filozoficzne, moralne.W tym wypadku potencjał techniczny wszedłby w obszar "stanu krytycznego" - stanu jego nieograniczoności, co mogłoby oznaczać iż stosowany masowo przymus społeczny i gwałt(vide: "budowa leninowskiego komunizmu wojennego a potem realnego socjalizmu w Rosji) utraciłyby rolę środka i metody wprowadzania postępu".
Innymi słowy - komunikacja intergalaktyczna z innymi pozaziemskimi cywilizacjami zapoczątkowałaby zupełnie nowy wiek i etap naszej ewolucji - wiek wyłącznie pokojowego rozwoju.Następnym krokiem byłoby przyjęcie nas do wielkiej Międzygalaktycznej Wspólnoty
Ras Kosmicznych.
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
cytat "Innymi słowy - komunikacja intergalaktyczna z innymi pozaziemskimi cywilizacjami zapoczątkowałaby zupełnie nowy wiek i etap naszej ewolucji - wiek wyłącznie pokojowego rozwoju.Następnym krokiem byłoby przyjęcie nas do wielkiej Międzygalaktycznej Wspólnoty
Ras Kosmicznych."
Zawsze tak było, że kiedy sobie ludzie poradzić nie mogli przychodził ukryty sygnał ;) z zewnątrz ;) z tym, że teraz się nas boją ;(
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Też się mnie bali - wystarczyło, że pomyślałem o nich coś złego i że nie dostaną moich genów.
Podobno jakimiś "bogami" jesteśmy (będziemy?) i nasze myśli mogą mieć ogromną siłę sprawczą (że moje mają, to się kiedyś przekonałem w ekstremalnej sytuacji).
Jedni starają się utrzymać nas w niewiedzy odnośnie naszych możliwości, a inni chcą przy naszej pomocy uzyskać pewne możliwości.
Podobno ci pierwsi też już coś zrozumieli (że nie tędy droga i że długo tak już się nie da) i chcą zmienić swoje podejście, zyskując coś przy okazji.
Tak się zastanawiam, na ile "niebezpieczni" potrafią być ludzie, jakie pokłady energii wyzwolić, gdy się odblokują.
W przypadku poważniejszych wydarzeń na szeroką skalę (jakiegoś przełomu, ujawnienia czegoś) ludzie mogą dosłownie zacząć czynić "cuda".
Takie rzeczy się na Ziemi powyrabiały, taka polaryzacja nastąpiła, że teraz pewnych procesów łagodnie, stopniowo przejść się nie da.
Będzie bardzo ciekawie :)
Tak sobie teraz pomyślałem, że niskie energie będą chciały jeszcze nas skłócić i jakieś wojenki wywołać, ale gdy o tym myślałem, to usłyszałem głos, który powiedział: "czas minął".
Może tak być, że wizje katastroficzne są rozpowszechniane z jednej strony jako ostrzeżenie byśmy się opamiętali w swej bezmyślności, a z drugiej strony mają wywołać strach, byśmy jeszcze trochę energii oddali niskim bytom.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Co za synchroniczność zdarzeń! :)
Obudziłem się, włączam kompa, a tu Igor 15 minut wcześniej coś napisał :)
Widziałem już tego gościa - trzeba przyznać bardzo skuteczny jest.
Ja potrafiłem ciosem z nogi odrzucić na kilka metrów gościa cięższego ode mnie, który w dodatku biegł na mnie.
Chyba musiałem też się wtedy rozpędzić (tak by wynikało z praw fizyki), ale nie pamiętam, bo to było w ekstremalnej sytuacji, gdy walczyłem z trzema agresorami i działałem wtedy jak automat - nie włączałem myślenia (nie było zresztą na to czasu) lub "ktoś inny" za mnie myślał - jakieś wyższe JA?
Ale zdarzyło mi się również, że jednego człowieka załatwiłem samą siłą woli. Przychodzę do dziewczyny, a tam ten typek siedzi. Strasznie się wkurzyłem, skupiłem się na nim i powiedziałem, że jest pijany. Zaczął się dosłownie przewracać, ale wystarczyło, że odpuściłem, a momentalnie mu przeszło.
Kiedyś na ulicy pewien "dresiarz" mnie zainteresował.
Często usiłuję zrozumieć dziwnych ludzi, ale rzadko kiedy mocno się na tym skupiam. W tym przypadku było inaczej. Był z kolegą i gdy starałem się go "prześwietlić", to poczułem jakby małe, chwilowe zawirowanie świadomości. Gostek zrobił nieprzytomną minę i powiedział do kolegi, że nie wie co się z nim dzieje, że strasznie mu się w głowie kręci i żeby go przytrzymał, bo zaraz się przewróci.
Jeśli zaś chodzi o "niebezpieczeństwo" masowego odblokowania się ludzi, to miałem na myśli raczej wyzwolenie się, zrzucenie "kajdan" i wielką radość, a nawet ekstazę - wtedy to nasz świat może się zmienić diametralnie. Takie ilości energii mogą się wyzwolić, że rzeczywiście może nastąpić przejście w "wyższy wymiar".
|
|
|
na podstawie:
http://www.ufolog.ru/article.aspx?/control=controls/article/article.ascx&uid=5556
Archipelag Szalonego Diabła.
Odpowiednikiem amerykańskiego obszaru S-4/ "Area - 51" w Nevadzie
na terenie Federacji Rosyjskiej jest od 1985 utworzona z dekretu Prezydenta Jelcyna, najtajniejsza rosyjska baza naukowo-wojskowa zlokalizowana w Arktyce, w archipelagu Nowej Ziemi,
daleko za kołem podbiegunowym.
Przechowywane są w niej między innymi cztery spodki latające
(w tym jeden z katastrofy UFO pod Żigańskiem w 1972 roku, jeden z katastrofy UFO w 1984 roku w Kazachstanie, wreszcie jako trzeci
talerz występuje tajny aparat latający "RUŚ", będącym niczym innym jak rosyjską hybrydą zbudowaną na podstawie technologii pozaziemskich, o czwartym jak dotąd nie ma danych).
Miejscowi a szczególnie rybacy arktyczni wielokrotnie obserwowali z trwogą eksperymentalne przeloty hybrydowej "Rusi" i pilotowanych przez rosyjskich pilotów wojskowych "trofiejnych" pozaziemskich spodków
latających.
Poligon ma nazwę tzw ."OBIEKT-700", poprzednio nosił nazwę "6/6"
i był jednym z pięciu poligonów próbnych, na których detonowano bomby atomowe i wodorowe.Tajna działalność Rosjan, ostatnimi czasy bardzo ograniczona, ze względu na brak pieniędzy w kasie państwowej, ściąga też, jak zawsze prawdziwe spodki latające innych cywilizacji pozaziemskich, obserwujące z niepokojem co też "kombinują oni" na archipelagu Nowej Ziemi.
Cały archipelag jest od dziesiątków lat zamknięty dla jakichkolwiek cywili a w szczególności dla dziennikarzy.
|
|
|
Zaostrowka - bój spodków latających.
16 września 1989 roku, nad portem rzecznym na Kamie w Permie(Ural),
w rejonie Zaostrowki - doszło do zaciętego boju pomiędzy sześcioma
srebrzystymi spodkami latającymi zestawionymi w szyk bojowy a siódmym - posiadającym bardziej ciemniejszy, złotobrązowy kolor.
Na tle wieczornych obłoków można było wyrażnie rozróżnić, iż sześć
spodków miało kolor ciemnoszary zaś uciekający jak wariat, siódmy ,
miał ciemniejszy złotawy odcień.
Zdarzenie przypominało jeden z kadrów "Gwiezdnych Wojen". Spodki dokonywały niewiarygodnych akrobacji i niemożliwych wręcz manewrów,
raz to zniżając się do lotu koszącego ,raz to podnosząc się przykładowo, do wysokości 1 km.
Od czasu do czasu ze strony sześciu srebrzystych ścigających "prześladowców" błyskały złowrogo promienie plazmowe skierowane ku siódmemu.
Opis zdarzenia dokładnie zarejestrował w swojej relacji jeden z dżwigowych portu rzecznego.W czasie bitwy wyłączyła się samoczynnie elektryczność i robotnikom nie pozostawało nic innego, jak tylko śledzić to fantastyczne widowisko.
Według świadków spodki miały dostatecznie złożoną budowę -
bardziej szeroka dyskoidalna częśc nadwieszona była jakby nad węższą podstawą, co nadawało obiektom grzybopodobną formę.
W końcowym rezultacie potyczki, złoty talerz został zestrzelony,
początkowo zachwiał się i zniżył lot.
Miejsce upadku udało się szybko znależć, spodek upadł na terenie pobliskiego poligonu wojskowego.Prace wydobywcze, ze względu na błotnisty teren odłożono do końca listopada, póki błota nie ściął
pierwszy zimowy mróz.
Teren upadku został natychmiast otoczony i zakazano tam wstępu komukolwiek.
Dwóch pierwszych żołnierzy którzy odnależli zanurzony do połowy w błocie spodek, wkótce po tym zdarzeniu odwieziono do szpitala z objawami nieznanej choroby.W kartach diagnozy wspomina się o licznych oparzeniach na całym ciele i to pomimo posiadania przez nich zimowego umundurowania.
Pilot AN-2 który próbował potem przelecieć nad miejscem katastrofy
stwierdził, iż instrumenty pokładowe(w tym niemagnetyczne)całkowicie odmówiły tam działania.
W tej histrorii zastanowienie budzi jeden fakt.O jakich pokojowych zamiarach "aliensów" może być mowa, skoro dochodzi pomiędzy nimi do częstych utarczek i potyczek.Ponadto od razu wracamy myślami ku niedoskonałości ich pozaziemskiej techniki, między innymi do relacjonowanych, częstych, przymusowych lądowań spodków dla dokonania niezbędnych napraw.
W przestrzeni wokółziemskiej dochodzi stale do potyczek pomiędzy różnymi cywilizacjami pozaziemskimi, których wynikiem mogą też być owe częste opisywane na tym forum katastrofy UFO.
NASA zrobiła kilka lat temu serię zdjęć z pokładu jednego ze swoich satelitów, ukazującą bój UFO na orbicie Ziemi.
Być może wkrótce przyjdzie nam zobaczyć naocznie w powiększonej skali "Wojny Gwiezdne", które odegrają się w naszym Systemie Slonecznym.
|
|
|
Prawdziwe spodki Obcych wyposażone są w inny rodzaj broni dlatego nie muszą prowadzić klasycznej walki manewrowej ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
na podstawie:
http://www.rense.com/general/antigrav.htm
Tajne prace Rosjan nad anty-grawitacją.
Znany fizykom kwantowym na całym świecie rosyjski uczony Podkletnov
w 1996(jest to humbug bo datę tego odkrycia wojsko USA przesuwa ku latom siedemdziesiątym) roku, odkrył sposób osłony obiektów przed grawitacją, umieszczając je nad nad(super-)przewodzącym dyskiem , rotującym jak szalony nad sztucznie stworzonym silnym polem elektromagnetycznym(tworzonym przy pomocy elektromagnesów).
Jednym słowem na zasadzie kontrolowanych przecieków naukowych z Podkletnovem na czele, ktory notabene uzyskał dodatkowo jeszcze tytuł Profesora Fizyki Kwantowej w Tampere(bezpieczna dla rosyjskich tajemnic Finlandia), Rosjanie dają do zrozumienia osłupiałej z przerażenia widowni na Zachodzie ,iż posiadają urządzenia, które zgrabnie unoszą wszystkie wybrane obiekty - ludzi, ładunki, samoloty - za pomocą wyśmiewanego przysłowiowego "elektrowarkotu" .Stanu towarzyszącego opisanym powyżej zjawiskom a zjawiska te dziwnie podobne są do znanych nam wcześniej z opowieści i relacji o tajnych broniach Hitlera tworzonych we Wrocławiu i w kompleksie "RIESE" w Głuszycy i Walimiu(Niederschlesien).
A ogólnie jest to tylko wierzchołek utajnionej wojskowej "góry lodowej" i chichot militarnej historii, podobnie jak ponury i zbrodniczy w swojej całej wymowie tajny program rosyjskich wojem skalarnych.
Na podstawie wizji amerykańskich psychodelicznych "psi-spies" ,USA posiadają wiedzę o potężnych rosyjskich platformach antygrawitacyjnych, zacumowanych na razie w powietrzu
na bezkresnych równinach Syberii Wschodniej koło Surgutu czy Niżniewartowska.Chodzi o potężne kosmiczne,(mogą brać także udział w misjach poza atmosferą Ziemi na Marsa czy Venus)(długość: pierwsza wersja 32 m druga 64 m)białe, podłużne pudła, które w latach osiemdziesiątych brały udział w tajnych misjach nad USA, rozścielając nad niektórymi rejonami tego kraju siatkę kalibrowania rosyjskich broni skalarnych(elektromagnetycznych) i które zestrzeliwały wtedy potajemnie wybrane obiekty(.m.inn. przeszkadzając w misjach "Challengera" i "Discovery").Oczywiście nad USA te ruskie dziwolągi
udawały świetnie maskując się , nie dające nam aż do dzisiaj spędzić snu z powiek, "extraterrestrialne" UFO.
Zatem ostatnie emanacje UFO nad samym centrum Warszawy o godzinie 18.15,
w dniu 13 Pażdziernika 2007,
mogły być niczym innym jak zwiadowczym lotem rosyjskiej wojskowej platformy antygrawitacyjnej wysłanej przez Putina albo kogoś wyżej nad Putinem, do postraszenia
niesfornych antyrosyjskich Kaczorów czy innych im podobnych pokracznych oszołomów.
|
|
|
http://news.ntv.ru/115584/
rosyjska odpowiedż na amerykański"Stealth" -
bezpilotowy "SKAT" o zasięgu 4000 km, nosiciel rakiet typu"Cruise",
konstrukcja ujawniona w telewizji "NTW"we wrześniu
2007, konstrukcja OKB mikojan
|
|
|
Ten wyścig niema sensu bo jak wybuchła elektrownia w Czernobylu to połowa Europy piło płyn LUGOLA => w tym ja jak byłem mały ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
UFO zagraża USA?
EMERYTOWANI PILOCI CHCĄ NOWEGO ŚLEDZTWA
Większość obiektów określanych jako UFO, uznano za naturalne zjawiska
Unoszące się kule, migoczące światła i bardzo szybko poruszające się statki kosmiczne stanowią zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego Stanów Zjednoczonych - uważa grupa emerytowanych pilotów i amerykańskich urzędników. Domaga się też nowego śledztwa ws. UFO.
Uczestnicy międzynarodowej konferencji w Waszyngtonie, wśród nich byli wojskowi z siedmiu krajów, utrzymują, że byli świadkami tego dziwnego zjawiska lub prowadzili w jego sprawie badania.
- Chcemy, by rząd Stanów Zjednoczonych przestał uwieczniać mit, że każde zjawisko, określane jako niezidentyfikowany obiekt latający, da się wyjaśnić z pomocą przyziemnych, konwencjonalnych określeń - powiedział uczestniczący w spotkaniu były gubernator Arizony Fife Symington.
Zgromadzeni chcieliby, aby władze USA potraktowały sprawę poważnie. Twierdzą, że zaobserwowane przez nich obiekty są zagrożeniem dla bezpieczeństwa narodowego i nie mogą być pomijane. "Szczególnie po 11 września 2001, po zamachach terrorystycznych na Nowy Jork, nie można pozwolić na ignorowanie echa radarowego, którego nie da się powiązać ze znanymi typami samolotów, czy śmigłowców" - napisali w oświadczeniu uczestnicy waszyngtońskiej konferencji.
Wezwali też amerykańską armię do wznowienia Projektu Błękitnej Księgi - trwającego od 1952 do w 1969 roku dochodzenia, w którym zbadano ponad 12 i pół tysiąca obserwacji niezidentyfikowanych obiektów, w większości uznanych za naturalne zjawiska.
mon
to jest paranoja dopiero: http://www.tvn24.pl/0,1528272,wiadomosc.html
|
|
|
Tylko emeryci gadają głośno o takich sprawach, a jak ktoś jeszcze pracuje, to woli się nie wychylać.
Wiele wskazuje na to, że rzeczywiście istnieje jakiś układ między rządem USA, a Szarakami (Zeta Reticuli).
Tego UFO lata bardzo dużo, a USA nic sobie z tego nie robią, nie czują zagrożenia, że coś lata nad ich terytorium i jest nieuchwytne - to bardzo podejrzane.
Słyszałem też, że kombinują coś z pozorowanym atakiem obcych na Ziemię. Mają użyć do tego tajnego sprzętu przypominającego sprzęt obcych. Wszystko po to, by zjednoczyć władzę światową w rękach USA, które uratują całą Ziemię.
A może wymyślili sposób, aby coś wreszcie powiedzieć - przy pomocy emerytów?
Coś się chyba szykuje.
W Radio Zet też powiedzieli:
http://www.radiozet.pl/index.php?id=11650
|
|
|
Moze Amerykanie sami te statki wypuszczaja i dlatego nic sobie z tego nie robia ?
|
|
|
Myślę, że część z tych "UFO" jest made in USA.
Tylko dlaczego Amerykanie mieliby się afiszować z tajnymi projektami latając tym nad różnymi krajami, i to od czasów prehistorycznych? :)
Ciekawe, czy tą informację podadzą w "Wiadomościach" na TVP1 ?
Od kiedy PiS przegrał, to przestałem interesować się polską polityką. Bardziej interesuje mnie, czy amerykańscy Republikanie rozpętają jeszcze jakąś wojenkę przed wyborami, bo Demokraci wojen nie prowadzą.
Benedykt XVI wybiera się do Stanów w czasie kampanii wyborczej - pewnie będzie namawiał by głosować na Republikanów.
Nasi PiS-owcy strasznie się zachwycają Republikanami - to dla nich wzór.
Dobrze, że w Polsce już pogoniliśmy tych chadeków. Unia jest socjaldemokratyczna. Niech jeszcze w Stanach odsuną od władzy Republikanów i będzie nieźle.
|
|
|
Przeczytałem teraz na spokojnie w domu i widzę, że "w tym szaleństwie jest metoda".
Emerytowani piloci i urzędnicy chcą zwrócić na sprawę uwagę opinii publicznej uderzając w ton zagrożenia terrorystycznego i braku zainteresowania obecnych władz tym, co sobie lata nad terytorium Stanów Zjednoczonych.
Naprawdę niegłupi pomysł.
A przy okazji i ułatwienie dla rządu spore, bo mogą oficjalnie zacząć badać te sprawy i "nagle" "coś nowego" odkryć.
Tak, czy inaczej trzeba będzie kiedyś ludziom o tym powiedzieć, a nadarza się okazja by wyjść z tego z twarzą.
Podobno niedługo na niebie będzie aż gęsto od UFO ;) i wtedy głupio będzie, gdy nagle obudzą się z ręką w nocniku i powiedzą ludziom, że wcześniej się tym nie interesowali - stracą jakiekolwiek zaufanie.
A ci Demokraci coraz bardziej mi się podobają :)
Wiadomo, że Republikanie mocno religijni są, a UFO podobno podważa autorytet kleru, więc Republikanie o UFO nie będą gadać.
Demokraci natomiast mówiąc o tym zdobywają głosy wyborców.
|
|
|
Potem nieznany obiekt nadleci z nie wiadomo skąd i zbombarduje Irańskie instalacje nuklearne ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |