| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kawały ;] | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
|
jak sie nazywa zyd na księżycu??? Ufojudek
ahahhahahahahahahhahhohohoihihihihihiiihahahah ja nie moghe zaraz soe poplacze ze smiechu (a o co wlasciwie chodzi?)
|
|
|
A jak sie nazywa 50 zydow zakopanych po pas w ziemi ustawionych w rzedzie ??
Żydopłot.
rech rech rech rech.....
|
|
|
\jak sie nazywa zyd w lesie???=judełka
|
|
|
- Co robi ufoludek na najwyzszym drzewie w lesie?
- Próbuje złapać taksówkę.
|
|
|
Na Śląsku wylądował latający talerz. Po chwili jego załoga wysłała do bazy meldunek:
"Nasi uczeni mylili się. To, czym oddychają Ziemianie to wcale nie jest tlen."
[%sig%]
|
|
|
Co robią żydzi po imprezie? Żydają
Więcej nie znam o zydach
|
|
|
Dwóch przyjaciól wybrało się na polowanie. Jeden z nich mial swoje ulubione miejsce gdzie polowal od lat. Niestety, kiedy sie tam znalezli, okazalo sie, ze caly teren jest w znakach "TEREN PRYWATNY - NIE WCHODZIC".
Zaskoczony powiedzial kumplowi, ze pójdzie obgadac te sprawe z wlascicielem. Zapukal wiec do drzwi farmera i pyta:
- Prosze Pana, poluje tu od lat i nigdy nie robil mi Pan z tego powodu zadnych wyrzutów. Czy moge i tym razem skorzystac z Panskiej goscinnosci?
- Wie Pan, zgodze sie tylko dlatego, ze Pana znam. Ale pod jednym warunkiem. - rzekl farmer.
- Jakim?
- Za domem stoi krowa, która musimy niestety ubic. Jednak cala moja rodzina bardzo kocha nasze zwierzeta, wiec nikt nie ma serca jej zabijac. Jesli ja Pan zastrzeli, to pozwole Panu skorzystac z lowiska. Zadowolony mysliwy zgodzil sie na taki uklad, ale wracajac do swego przyjaciela, wpadl na genialny pomysl jak zadrwic z kumpla. Podszedl do niego i powiedzial:
- Ten stary c**j nie chce nam pozwolic polowac. Juz ja mu k***a pokaze! Chodz, za domem stoi jego krowa. Zaraz zobaczysz jak sie robi polowanie.
I kiedy znalezli sie za domem, koles wymierzyl w krowe i BANG!... poslal jej kulkę prosto miedzy oczy... Nagle slyszy jeszcze dwa strzaly i glos kumpla:
- HA! Zabiłem mu jeszcze psa i kota! Dawaj, spieprzamy!
LOL :))
|
|
|
hehe Dobre. mniam :-) Ja to w zyciu tylko do ptakow strzelalem :-)
|
|
|
idzie gościu przez pustynie, juz na maxa wykończony! po chwili patrzy, a tam wiadro, wiec bez chwili namysłu podbiega do niego, patrzy a tam wazelina i kartka z napisem "posmaruj dobrze dupe". Gosciu sobie mysli "wole umrzec". Idzie dalej, a tam podbiega do niego Murzyn z dwumetrowym penisem i wydupczył go.
Gostek juz na maxa wykończony idzie dalej, a tam znowu wiadro i kartka z napisem "nasmaruj dobrze rece". Pomyslał "nie nasmarowałem dupy, teraz boli, to posmaruje rece". No i zrobił jak pomyslał.
Nagle podbiega Murzyn pakuje mu w gębe, a gościu broniąc sie rekami stęka: "NIE!"
|
|
|
Maz z zona ulegli bardzo powaznemu wypadkowi. Po kilkunastogodzinnnej operacji zony do meza wychodzi lekarz i mowi:
- Prosze Pana, na poczatek dobra wiadomosc, zona operacje przezyla. Maz wyraza radosc.
- No tak - mowi lekarz - ale, wie Pan, musze Pana poinformowac o paru sprawach. Otoz po pierwsze ta operacja nie jest jedyna, zona musi przejsc jeszcze bardzo powazny zabieg w klinice specjalistycznej, a tego nie refunduje Narodowy Fundusz Zdrowia, koszt operacji to okolo 70-80 tysiecy zlotych. To nie wszystko, zona wymagac bedzie dlugotrwalej, w zasadzie dozywotniej rehabilitacji w bardzo specyficznych warunkach, nie musze dodawac, ze nie refunduje tego NFZ, koszt miesieczny to jakies 2 000 PLN. No i ponadto zona jako inwalida wymagac bedzie specjalistycznego sprzetu i srodkow higienicznych, to kosztuje jakies 1500-2000 PLN miesiecznie, oczywiscie NFZ w zaden sposob w kosztach nie partycypuje.
Zapada cisza. Wtem lekarz klepie meza w ramie i mowi:
- Eee, zartowalem, zona nie przezyla....
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |