| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
Ja mam duży problem! Koolman przepowiedział mi staropanieństwo. Załamałam się , co robić, chyba coś łyknę! Pomocy....
|
|
meduza |
|
On jest jak Johny Brawo.
|
|
porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo. |
|
Meduzo
Koolman nie ma pojecia o czym mowi.....a jesli zostaniesz stara panna to bedzie to tylko i wylacznie Twoj wybor, wiec sie nie przejmuj :)
pozdrawiam
|
|
|
Problem tkwi w tym, ze mam cykora zerwac, bo nei wiem, do czego ona sie moze posunąć. Już kiedyś, w jednym z moich poprzednich związkow upozorowalem nawet zdradę, a laska i tak nie chciala zerwac :/
Czuje sie jak gwiazda BigBrothera
|
|
|
meduza koolman najpierw musi rozwiazac swoje problemy,a dopiero pozniej udzielac rad innym :)
|
|
|
Kochani :)
Na naszym forum pracuja specjlisci z roznych dziedzin.
Katarzyna24- psychologia, psychopatologia, praca socjalna.
Marta541- milosc, seks i sama zyciowka.
Seba- problemy przenikania roznych swiatow.
Magda- problemy polityczne.
A wiec piszcie...Serdecznie zapraszamy
|
|
|
koolman :) nasi fachowcy pracuja za friko wiec sorry szukaj dalej.
|
|
|
kollman to Ty mnam musisz placic za to,ze pomagamy Ci rozwiazywac Twoje problemy ;)
|
|
|
To Wy mi musiacie placic, ze pozwalam Wam rozwiązaywac moj problem ;)
|
|
|
koolman uwierz i,ze my nie chcemy zle dla Ciebie;)
zadaj konkretne pytanie a postaramy sie je rozwiazac.....
jak wiesz mamy duze grono specjalistow.........
do kazdego mozesz zadawc pytania.........
|
|
|
Moj problem, to moge go rozwiązac tylko ja sam. A Igor moze mi jedynie w tym pomoc. Nie wiem po co caly ten cyrk ;)
|
|
|
koolman a moze rozwiaz go sam bez pomocy Igora...za kazdym razem bedziesz prosil go o pomoc? Bo jeszcze sie uzaleznisz, albo Cie ubezwlasnowolnimy :)
|
|
|
Liszaj!!!!
Ciebie nikt o zdanie nie pyta wiec nie zasmiecaj mi forum innymi stronkami.Ugryz sie w jezyk i otruj jadem, byc moze twoje problemy nautry psychologicznej typu niedowartosciowanie, zakompleksienie znikna.
P.S. Nie moja wina ze rodzice nie´dali ci milosci.
Pozdro
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |