| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Spowiedz szczera :-/ shit | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47 |
|
Wczoraj bylem na Lednicy i miałem isc do spowiedzi sobie.
ALe ruszyl mnie powazny problem.
Czy spowiadac sie ksiedzu z seksu przed malzenskiego.
W dodatku z facetem. Tak dlugo myslalem i nic nie wymyslilem.
NIe poszedlem. I pozastałem z moimi grzechami.
Kolejnym problemem jest kłamstwo, jezeli powiem ze tego zaluje to wlasnie sklamie.
Niczego nie zaluje. Zadnego razu.
I co teraz ? Help ! Chce sie nawrocic ale utrudniaja mi to te zasady wszzystkie.
|
|
www.google.pl |
|
NIby nie bo koles musi zachowac tajemnice spowiedzi.
Ale mimo to strasznie sie boje.
Ale kurde... Czy naprawde musze spowiadac sie z czegos czego nie zaluje ?
|
|
www.google.pl |
|
ja bym sie nie spowiadala z tego bo jak sam wiesz kosciol jest przeciwko................
zawsze mozesz powiedziec'' wiecej grzechow nie pamietam.......''
|
|
|
magicadam, a Ksieza tak nie robia? tez spia z facetami i jakos nic sie nie dzieje :P jezeli juz koniecznie musisz isc do spowiedzi to znajdz jakiegos przystojnego ksiedza i zaryzykuj i powiedz, ze wyspowiadasz mu sie w lózku :D ciekawe jak zareaguje :P
a jezeli nie chcesz ryzykowac, to po prostu powiedz te grzechy, które mozesz powiedziec. i tak nikt tego nie sprawdza ;)
|
|
|
nie wydaje wam sie ze sa wiesksze problemy niz spowiedz?
grzesznicy ;))
|
|
|
kaska dla Ciebie jedynym problemem sa Twoje wlosy........... a raczej ich brak........... kazdy ma inne problemy i trzeby to uszanowac.......
|
|
|
marta541 to moze porozmawiajmy o twych problemach
znowu mi zazdroscisz fryzury? ;)
|
|
|
ciekawe kaska kiedy Ty ostatni raz bylas u spowiedzi......... nie nazywaj innych grzescznikami bo sama taka jestes............
|
|
|
Ja juz tak robilam od podstawowki. Zaczelo sie od komunii. Nie moglam powiedziec przeciez w wieku 10 lat ksiedzu, ze tanczylismy nago dla zabawy na budowie i pokazywalismy sobie nasze organy. Czasem w jeden dzien przychodzilam pare razy do konfesjonalu i wciaz nie moglam z siebie wykrztusic prawdy.
|
|
porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo. |
|
oj kasiu wez swoje tabletki i przestan majaczyc jak chcesz mozemy porozmawiac o Twoich problemach,ale na innym temacie-zloz sobie swoj.......... ten nie jest Twoj....... wiec powsrtzymaj sie od glupich komentarzy.......
|
|
|
marta541 ja nie odczuwam takiej potrzeby....grzeczna jestem :)
|
|
|
examina na pewno wiekszosc z nas tak mowi............. czasami naprawde zapominami ...... a czasami wstydzimy sie powiedziec.......
|
|
|
nie........ kazdy ma prawo tutaj cos dopisac......... wiec to robie
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |