Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO a Symantec
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Nie mogę tego dłużej ukrywać, więc postanowiłem się wypowiedzieć (pewno mnie za to zabiją). Moja ciocia [imienia nie podam ze względów bezpieczeństwa] pracuje w Symantec. Siedziba owej firmy zajmującej się tworzeniem antywirusów znajduje się w podziemnym bunkrze. Co ciekawe, kiedy ją odwiedziłem w pracy zauwarzyłem kilka dziwnych faktów. Prawie wszystkie drzwi opatrzone były etykietą: "Enter only for authorised personel". Dobrze, pewno przechowują tam kody źródłowe wirusów... ale ejże! Siedziałem przy komputerze cioci i grałem w Countera gdy nagle jedne z takich drzwi otworzyły się. Za nimi zdążyłem dostrzec tylko korytarz, podobny do takich jakie znajdują się w szpitalach. Wyszedł z niego człowiek, ubrany był w biały kombinezon, na rękach miał białe rękawiczki a na twarzy maskę tlenową. Popatrzył na mnie takim wzrokiem, że musiałem się odwrócić. W rękach trzymał duży karton z napisem "Fragile". To wydarzenie wzbudziło we mnie podejżenia. Gorzej było, kiedy spadł mi na ziemię długopis, schyliłem się. Pod biurkiem leżał kosz na śmieci. A w nim... bogato ilustrowany referat pt. "UFO over Ands Moutains". Co ciekawe, pod spodem było napisane "FOR AUTHORISED EYES ONLY". Przeczytałem. Było tam napisane o np. zachowaniach UFO, które "[...] wyglądało jakby się bawiło w berka, wszystkie obiekty uciekały przed jednym, a kiedy ten jeden złapał któryś z nich, wszyscy uciekali przed tym złapanym. [...]". Po za tym ciekawe były cytaty typu "[...] Symantec haven't any UFO ships from that area, in cause of all of them was too fast to be catched up by our AA-Rockets [...]". Czyżby tajny Symantec miał przed nami coś do ukrycia? Oczywiście nie zdradziłem cioci tego zdarzenia oraz tego co przeczytałem, bo pewno bym już nie żył.

I pewnie długo ne będziesz życ ( odpukać ) jeżeli to co piszesz to prawda. Bo myslę, że będzie im łatwo cię namerzyć i zlikwidować. Więc uważaj. Rzeczywiście. Niby prywatna firma a realizuje cele polityczne. To sprytne, ale do przewidzenia. Widać my się kompletnie nie orientujemy w sytuacji politycznej na świecie. Możemy mieć tylko wgląd na wycinek rzeczywistości. I pewnie fałszywy.

Dobrze powiedziane.. nic dodac, nic ujac.. podpisuje sie pod tym:)

tam gdzie supertechnologie, a takimi są najbardziej skomplikowane programy komputerowe(ultra-psi-software) tam zawsze nasilona ingerencja obcych cywilizacji,ponieważ najwyższy poziom technologii informatycznych w świecie mają bezapelacyjnie USA, toteż kontakty na linii "owi nikomu nieznani pchający rozwój cywilizacyjny najbardziej naprzód"(czołowi amerykańscy informatycy) i "obcy" właśnie na tym strategicznym odcinku są najbardziej utajnione i najbardziej nasilone.że tak jest, można łatwo wywnioskować po charakterze i cechach sfery "nadbudowy"(zbiorowej świadomości społecznej)w samych USA-pełno tam n.p. skomplikowanych (strategicznych) multimedialnych gier komputerowych, książek i filmów o ingerencji obcych w najbardziej węzłowe dziedziny nauki,techniki,wojskowości i gospodarki.Sfera nadbudowy USA powoli więc przygotowywuje świadomość zbiorową całego społeczeństwa świata ludzkiego do najbardziej skomplikowanych problemów złożoności naszego bytu we wszechświecie.

Nie wszystkie texty zrozumiałam przetłumacz je :P [%sig%]

Już se jeszcze raz przeczytałam i zrozumiałam :P [%sig%]

Moze podasz wiecej faktow twojej wizyty w symantecu, dziwne ze wszedles z wizyta towarzyska na tyle daleko ze "otarles sie o jakies laboratoria" chyba powinienes zajsc nie dalej niz jakis budynek administracji, itp. a nie tajne laboratoria. Jak cie tam wpuscili?! Pozrowienia

USA wschodnie wybrzeże Seattle,(Microsoft)Kalifornia(Sillicon Valley,m.innymi Cisco,Oracle,Siebel,Google,e-Bay,Amazon.com,Altavista.com),Phoenix (Arizona),kombinat lotniczy"czarnych projektów" w Palmdale koło Los Angeles to pas jedynej w ludzkim świecie technologicznej"supercywilizacji",tam też najwiecej pozaludzkich "kontaktorów","superumysłów" informatycznych i facetów działających we wszystkich mozliwych pasmach czy diapazonach"psi"czyli parapsychologii militarnej i stosowanej dla jak najlepszego wejścia w zawiłe rewiry myślenia Obcych.

Spytaj ciotki. Przecież cie nie zabiją, bo kto by ci uwierzył? Co? Powiesz w wiadomościach? Bez jaj ja bym się wogóle nie bał, jesteś dla nich piąkiem i tyle. nara

Tak ale każdego pionka można łatwo zbić....

"Tak ale każdego pionka można łatwo zbić...." ale nie każdego warto.

Jak tam weszłem (odpowiedź na pytanie jak mnie tam wpuścili): Po prostu poszedłem za ciocią do jej biura. Te pomieszczenia były zabezpieczone dwoma żelaznymi wrotami o grubości tak na oko 2m, czterema parami zwykłych superszczelnych drzwi (Tylko po co?) a wszędzie były kamery... ale weszłem. PS. Zapytałem się o to cioci, ale ona popatrzyła na mnie podejżliwym wzrokiem i odpowiedziała że "nic na ten temat nie wie".

Przezyles w kazdym badz razie ciekawa przygode, a propo gdzie znajduje sie siedziba Symantec w ktorej byles? Pozdrowienia

chyba nie w Polsce :D

Prabab, co ćpałeś? Nic? To lepiej ić ćpać (tzn. idź spać)

super ubawiłem się jak kot z myszą piszcie nadal, jest git, tak trzymac chłopaki :)))))))))))))))))))))

temat jest przedni bowiem na łamach wielu witryn internetowych USA i współczesnych książek amerykańskich mówi się jawnie o ingerencji kosmitów w przyśpieszenie rozwoju niesłychanie zacofanej ludzkiej cywilizacji poprzez dodanie BOOST"U w branży najbardziej skomplikowanego oprogramowania.Wygląda na to ,że Bill Gates to tylko marionetka lub wierzchołek góry lodowej.

czlowieku jestes popierdolony, gdyby nasz kochany symantec mial kontakt z ufo to jakis jebany w dupe przez psa z krzywym chujem vir nie rozjebal by mi winshitu przy dzialajacym norton AV 2k3

JapońskiRobocie mówisz, że kosmici dodają nam boosta w oprogramowaniu???? Jeżeli ich statki mają Windowsa, to się nie dziwie, że tak wiele się rozbiło :D. To jest normalnie śmieszne. Już prędzej powiedziałbym że ingerują w technologie komputerową, typu procki, i taki różny hardware. Ale to też nie. Czemu kosmici nie dali boosta 1000 lat temu naszej zacofanej cywilizacji. Ja to widze inaczej, a więc to tak, że teraz będziemy dużo częściej dokonywać jakiś odkryć, bądź wynalazków. Zręsztą wystarczy spojrzeć w przeszłość to widać, że przedział sie zmniejsza. Jak dla mnie przez ostatnie 10-20 lat nastąpił wręcz ogromny skok technologiczny, choćby w komputerach procki od 1 mhz srobiły skok do 4 giga, a do tego im większe prędkości komputerów, tym szybciej osiągamy jeszcze większe i znów zauważalne zwężenie się czasu skoku technologicznego. Kosmitą zależy chyba bardziej na tym, abyśmy w ciemnocie tkwili. My na Ziemi nienawidzimy się nawzajem, a co by to było, gdybyśmy w kosmosie podróżowali. Pewnie z każdym gatunkiem po wojnie :D.

tocto zart to był dobry sen o strefie 51 tylko w wersij polskiej dobre sobie fakty fakty mnie interesuja a nie opowiesci dziwnej tresci.............
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.