| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Majestic 12 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
|
Witam, od pewnego czasu interesuję się sprawą Majestic 12, mam swoje teorie na ten temat. jezeli masz jakieś informacji i chcesz się wymienić lub porozmawiać Napisz!
olga.amisa@op.pl
|
|
|
Witam
Czy są jakieś informacje na temat ufo w polsce czy są jakieś przecieki bo z tego co wiem .Za czasów związku radzieckiego coś sie wydarzyło! działam w Nautilusie
|
|
|
Najważniejszym wydarzeniem na terenie Polski było roztrzaskanie się ufodoidalnego bolidu nad basenem portowym w Gdyni-Oksywiu w roku 1959.Na nabrzeżu znaleziono
rannego ufonautę,którego najpierw przekazano do wojskowego szpitala Marynarki Wojennej w Gdyni lub Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi-tego do dzisiaj nie wiadomo,potem z powodu braku odpowiedniej aparatury,specjalnych lekarstw i zespołów wyspecjalizowanych w badaniach EBE(extraterrestrial biological units)naukowców,kosmitę przekazano do
tajnych instytutów badawczych w okolicach Moskwy(Bałaszicha koło Ljubierców oraz Odincovo)w ramach tak zwanej niezłomnej współpracy pomiędzy bratnimi krajami, członkami Układu Warszawskiego(organizacji wojskowej krajów demokracji ludowej czyli krajów komunistycznych).Priwiet!Sława!Zadruga!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |