| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Klimat - HAARP bedzie dzialal ! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
Wiadomosc z Onet.pl
Za 100 lat mogą zniknąć strefy klimatyczne
Z powodu ocieplania się klimatu strefy klimatyczne na Ziemi mogą całkowicie zaniknąć do roku 2100 - twierdzi raport Akademii Nauk Stanów Zjednoczonych.
Zdaniem naukowców z uniwersytetu stanu Wisconsin, zmiany klimatyczne zagrożą istnieniu licznych gatunków roślin i zwierząt i równocześnie sprzyjać będą rozwojowi innych.
Szczególnie zagrożone są strefy tropikalnego, wilgotnego klimatu występujące np. w rejonie Amazonii, czy dżungli w Indonezji. Większość zwierząt żyjących w tych lasach nie będzie w stanie przystosować się do nowego klimatu. W konsekwencji spowoduje to masowe migracje ludności - alarmują naukowcy. Radykalne zmiany klimatu nastąpią też na Syberii, na południu Australii i w rejonie Andów.
Według niektórych prognoz, zmiany klimatu w roku 2100 mogą objąć od 39 do 48 proc. powierzchni planety.
Szukaj wiadomosci w wyszukiwarce : HAARP and Weather
|
|
|
A co HAARP ma z tym wspólnego?
Na Marsie też HAARP działa? Tam też następuje szybkie ocieplenie klimatu.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jebnij się Wrona w łeb, młotkiem, tylko mocno bo nie podziała i zmień leki bo są za słabe.
|
|
|
Gratuluje Ci rozwagi Idioto !!!
Ze tez nie masz pretensji do tych, co Cie klamia o locie na Ksiezyc i w wielu innych sprawach. Widzisz tylko Wrone !!!! Gratuluje !!!!
O lekach decyduje lekarz, nie ja.
|
|
|
Wrona, i ja również gratuluje Ci rozwagi i zdrowego podejścia.
Zmień lekarza i przestań szukać dziury we wszystkim.
|
|
|
Tak sobie czytuje Gosiu od dłuższego czasu Twoje teksty i nasuwa mi się takie pytanie.
Jako, że jesteś ekspertką od spraw HAARP-a, to chyba lepiej trafić nie mogłem.
Jako, że HAARP ma tak ogromny wpływ na całe nasze życie, to w jaki sposób ONI są w stanie ingerować w życie tak ogromnych rzesz ludności?
Musi ICH być zatrudnionych w HAARP-ie bardzo wielu - mają niesamowite moce przerobowe.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Idioto, ja jestem przymusowo leczona przez rzad australijski i nie moge zmienic sobie lekarza. Teraz jest nim Hindus.
Wendol, HAARP pracuje cala dobe. Tego jestem pewna. Nie wiem, ilu ma zatrudnionych pracownikow we wszystkich bazach. Ile jest faktycznie baz, tego tez nie wiem. Wiem o bazie na Alasce, na Tajwanie, w Poludniowej Afryce, w Pine Gap w Australii. Wiem tez o angielskiej bazie HAARP-a na Cyprze i niedawno dowiedzialam sie o bazie HAARP-a w Hondurasie, gdzie nie ma nawet turystyki i miejscowej ludnosci jest bardzo malo.
|
|
|
A czy dzięki leczeniu zelżało działanie HAARP-a na Ciebie?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |