Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rok 2012-to chyba ostateczny koniec.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

Ludzie, ostatnio mnie długo nie było, ale to dlatego,ze śledziłam wydarzenia na świecie i robiłam małe dochodzenie. Zauważyłam, że przed rokiem 2001 tylko dziennikarze, gadali,ze będzie koniec świata i ble ble ble. A teraz udało mi się podsłuchać rozmowę księży w kościele obok mojej skzoły. Są zaniepokojeni gdy usłyszą "rok 2012". Nawet ludzie, któży są ateistami twierdzą,ze za 5 lat będzie koniec świat. Wiele ludzi o tym mówi ,i może trzeba wziąść to do serca?? Co będzie jeśli to prawda?? To są tylko miej spostrzeżenia. Co wy myślicie na ten temat. Moze i się mylę ale chyba czas przygotować się na SĄD OStateczny.

http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=177332

No wlasnie znowu ta telewizja i sieczka, telewizyjna sieczka... gdyby nie tacy wariaci, to sama telewizja powoli przestawalaby nadawac sie do ogladania, atak sciaga wlasnie roznych blaznow i osmiesza tematy. Musza miec jakis wskaznik ogladalnosci, a jesli tylko beda pokazywali jak wzrasataja ceny, to ludzie (niektorzy) sie polapia, ze sa manipulowani.
Liszaj:
Po raz kolejny agresorem będzie dyżurna, szmaciana lalka na złotym tronie - George dobliu Bush.
- no niby racja, ale jakos sie im nie spieszy. Groza Iranowi od 1979, wyszkolili i wyposazyli przeciw niemu Irak z Husajnem na czele.... Afganistan. Kuwejt. Teraz jak juz sie panosza w tamtych (wasalskich) krajach, to od kilku lat wyglada powazniej pogrozka, ze moga atakowac. Ale czy zaatakuja ? Wlasnie dlatego, ze szmaciana lalka, jest szmata, to MUSI jedynie robic co sie jej kaze. A poniewaz cale USA jest jedynie imperium szmacianym, to musi wykonywac za ISRAEL czarna i brudna robote. watpie czy Israel (ze wzgledu na swa bliskosc) odwazy sie na podjecie krokow wojennych w stosunku do Iranu. Sa zbyt blisko i moze to byc zbyt niebezpieczne dla Israela. Musze przyznac, ze zagrozenie istnieje i moze w koncu nie byloby to takie zle, gdyby to wlasnie tam na "swietych ziemiach" rozpoczac ostateczna zawieruche... ARMAGEDON ..."Har-Magedon (Armageddon, Armagieddon) to miejsce zapowiadanej w Apokalipsie św. Jana (Ap 16;16) ostatecznej bitwy między siłami dobra i zła, w której hordy wiedzione przez Szatana zetrą się z anielskimi hufcami pod wodzą Chrystusa w zażartej walce. W wyniku tej walki demoniczne siły zostaną ostatecznie pokonane, wraz z wszystkimi ich sprzymierzeńcami, a boskie zwycięstwo rozpocznie okres tysiącletniego panowania Chrystusa czyli Millenium. Termin ten pochodzi od Megiddo - starożytnego miasta w Palestynie. Stoczono w jego okolicy tak wiele bitew, że Nowy Testament używa nazwy tego miasta jako symbolicznego miejsca dla ostatniej bitwy: Har-Mageddon - "wzgórze, góra Megiddo"."... pozdr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romek:
.....ze moga atakowac. Ale czy zaatakuja ? Wlasnie dlatego, ze szmaciana lalka.....
Witam Jakiś czas mnie tu nie było (aktywnie), choć zaglądam często. Trochę czasu zajęło mi pewne zajęcie. Szczegóły poniżej. Ariel opracował krótki tekst na ten temat. Tekt ten oraz inne jego opracowania znajdziecie na stronie: www.pojutrze.technowator.pl Pozdrawiam

Sobota, 12 maja, północ

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.