Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
sen
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42

dawno nie pisalam i wogole na forum nie zagladalam..nie mam czasu ciagle pracuje...nadal jestem w londynie. chyba tu jeszcze posiedze dlugo bo chce studiowac psychologie.mialam ostatnio dosc dziwny sen..jeden z tych ktore miewalam w przeszlosci. dawno tego nie czulam ale no coz poczulam. nie bardzo wiem co tym myslec i nie bardzow eim czy ktos by mogl mi cos powiedziec..moze wy cos mi powiecie...tzn. ja mam jakas tam swoja teorie ale powiedzmy ze nie jestem do konca pewna. to opis: nie moglam zasnac dosc dlugo. udalo mi sei w koncu zamknac oczy i zasanc prawdopodobnie. zamknelam oczy a po chwili je otworzylam. bylam przekonana ze nie spie..patrzylam na moj pokoj i kolezanke ktora spi obok.nagle poczulam ze to jednak nie jest do konca rzeczywistosc..poczulam ze cos sie ze mna dzieje..staje sie lekka..na wlasne zyczenie unioslam sie do gory...fruwam po swoim pokoju...bylam az pod sufitem i unosilma sie nad kims lub czyms...krazylam tak przez jakis czas...potem sen sie urwal..ale to nie koniec....obudzilam sie na chilwe a potem znowu sie zaczelo..zamykam oczy i znow ma uczucie ze cos jest inaczej....znowu zaczelam sie unosic ale tym razem chcialam koniecznie poleciec do innego miejsca...wybralam sobie pokoj mojego obecnego chlopaka....caly czas wolalam jego imie...zaczelm sie unosic...przelecialam prze sciane i znalazlam sie w jego pokoju..zobaczylam go spicego.......wyciagnelam rece i dotknelam go.....a potem polozylam sie obok. koniec nastepnego snu....w kolejnym zobaczylam kogos stojacego nad moim lozkiem ale nie wiem kto to byl....jedyne co pamietam dosc dobrze to ze ten ktos mnie laskotal caly czas.....kolejny sen krotki bardzo....zobaczylam moja kolezanke spiaca obok i zapytalam ja czy cos czula...nagle sie pobudzila i cos powiedziala ale nie wiem co....to wszystko....trwalo to jakis czas zanim usnelam na dobre....dawno tego nie odczuwalam i nie mialam tego typu snow... za ewentualne beldy przepraszam...pisalam to w pospiechu.

ponizeni beda wywyzszeni i na odwrot, tylko uwazaj na giwery

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

ee no nie jest tak zle...walnelam sporo tych mandacikow ostatnio i jakos zyje ..raz tylko dwoch czarnych chcialo mi przylozyc ale sobie poszlam wiec odpuscili:) hehe..zeby tylko moje zycie uczuciowe sie tak dobrze ukladalo jak moja praca...kurde...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.