| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Film | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
|
|
|
Potrzebny szybki internet i głośniki, jak macie trochę wolniejszy to dajcie pauze i idźcie na fakję żeby trochę buforu zassał, poten idzie....
|
|
|
To już jest nas dwóch na tym forum.
Znaczy tych którzy zobaczyli ten film:)
|
|
|
W dzisiejszych czasach gdyby ktoś podał się za Chrystusa wylądowałby w zakładzie psychiatrycznym.
|
|
|
2 tys. lat temu nie mieli psychiatryków i musieli improwizować.
|
|
|
tak, krzyzowanie to improwizacja, bardziej moze wysiudanie z ziem mości panow, ale morderstwa?? pluje wladzom tamtejszych czasow w morde, za ich cywilizowane pomysly (jakas juz tam cywilizacje mieli)...
a ja nie obejzalam filmo bo mi nawet po buforowaniu sie tnie, moze mi ktos powiedziec "why"? predkosc mam 512, a ram tez 512, z reszta jakikolwiek filmik bym nie ogladala czy z twardziela czy z neta to mam przerwy miedzy klatkami :/ sakre ble
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
Film nagrany przez jakichś skrajnych chrześcian. Przekręcają znaczenie wyrwanych z kontekstu fragmentów bibli, żenada. Samo zdanie:
"1500 żydów ocalałych z auschwitz zostało zamordowanych przez polaków, gdy chcieli odzyskać swoje domy..."
Wogóle chore wizje.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |