| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| zmiany na stronie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
Witam,
Strona istnieje już jakiś czas, myślę, że czas na drobne zmiany, mam kilka pomysłów, które już od dawna chcę zrealizować jednak czas mi na to nie pozwalał, może tym razem się uda. Zwracam się również do Was może macie jakiś pomysł, sugestię i chcecie się z ze mną nimi podzielić.
Admin
|
|
Czekam na opinie... |
|
Tak: Zrob takie cos zeby pokawywalo kolo tematu kto dal ostatniego posta i kiedy, to nie trzeba bybylo wlazic do srodka i sprawdzac :)) i wez jakis filtr zaloz zeby wywalac z forum np posty ktore w ciagu miesiaca uzyskaly 2 odpowiedzi bo jak nikt sie jakims posten nie interesuje to tylko on zasmieca ekran. Mozna tez dac mozliwosc zamieszczania malych obrazkow w postach powiedzmy tak do 5 kB.
|
|
|
Po co kombinować ? Ja wiem, że można mieć satysfakcję robiąc coś samemu od podstaw, ale w tym konkretnym wypadku użyteczność i łatwość powinna wziąć górę.
Więc może po prostu skopiować "engine" forum z jakiegoś istniejącego ? Proponuję takie forum, jako wzór i przykład: http://forum.miau.pl/index.php
[%sig%]
|
|
|
Moze by tak dodac phpbb forum .. (www.phpbb.com) Wygladaja lepiej niz to ktore masz teraz (choc twoje pasuje do calej strony i jest ok) Ale na phpbb masz wiecej funkcji i bajerki a pozatym mozna otworzyc rozne ogolne kategorie i zrobic ludzi adminami.Pomysl o tym! ;)
[%sig%]
|
|
|
Ja bym był za phpbb.com, ale to juz zmiana od podtaw.Tematyczne działy, emblematy, prywatne wiadomości. Najlepsze wyjście.
|
|
|
PhpBB jest bardzo elastyczne i moze posiadac od jednego dzialu do wielu glownych.Wystarczy aby zrobic tu kilka podstawowych dzialow : Zjawiska paranormale , Ufo i kosmos , religia ..itd.Nie jest to az taki wielki problem dzialy mozna twozyc i kasowac do woli a i kontrole nad goscmi z 'niewyparzonymi gebami' mozna kontrolowac ( ban ip) albo cenzurowac niektore slowa...Do tego mozna zainstalowac mody ktore dodaja jeszcze wiecej ciekawych funkcji a i skorek do zciagniecia dla forum tez nie jest bark ;)
[%sig%]
|
|
|
Ok, wiec zmiany na forum, podział na kategorie się zapewne przyda, a co do samej strony, artykułów - nikt tego nie czyta? :-)
|
|
Czekam na opinie... |
|
a moze obgadamy to przy winku mszalnym ? tylko kto postawi.... ;))))
|
|
|
Hehe winko... Jezeli o mnie chodzi to stronka jest ok (komplement dla admina) jezeli chodzi o design i podzial - dla mnie moze tak zostac.Mozesz tylko dodac linki ( najlepiej gdyby odwiedzajacy mogli dodac wlasne linki albo wyslac email do admina z linkami. Tylko forum przydalo by sie rozbudowac ;)
[%sig%]
|
|
|
Jeśli chodzi o mnie - to czytam TYLKO reakcje na własne wypociny !! <rotfl>
A bez żartów, to daruj, Adminie, ale te artykuły są gorsze nawet od tego, co my sami wypisujemy na Forum... Więc jeśli coś zmieniać - to TYLKO techniczną stronę Forum...
[%sig%]
|
|
|
Proponuje tez zrobienie cos z ta etykieta co sie pojawia kolo myszki, ona sie pojawia kolo kursora i nie znika, zaslania text i jest calkowicie nie potrzebna, jak czytam posty to lubie myszka jechac za textem ktory czytam, a jak na chwilkie sie zatrzymam to pojawia sie ta wnerwiajaca etykietka i siedzi na stale, trzeba mysza ruszyc zeby znikla i szukac gdzie skonczylem czytac zeby dalej czytac - serio wez stary cos z ta etykietka zrob bo za przeproszeniem ku....cy mozna dostac. :)
|
|
|
hmmm zmiany na forum .... a co z już istniejącymi wątkami? mam nadzieje że niezostaną skasowane bo była by to wieelka strata ...
|
|
|
Co do samego silnika forum to błagam ! Nie zmieniajcie! jak dotąd jest to chyba jedyne forum które chodzi w offline. Prosi modemowiec ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |