| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot-jako moc kapłanów Egipskich i wiedza Atlantydy i kosmitów | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
Witam wszystkich-zapraszam do afirmacji i medytacji sacrum Taro. Misterium Tarota dzieje sie w czasie świętym -sakralnym,
Budzi w nas człowieka pierwotnego (wrazliwego kosmogonicznie)
Energie ziół uzywam dla wzmocnienia organizmu,i poznania mocy
natury. Jesli tylko będe wstanie pomóc, zapraszam w mojš energie:)
|
|
kleo. |
|
rozkład cleopatry ciekawie zinterpretowany .. dodam jeszcze jorzystając z chwili ... wieża Boga XVI to państwo które czekam Rozłam ! Problemy o nurcie Religijnym obok odwzierciedleniem jest Arcykapłan V - Papież ! więc .. rydwan dodaje otuchy i infomruje ze to co pozornie niezbyt Dobre zmierzy ku czemuś lepszemu i nie doprowadzi do powtórki z przeszłości . Wieża Boga pojawia się wtedy kiedy czlowiek albo hierarchia , organizacja , itp .. schodzi ze złej drogi , wówcza palec boży ingeruje by zmienić bieg rzeczy poprzez pozornie negatywne wydarzenia , w celu obudzenia Świadomości i zastanowienia się co dalej. .. zapewne w styczniu watykan wprowadzi jakieś zmiany , wytycvzy nową drogę , lub będzie starał się ratować twarz z powodu grzechów przeszłości . Inaczej patrząc widać ... że Medycyna może odkryć jakiś Lek na niby nieuleczalną chorobę , nowe rodzaje napędów , rozwój techniczy itp itd . Rydwan ma żródło w Wieży a więc widać możliwe kolizje drogowe , wypadki , bądż rozmowy w sprawie rozbudowy dróg i autoastrad - np . w polsce .
co ma być będzie , lecz wiedzieć coś co jeszcze nie miało miejsca pobudza Ciekawość która w meandarach odpowiedzi trzyma dla każdego z nas indywidualną odpowiedz na takie poszukiwania dodając wiary w niemożliwe które może ( nie musi ) stać się czymś przejawionym i możliwym .
pozdrawiam
|
|
|
Witaj Ariel
Ponownie przyznaje Ci racje :) Dodam tylko, ze RYDWAN to symbolika centaura, człowieka z podwójną naturą. Karta jest oznaczona liczba siedem, czyli przymus autoekspresji i samodzielnego czynu. Oparcie sie barierom czasowym, co prowadzi zawsze ku nowemu.
Co ma byc to będzie :)
|
|
kleo. |
|
Igor - Jeszcze raz dzieki za muze. Inspirująca to fakt. :)
|
|
kleo. |
|
Witam wszystkich serdecznie włanie się pojawiłam jak nowa osóbka ale nie bardzo wiem co i jak Tzn mam doć poważny problem i nie wiem co wogole w tej sytuacji zrobić Czy mogłabym poprosić o pomoc Ciebie Igorze?
|
|
... zyje jak grzeszny anioł w tłumie ludzi lecz sama ... |
|
milek- jesli chcesz spróbuje pomóc. Igor napewno takze udzieli ci wskazówek. D
|
|
kleo. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |