| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dializzza niszczy to forum | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
|
jakš masz przyjemnoć w niszczeniu forum? po co zaspamowała je jednym zdjęciem w tylu wštkach? dlaczego uniemożliwiasz nam prowadzenie dyskusji, nieważne na jakim poziomie one sš? pytania retoryczne. jeste zakompleksionš, niewyżytš trollowatš lesbš. wprowadzanie zamętu i wyprowadzanie ludzi z równowagi sprawia ci przyjemnoć. widzisz wszędzie homofobów, a z forum robisz kozetke. lecz się dziewczyno, bo jeste ostro jebnięta. a dla dobra nas wysztkich spieprzaj z tego forum.
że też cie te bany, które dostajesz nie zniechęcajš do odejscia. czy nie ma jakiego skuteczniejszego sposobu na pozbycie się tego wrzodu-dializzzzzy666?
|
|
|
Down:
Nie nie żywie urazy za to otóż iż z tym miała rację, tak przyznaje się ale to co robisz z tym forum przechodzi ludzkie pojęcie mam nadzieję że rozumiesz co to znaczy ;] obserwuje te forum bardzo długo i mi ciebie żal... Tak to jest jak daje się dziecku dostęp do neta. Aczkolwiek polecam ci codziennie przez 15min zastanawiać się nad sobš i zadać sę pytanie czy to co robisz jest dobre. Mylę że to jest spowodowane tym że dopiero odkryła że w. Mikołaj nie żyje to fikcja, to tyle.
|
|
You and me We'll all go down in history With a sad Statue of Liberty And a generation that didn't agree... |
|
DannY wiem, ze zywisz uraze za to, iz wczoraj ci udowodnilam, iz jestes malo uwazny i nawet nie patrzysz sie na daty wpisow. Spoko. Klep biede gdzieindziej kolego. PAC, PAC!!
|
|
|
|||
www.google.pl |
|
To nie on prezentuje za niski poziom wypowiedzi, tylko wy. Dializa i jej mafia.
|
|
|
Akurat niskiego poziomu wypowiedzi bym Dializie nie zarzucił, ale jest strasznie pokręcona, chaotyczna i chora na zaawansowanš spamozę.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"3 dni temu o 13:52
wqueihwqio"
Nie da się ukryć, super high-level.
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |