Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Out Of Body Experience
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Powiedzcie mi czy doœwiadczył kto z was kiedy OBE?? A jeżeli tak to czy w OBE czujemy się jak we œnie czy jak w rzeczywistoœci( czyli tak jak teraz jesteœmy wszystkiego œwiadom co się dzieje)??

Bo tak wogóle to mi 2 razy się w zyciu przydażyło tak, że obudziłem się w nocy i byłem kompletnie sparaliżowany, całkowity bezwład ciała, a po całym ciele przechodziły po mnie takie pršdy(wibracje), tylko że wtedy jeszcze niewiedziałem o OBE:( A czy to był stan w którym mogłem wyjœć z ciała???

ja doswiadczylem....jesli mozna tak powiedziec...z ciala nie wyszedlem...ale bylem blisko...to takie bardzo dziwne...niby spisz, oddychasz- prawie wogole...ruszyc sie nie mozna...no chyba ze sie bardzo chce...ale "wyskakiwanie" ze z tego stanu nie jest przyjemne... :/ ...niby nic nie widzisz,oczy zamkniete, a jednak przed oczami jakies bardzo dziwne rzeczy...ja to myslalem ze "plywam" w swoim ciele...widzialem krew jakby, sciegna miesnie..dziwne...potem skorzystalem z "patentu" z lina z pepka...i o dziwo zaczelo mnie wyrywac...to bylo tak dziwne, podniecajace...straszne...ze jak zwykle sie przestraszylem...zawsze tak mam...moze kiedys wyjdzie..na razie daje sobie spokoj..za duzo rzeczy mnie "trzyma"/pzdr
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.