| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Program Nie Do Wiary !!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
Wszystkim fanom tego programu wiadomo że TVN zakończył jego emisje.
W zwišzku z tym apeluje do wszystkich fanów i sympatyków strefy 11, o napisanie do mnie maila z probš do TVN-u o wznowienie nadawania tego programu. Wszystkie maile przekaże do TVN-u (mam jóż 48 od różnych osób). Pamiętajcie razem możemy reaktywować NDW !!!
|
|
|
tylko po co? NDW wyrzekł się już nawet Robert Bernatowicz, który stworzył ten prgram. NDW w mojej opini nawet szkodzi sprawom tzw. paranormalnym, metafizycznym, bo przez ten program ludzie tylko kpiš z UFO, 2012 itp. A to przecież mogš byc dla nas kluczowe sprawy, wiec cieszę się, że ten koszmarek zszedł z anteny.
polecam słuchać programu pierwszego polskiego radia w każdš pierwszš sobotę miesišca od 0.00 do 3.00 w nocy. usłyszeć można audycję R. Bernatowicza. w tym tygodniu ma być audycja powięcona UFO. mylę że będzie też przypadek ze Zdanów, którym bardzo wnikliwe zajmuję się Fundacja Nautilus, na której stronę internetowš polecam zajrzeć
|
|
|
|||
|
''''- Nie wystarczy dobrze się bić. Czasem lepiej być słabszym, a mieć plecy. Kogo? Dużo starsze dziewczyny, takie po 20 lat. Jeli je dobrze znasz, nikt nie podniesie na ciebie ręki. ''''
http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7879
Wszystko sie dobrze sklada, mam nawet wiecej niz 20 lat.
|
|
|
No, ale tak to jest. Dziewczynki, wychowujš się w nieodpowiednim towarzystwie i potem wychodzš takie jaja. Skończy 14 lat, znajdzie sobie jakiego łysola, on jej powie, że jš kocha, rzuci po 2 tygodniach, ta się uchleje, powkurza kilka osób i od nowa. Błędne koło.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |