| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tabela do wywoływania duchów (pomocy) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
|
Zastanawiam się gdzie mogę znaleć taka tabelę wiecie z literkami do wywoływania i rozmowy z duchami, często się takie widuje, ale nie wiem gdzie mogę takie co odnaleć w Internecie, z góry dzięki za pomoc i sorry wielkie jeli taki temat istnieje.
|
|
|
jeli chodzi ci o to ze chcesz jš sobie zobaczyc polecam wyszukiwarke grafiki w www.google.pl i wpisac ouija board
jeli chcesz jš kupic wystarczy przeszukac "ezoteryczne" sklepy internetowe lub tez mozesz jš zrobic samemu co osobiscie polegam bo wg mnie ma duzo wieszke prawdopodobienstwo dzialania :)
pozdrawiam :)
|
|
|
Wielkie dzięki za pomoc :) chciałem zobaczyć wzór i wykonać sam, ale nie wiedziałem jak to się nazywa :)
Jeszcze raz dzięki i pozdro :)
|
|
|
Niestety nie znam żadnych zasad, jeli możesz to zapisz do mnie na gg 7431669 i powiedz mi wszystko co powinienem wiedzieć :)
|
|
|
teraz to juz trio zna zasady ;] i napewno sie zastanowi czy warto czy nie ;]
|
|
|
To się nazywa tak ładnie "Księga Imion Pańskich" - no jak znajdziesz Księgę to dopiero ożesz zaczšć wywoływać duchy.
Z tym, że istnieje małe ale - Księgę należy dokładnie przepisać według rytuału gdyż inaczej nie działa. Popinę już fazę produkcji specyficznego papieru :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |