Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tabela do wywoływania duchów (pomocy)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

Zastanawiam się gdzie mogę znaleŸć taka tabelę wiecie z literkami do wywoływania i rozmowy z duchami, często się takie widuje, ale nie wiem gdzie mogę takie coœ odnaleŸć w Internecie, z góry dzięki za pomoc i sorry wielkie jeœli taki temat istnieje.

jeœli chodzi ci o to ze chcesz jš sobie zobaczyc polecam wyszukiwarke grafiki w www.google.pl i wpisac ouija board jeœli chcesz jš kupic wystarczy przeszukac "ezoteryczne" sklepy internetowe lub tez mozesz jš zrobic samemu co osobiscie polegam bo wg mnie ma duzo wieszke prawdopodobienstwo dzialania :) pozdrawiam :)

Wielkie dzięki za pomoc :) chciałem zobaczyć wzór i wykonać sam, ale nie wiedziałem jak to się nazywa :) Jeszcze raz dzięki i pozdro :)

a znasz zasady uzytkowania? ;>

Niestety nie znam żadnych zasad, jeœli możesz to zapisz do mnie na gg 7431669 i powiedz mi wszystko co powinienem wiedzieć :)

teraz to juz trio zna zasady ;] i napewno sie zastanowi czy warto czy nie ;]

To się nazywa tak ładnie "Księga Imion Pańskich" - no jak znajdziesz Księgę to dopiero ożesz zaczšć wywoływać duchy. Z tym, że istnieje małe ale - Księgę należy dokładnie przepisać według rytuału gdyż inaczej nie działa. Popinę już fazę produkcji specyficznego papieru :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.