| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| cofnijcie sie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
|
temat nie wiele mowi wiec juz wyjasniam:
Aurel ty i pare osob piszecie od czasu do czasu na temat zmian w 2012 i ze dotycza one przybycia kosmitow czy walki o ziemie(tak w skrocie),ja nie twierdze ani ze to prawda ani ze nie,mnie sama intryguje ten temat,ale mam pewne obawy co do trafnosci waszej oceny tego co w kartach widzicie(bo o tarota mi tu chodzi)
otoz czy zastanowiliscie sie jak byscie taki ulkad (czy jak to sie tam zwie)interpretowali gdybyscie o ufo nie slyszeli,gdybyscie zyli zanim nastala era poszukiwan ufokow?
czy nie byloby tak ze mowilibyscie wtedy o zwylkoe(jesli tak to mozna wogole okreslic)wojnie?
|
|
|
byłem w tym tygodniu w Paryżu, co pieknego, to miasto mnie zaczarowało i w stanie przyjemnego usniesienia jeszcze pewnie pozostanę przez długi czas. nie zmieni tego nawet taki ułomniak ze skrzywionš psychš jak ty, więc tymi tekstami wzbudzasz tylko mojš litoć
hehe ;)
pozdrawiam i we leki ;]
|
|
|
W swiecie Campariego wartosc wieksza ma przeklenstwo, niz uczciwa analiza, dlatego Campari zatrzymuje sie na kilku zdaniach, malo wglebiajac sie w temat, choc byc moze jego mysli sa prywatnie duzo glebsze. Tak, czy inaczej, nie stosuje sie Campari do zasad dobrego wychowania, to ja nie bede sie stosowac do jego wymagan.
|
|
|
|||||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |