Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pewne zjawisko
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18

Z góry chciałbym zaznaczyć że temat ma mało wspólnego z forum, więc przepraszam za chaos do którego się przyczyniam. Chciałbym tylko znać zdanie osób tu przebywajšcych. Mianowicie: Pewnego dnia mój kolega jechał sobie spokojnie autobusem, siedzła w nim jakaœ pani i 2 łyse dresy. Dresy prowadziły konwersacje o ostatnich meczach, a kobieta z kimœ rozmawiała. W pewnej chwili poruszony chyba został temat piłki nożnej ( u nas na pomorzu popularna jest arka gdynia...) bo reakcja dresa była mniej-więcej taka "Masz coœ do areczki? Masz coœ? Jakiœ problem?" Kobieta najwyraŸniej się przestraszyła. Po chwili komentarz drugiego: "Ona wyglšda prawie jak facet, możesz jš spokojnie naj****" Po jakimœ czasie dresy wysiadły, a kobieta już siedziała cicho Jak można skomentować takie zachowanie? Prosze o wasze zdanie na ten niezbyt interesujšcy temat...

zachowanie tej kobiety? ;)

sachowała się prowokujšca ale dresy miały dobry chumor ;)

sachowała się prowokujšca ale dresy miały dobry chumor

sachowała się prowokujšca ale dresy miały dobry chómor

coœ sie napsuło

Wcale nie zachowała sie prowokujšco.W dresikach pojęciu, forma krytyki nie wchodzi w rachubę, majš więc problem , nie ona.Ich chamskie zachowanie œwiadczy tylko o ich skarłowaciałych umysłach.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

To ja też coœ opowiem. Mianowicie: Pewnego dnia mój kolega jechał sobie spokojnie autobusem, siedzł w nim jakiœ dres i 2 starsze panie. Starsze panie sobie gawędziły, a dresik z kimœ rozmawiał. W pewnym momencie rozmowa dresika zeszła chyba na religię (u nas na południu popularny jest jezus i jego sekta) bo reakcja staruszki była miej więcej taka: -masz coœ do koœcioła i naszego proboszcza? Masz jakiœ problem? Dresik nie reagował na zaczepki, po chwili druga staruszka zagaduje do pierwszej patrz jak on wyglšda, możemy spokojnie mu najebać, a potem powiemy że nas napadł i pujdzie siedzieć bezbożnik jeden. Dresik się mega spišł, strach œwiecił z jego oczu. Po jakimœ czasie staruszki wysiadły, a dresik już się nie oddzywał. Jak można skomentować takie zachowanie??

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

szuineg, takie zachowanie nie miało chyba jeszcze miejsca jak zwykle występujesz w roli adwokata diabła

http://packy.dardan.com/walky/albums/walky/ajx.jpg

Masz rację takie nie miało, nie zakończyło się haapy endem. Staruszka nie groziła, ale wsadziła chłopaka do paki i dopiero po 2 miechach jak ksišdz przy spowiedzi jš namówił to poszła na psy i odwołała oszczerstwa. Porzšdny chłopaczyna stracił pracę, dobre imię i zapewne mnóstwo zdrowia (fizycznego i psychicznego - w kryminale nie lubiš takich co napadajš na staruszki), tylko dlatego że był łysy i w dresie, a babcia miała jakiœ uraz.

Babcie czekaja na tramwaj, a dres w ich strone do kolegi: - Szkoda, ze nie ma takiego proszku, ze posypiesz i znikaja. Jedna babcia na to: - Nie martw sie synu, jak ty bedziesz stary, to juz taki proszek wynajda.

nie mam zamiaru bronić moherów, bo to jest gatunek ginšcy, na wymarciu. ale myœle, ze prędzej masz szanse na to, że wyjdziesz bez szwanku po konfrontacji z babciš niż z łysym dresem. oczywiœcie najrozsšdniej jest potepić każde skrajne reakcje i w ogóle wszystkich, którzy maja problemy emocjonalne i szkodzš innym, ale czy to coœ da. potrzeba po prostu ludzkich odruchów.

Campari:
oczywiœcie najrozsšdniej jest potepić każde skrajne reakcje i w ogóle wszystkich, którzy maja problemy emocjonalne i szkodzš innym, ale czy to coœ da. potrzeba po prostu ludzkich odruchów.
Œwięte słowa! Ja w całym twoim opowiadaniu nie widzę winy dresów, ani babci, widzę winę twojego kolegi i innych ludzi którzy podróżowali tym autobusem. W jednoœci siła, a może dresy tylko żartowały (mieli specyficzne poczucie humoru), nikt nie włšczył się do dyskusji i nikt nie wie jak to było. Tak samo jest tutaj, jedna osoba trajkota, inni jak te dresy psioczš i straszš, ale nikt nie ma ochoty chyba normalnie porozmawiać, albo raczej ci co chcš sš w mniejszoœci.

Szuineg, jak najbardziej odpowiednie podejœcie. Dobre bo obiektywne. Nie myœl sobie, że ja też wielbię te stare babunie które tak ochoczo zajmuja miejsca. Spotykam się z tym codziennie, ale staram się wykazywac zrozumieniem. Niestety, często spotykam się z agresjš i chamstwem od osób wtarszych. No stety.

Coœ jak "Dzień Œwira".

http://www.abfab.co.uk/Thumbnails/P1561.jpg http://www.abfab.co.uk /Thumbnails/P1561.jpg

http://www.violin.co.nz/images/violins_title.jpg http://www.violin .co.nz/images/violins_title.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.