Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
rocznica WTC
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55

dzisiaj jest rocznica zburzenia wtc dlaczego nie napisalam zamachu czy ataku?...bo mam watpliwosci widzialam w necie rok temu filmik o tym ze byc moze nie jest tak jak sie podaje...niestety nie pamietam jak sie film nazywal,ale mam nadzieje ze ktos z was cos moze na ten temat wie? byla tam mowa o tym ze byc moze sam bush mial w tym interes,ze w piwnicach byl jakis sklad zlota ktory zostal stamtad zabrany tuz przed tragedia,no i oczywiscie opinie fachowcow na temat tego ze zawaleniu ktos lub cos musialo"pomoc"oraz wypowiedzi swiadkow ktorzy twierdza ze na dole budynku,za folia budowlana,slyszeli cztery wybuchy.... nie mowiac juz o tym ze to co walnelo w pentagon bylo raczej zdalnie sterowana rakieta a nie samolotem.....

super, ale nie pasuję to do tego wštku i to staram ci się przekazać

Wręcz przeciwnie mój kolego.

Upamiętniamy coœ właœnie dlatego, by temu przeciwdziałać na przyszłoœć.

idę spać. dobranoc. ehh po prostu człowiek beton

Problem w tym, by pozwolić sobie swobodnie myœleć i przestać się kierować sugestiami innych. Doniesień i interpretacji może być wiele. By rozwišzać problem, trzeba sięgać do korzeni. Problem poruszony tutaj wskazuje na to, iż ludzi bardziej obchodzi dršżenie tragedii WTC do granic absurdu, niż szykowanie się do zabezpieczania na przyszłoœć. Najważniejszym aspektem sš tu otoczeni wzgardš jasnowidze. Podobno mamy trzech skutecznych jasnowidzów w Polsce i mimo iż pomagajš policji, sš nadal narażeni na szykany. Kolejna sprawa to promowanie męskoœci kosztem kobiecoœci. Prowadzi to do kultu agresji. Tę konfrontację widzimy dokładnie w filmie "Cela". Należy też zwiększyć inwestycję w robotykę. Warto jednak zwrócić uwagę na to, że nawet maszyny mogš zosta㠟le zaprogramowane. Na koniec wraca problem mutantów, czyli osobników, którym się trudno przystosować. Wszyscy sš wsadzani do jednego wora. Tymczasem stšd się bierze fenomen dzieci indygo i kryształowych, których moce sš w stanie być użyte w dobrym celu, gdy tylko wysilimy się na głębię spojrzenia.

http://www.solarsoul.com/mermaid%20with%20child.jpg http://www.sol arsoul.com/mermaid%20with%20child.jpg

http://www.angelawareness.co.za/images/babyangel.jpg http://www.an gelawareness.co.za/images/babyangel.jpg

Era Wodnika, jak czytalam, jest symilarna do ery Byka. Co to zatem oznacza? Znak Wodnika i Byka jest staly, czyli dazacy do stabilizacji. Oba znaki sa konkretne, konstruktywne, realistyczne i opieraja swoje podstawy na finansowych przeslankach. Wodnika jest bardzej uduchowiony od Byka. Dlaczego o tym pisze?? Dazenie do zabezpieczania dobr materialnych bedzie i juz jest wyrazna tendencja epoki Wodnika. W przeciwnienstwie do typowo materialistycznego Byka, Wodnika takie zabezpieczenie widzi tez w analizie karmy, tresci duchowych, mysli, ukrytych dazen, pragnien, podswiadomych wibracji (walka Erosa z Tantanosem poruszana przez Freuda), jako ze to energetyczne wibracje ksztaltuja calosc naszej rzeczywistosci. Dlatego procz rozwijania technologii ochrony mienia, ochrony ludzi, ochrony potencjalu i ochrony zdrowia, w erze Wodnika paralelnie sie rozwija lub sie powinna rozwijac oslona duchowa, parapsychologia, jasnowidztwo, medycyna niekonwencjonalna, intuicja duchowa, intuicja finansowa, wszelkiego rodzaju przeczucia, odruchy serca, odruchy intuicji, znaki, przepowiadanie, wizje na przyszlosc, kontakty z duchami, z UFO, z wyszymi formami swiadomosci. To wszystko razem wziete pozwala prowadzic pelne zycie mimo tego, iz w mediach obraz tego zycia nie rysuje sie wesolo. Trzeba strzec sie paranoi jakie moga budzic w nas media. Choc uciekanie przed mysleniem smierci tez jest malo znaczace. Mysle, ze poszukiwanie zlotego srodka jest tym, czego trzeba,

www.wtc.hotnews.pl wszystko o atakach na WTC bardzo dobra stronka

...obejrzalam...jeszcze nie wszystko,ale i tak juz mialam obraz tego co sie tam zdarzylo..... gdyby....to ilu ludzi musialoby byc zamieszanych i zatrudnionych przy klamstwie na taka skale?dlaczego milcza?jak mozliwe jest istnienie tylu ZLYCH ludzi....a moze oni nie wiedzieli dokkladnie co robia?...nie to by sie wtedy nie udalo....ja nie wiem jak mozne=a to wytlumaczyc...czy amerykanie sie nie buntuja????????prasa i telewizja milczy...a z drugiej strony czy rzad nie niszczylby stron internetowych o tej tematyce?tych wszystkich filmow??? ktos mi to wytlumaczy???to nie sredniowiecze do jasnej cholery!!!to ze ja w to uwierze i ze bede wiedziala nic nie zmieni,ale jesli wszyscy sie tym zainteresuja i wezma to do serca to moze to cos da???? ....czy ktos wie co na to rodziny tych ofiar ktore dzwonily(podobno)do domow z samolotow???

taka1edna:
czy ktos wie co na to rodziny tych ofiar ktore dzwonily(podobno)do domow z samolotow???
może majš się nie odzywać w tej sprawie

maja sie nie odzywac?!skoro i tak juz tylu ludzi o tym mowi to oni by milczeli??a szlak by to trafil!i tak gowno sie dowiem...

myœlę, ze na dzien dzisiejszy nie to jest najważniejsza sprawa, na to przyjdzie jeszcze czas

owszem ale ja sie nakrecam tym wszystkim....emocje..ale prawda tez jest wazna,bo wojna ktora prowadzi bush pochlania tyle istnien ze moze ta prawda by ja przerwala...albo zaczela nowa....cala nadzieja w 2012;P moze i nie jest tp najistotniejsze ale ktos ciagle na tym zarabia!!!!

2012 może być przełomowy, ale niestety nie musi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.