Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziewczyna & Chłopak!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Sluchajcie moi drodzy piszemy o ufo, duchaa projektach.... Ja chcialem poruszyc sprawe mesko damska!!! byc moze dlatego ze sam jestem w tym momencie bardzo dziwnie usytuowany, chcialbym sie was zapytac czy odczuwacie to co ja!!! jest to dal mnie bardzo wazne!!! wiec: poznajecie dziewczyne na samym poczatku podoba sie wam mowicie w glebi siebie ze generalnie nawet jak ze soba bedziecie to nie bedziecie tam tego przezywac itp. ale po pewnym czasie okazuje sie ze jest inaczej myslicie o niej coraz czesciej, pragniecie by byc blisko niej, szukacie momentu by ja calowac przytulac po prostu wariujecie, zaczyna byc tylko ona przed waszymi oczyma nic innego sie nie liczy, znacie sie nie dlugo a wmawiacie sobie ze sie w niej nie mozecie zakochac bo to blache i staromodne zwlaszcza ze nie wiecie co ona sobie mysli, miliard mysli przeplata wasza glowe, co ona moze myslec, czy czuje to samo etc!!!!! to bardzo dziwne uczucie wydaje mi sie ze bardziej pojebane niz te wszystkie ufa itp, nie poczynalbym tego tematu nie czujac tego samego, wiecie wyzwala sie potezna dawka adrenaliny, mega bicie serca, kurde ciezko jest z tym;/ wiecie chcialbym byscie ten post zasilali jak najwieksza liczba odpowiedzi, czy tez cos takiego czulisciem jak z tym walczyc, jak zrobic by mysli, te fantastyczne staly sie rzeczywistosciam i prosze nie piszcie ze dac sobie spokoj i wrzucic na luz, bo tak sie nie da, kazdy z was napewno cos takiego przezyl badz przezyje, bardzo prosze o racjonalne wytlumaczenie dlaczego tak jest co z tym zrobic by nie zepsuc wszystkiego jak sie odnalezc, bo to w koncu jest odmiana w zyciu, a i na marginesie pisze tego posta gdyz sam wiele razy przezywalem rozterkim, one mnie zjadaly wewnetrznie, nie chce juz tego przez glupie domysly psulem wszystko, co w moim zyciu bylo piekne!!!!!! prosze napiszcie cos ale tak od siebie w koncu sie nie znamy a bardzo bym chcial byscie przedstawili swoja opinie, moze nawet co z tym zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha! Sew :) Spodziewales sie ode mnie innej odpowiedzi? No coz, trzeba bylo najpierw zajrzec do worka ;) Miau! :) Karsi, zawsze sie ciesze, jak po moich wypowiedziach wychodzi sie z zyciem :D

Lepsza kocica w worku niż... Pozdrawiam atomuse ________________________________________ Aeria Gloris!!!

>> „Sew ale ja nie pisałem o związku :)” – ok. po prostu twoja wypowiedź nie spodobała mi się… No cóż takie juz moje poglądy na ten temat :) >> Trzeba tak działać żeby było dobrze a nie było źle, nikogo nie krzywdzić… a samo już założenie doboru partnera krzywdzi tych których odrzuciłeś, jeśli druga strona odrzuci ciebie to szukasz dalej, a to że potrafisz sobie z tym poradzić, to bardziej sprawa odpowiedniego wieku i dojrzałości niż ilości partnerów… Wnioskując z tego co napisałeś Sew to żeby nie krzywdzić nie powinienem dobierać, wybacz ale jak miałbym znaleźć partnerke która mi odpowiada ? Ktoś tu coś pisał o kocie w worku .. :) >> Pomyśl co by myślał po 100 partnerach, 101 to już byłaby dla niego tylko kolejna okazja do zaspokojenia ciała, nic poza tym… Myślę raczej że koło połowy tej ilości znalazłby to czego szuka a wtedy, no cóż, drugiej połowy by nie było ;) >>„5-10 udanych związkach”, „(nawet krótkotrwałych)” – nie wiem V ale dla mnie związek udany to związek długotrwały??? A długo(krótko)trwały to pojęcia dość względne, ale rzeczywiście wyszedł mi taki skrót myślowy ;) chodziło mi bardziej o coś z czego byłby zadowolony choćby był to jednorazowy sex >>Co bym nie napisał, to i tak sprawa częstych zmian partnerów zostaje w gestii własnego sumienia, znam playboyów którzy co noc mają inna, czy to jest ideał szukania partnera V, przecież wszystkie „przetestuje”. Owszem "przetestuje" pod względem jednej cechy i to pobieżnie. O kant d... można takie testowanie pobić ;)

V Pewnie masz 110% racji, nie chce mi się tego tematu ciągnąć… Pozdrawia wszystkich Sew ________________________________________ Patrzcie w bojaźni - Aeria Gloris!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.