| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ..:: Tekturowo ::.. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
|
Hello ewrybady, pomylałem że jak się tak nawaliłem wódš i spaliłem blanty to stworzymy własne mini miasteczko, tam zapraszam wszystkich szaleńców, wariatów, odchyleńców, kretynów, imbecyli i wiejskich glebogryzów.
Oto moja falluna(Froyd by się ucieszył) koncepcja przepiszcie te oto pytania a pod konotacjš "proponowane zmiany" swoje uwagi, zażalenia i inne wynaturzone schorzenia waszych zmutowanych fantazji moje drogie krasnale.
1.Obywatel : Gwizdałek
2.Wymiary : kończynki jak kabanoski, głowa jak melon i dwie patrzałki z tyłu, a w dupie ogon z rzeżuchy.
Cztery penisy z ogórków solonych i mały widerek na głowie do machania podczas ejakulacji.
3.Sposoby spędzania wolnego czasu : grzebanie kijem w odbytach martwych gryzoni, skoki z krzesła, gra na grzebieniu, plucie na odległoć oraz długie erotyczne rozmowy z samym sobš.
4.MarzeniaGwizdałek od zawsze marzył o tym by zastšpić DiCaprio w titanicu by zrzucić tš głupiš laske ze statku.
Uwagi :Gwizdałek proponuje siebie na kierownika naszego kolektywnego łagru, a wszystkie kobiety mianować jego żonami(reszte też).
|
|
|
1.Obywatel : fiutochlon
2.Wymiary : bardzo wielkie od nieustannego chloniecia: baardzo dobrze rozbudowana jama chlonaca, wara sromowa po tysiackroc zawinieta, konczyny gorne dobrze rozwiniete od trzepania, jest tak wielki ze wykrztalcilo mu sie w dupie oko cyklopa wielkosci wypierda mamuta
3.Sposoby spędzania wolnego czasu : wchlanianie ptasich kup z chodnika, kolekcjoner minikutasikow, lizanie rowów do bialej kosci,
4.Marzenia: jajka na boczku
uwagi!!! brak uwag.....a moze jedna: chce zostac pierwsza dama tegoz lagru i zona kolejnego minikutasika tzn. wszechmogacego Gwizdalka :D
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |