| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Życzenia Świąteczne :) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
|
No :) Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy składam wszystkim forumowiczom najserdeczniejsze życzenia :) Wszelkiej pomyślności w życiu osobistym i zawodowym i miłych rozmów tudzież tematów rozwijającyh :) Życzę i sobie i wam otwartości, miłości, przyjaźni, radości, spokoju TWARDYCH jajeki Błogosławieństwa Pana Jezusa :)
Możliwe że jeszcze sie pojawię na forum, ale nie wiem :)
I jednocześnie raz jeszcze przepraszam za wszelkiego rdzaju oceny jakie tutaj powypisywałem. Nie mam do nich prawa i oczywiście po raz kolejny cofam je :) mam lżejsze sumienie :)
No to jeszcze raz wszytskiego dobrego :) Trzymajcie się cieplutko :) Pozdrowienia :) Pax vobiscum! :)
|
|
|
Wszystkiego dobrego , Bratowi i wszystkim innym bywalcom forum ! : )
|
|
|
Wszystkiego dobrego Bracie! Wszystkiego dobrego Wam wszystkim i wszystkim innym ;)
|
Tobie Bracie i Wam wszystkim spokoju i wyrozumiałości. Na pewno wznosę kielich za Wasze zdrowie :-)
[%sig%]
|
|
|
Ja nie mogę...!!
Brat rozsyła katolickie życzenia, a kto odpowiada....???
...sami anty-katolicy !
Uechechechecheche...!
[%sig%]
|
|
|
Wszystkiego najlepszego bracie, życzę ci żeby cie old spirit nie prześladował, żeby cię kosmici nie porwali za twoje odważne posty i żeby cię bóg miał w opiece przed szatanem... he he... a tak na serio to wszystkim życzę wszystkiego jajecznego!!!
|
|
|
Leto, tak właśnie działa ta machina;)
Jednak życzyć można innym "dobrze", on czytając to - poczuje pewną pozytywną fluktuację, ciepełko, o to chodzi. Dla mnie zawsze jest okazja do przekazywania innym impulsów na podstawie których inni mogą poczuć owe ciepełko :) Obojętne, święto katolickie czy inne, czy nie święto, każda chwila nadaje się do tego.
Radości życzę Ci Leto, Duchu Magiczny tego forum !
|
|
|
Forgoten, to ja prześladuję Brata? :) Czuję się jak Kościół...
|
|
|
Za tego "Ducha Magicznego" masz u mnie zgrzewkę browca !
Bardzo bym chciał kiedyś dostąpić zaszczytu zasłużenia na takie miano....
[%sig%]
|
|
|
nie da rady wyckret, bo w 2000 roku bedzie koniec swiata, poprzedzony wojna atomowa w 1999.. ale ja w to nie wierze.. zreszta, pozyjemy, zobaczymy :)
|
|
|
Musimy poczekać. A i ciekawe czy Chruszczow wreszcie "zainstaluje" broń atomowš na Kubie.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |